Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
IONY_82 spune:
Felicitari 

tuturor ptr 
dn burtici sa aveti sarcini usoare si la termen
Va citesc cand pot cu speranta in suflet sa ma alatur si eu voua la aceasta odisee

Bebelu 

asteptat cu optimism 

http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2
ggsk spune:
fetelor, se intampla ca voi sa aveti dureri de burtica ca si cum s-ar apropia ciclul? am intrebat ginecologul daca e normal sa ai si intepaturi din cand in cand si mi-a spus ca da
la voi cum e? luati nospa?
5+
bebelu86 spune:
si eu am avut acu vreo 2 sapt niste dureri ca si cand mi-ar veni.
dar au fost cat de cat suportabile. asa k nu am luat nimic
dc te doare rau poti lua no=spa k nu iti face rau.
e normal sa te doara.
dc ti se pare ceva suspect du-te la doctor. nu sta asa. 

si ai grija de tine. incearca sa stai cat mai mult in pat.
Iony te asteptam cu mare drag la noi la odisee. hai pune=te pe treaba, ca acu trece timpu si incepe odiseea martie-aprilie ![]()

Roxx pe ce ai dat 280ron? eu nu am dat nimic. decat k i-am dat lui ceva. atat. dar nu am platit consultatie sau eco. 

kitzy ai grija de tine. imi pare rau ca te simti rau. poate a fost doar azi, si maine scapi 

Noapte buna tuturor
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
5+
ggsk spune:
merci pentru sfaturi bebelu 

incerc sa nu ma panichez, doar ca mi se pare suspect ca nu sunt prea multe persoane care sa aiba astfel de dureri... adevarul e ca nici nu prea sunt obisnuita cu dureri
, de regula nici nu simt cand trec menstrele... am sa iau utrogestan in continuare si din cand in cand nospa si asta e, cu Dumnezeu inainte
, pana saptamana viitoare sper sa supravietuim
5+
kitzy spune:
Ggsk e normal sa simti o jena, si eu mai simt cateodata, poti lua no-spa.
Yoni asa-i, de la odiseea aia ne stim
Merci mult de felicitari!
Tratament mi-a dat asa pt 3 luni: aspenter 1tb la 2 zile, complex de B-uri, Cetebe, si 2tb de acid folic.
Am tinut 3 luni tratamentul si momentan mi-a lasat doar complexul de B-uri cu Omega 3 activ si acid folic si Arefam 2tb pe zi. Cexane a zis ca abia mai incolo daca totul merge ok cu aspenter. A, si mai iau acuma aspenter 1tb/zi.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
IONY_82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Ggsk e normal sa simti o jena, si eu mai simt cateodata, poti lua no-spa. Yoni asa-i, de la odiseea aia ne stim Merci mult de felicitari!Tratament mi-a dat asa pt 3 luni: aspenter 1tb la 2 zile, complex de B-uri, Cetebe, si 2tb de acid folic. Am tinut 3 luni tratamentul si momentan mi-a lasat doar complexul de B-uri cu Omega 3 activ si acid folic si Arefam 2tb pe zi. Cexane a zis ca abia mai incolo daca totul merge ok cu aspenter. A, si mai iau acuma aspenter 1tb/zi. Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) |
Saru mana Kitzy de raspuns
Si eu iau cardioaspirin 1tb/zi si 1tb/zi de acid folic
Mie medicul mi-a spus cum aflu de sarcina sa incep cu clexane 0,4
Mergi la medic si insista sa-ti dea tratamentul cel mai bun
Sunt alaturi de tine Dumnezeu sa te aiba in grija
Multi

asteptat cu optimism 

http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2
roxx26 spune:
bebelu, pai 100 lei consultatia si 180 lei eco transvaginala.
ggsk, stai linistitia ca si eu am avut intepaturi prin zona ovarelor zile intregi, acum m-au mai lasat, dar nu ma plang asa tare, eu m-am bucurat de cand au inceput ca am simtit ca se intampla ceva. Oricum, ai grija de tine 
_
BB e deja pe drum
bebelu86 spune:
Roxx dar ai fost la spital sau la particular???
k mie nu mi-a cerut nimic in spital.
cum te simti?
eu am un chef nebun sa dansez. si am dansat o mel de salsa si am cam obosit. dar doar atat.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
5+
roxx26 spune:
La particular, la Clinica ANAIS.
Cer sa-ti spun, ma simt super bine, nu am avut practic nici o pb. Doar acu vreo 3 zile, de dimineata, am ametit un pic, ca m-am ridicat brusc din pat, si m-a luat o usoara stare de lesin (iamgine incetosata si vuiet in urechi), dar mi-am dat doua palme, m-am stropit cu apa rece si gata:) In rest, nimic. A, si azi am fost la Selgros sa mai luam una-alta si am reactionat cam prost la mirosul de mancare, in zona unde gatesc pui la rotisor si am taiat-o repejor.
Dar, una peste alta, sunt foarte foarte fericita!!!
si ma agit asa, parca as face ceva si nu stiu ce...
_
4+ BB e deja pe drum