Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
roxx26 spune:
am schimbat un pic semnatura![]()
dupa Um ar fi 5 sapt dar dr a zis ieri ca, dupa ecograf, ar fi 4 sapt si o zi
_
4+ BB e deja pe drum
bebelu86 spune:
pai ai intrat in sapt 5.
eu marti intru in sapt 7
acu sa vad ce zice si doctoru
k s-ar putea sa fie mai mare un pic.
ai grija cu ridicatu k si eu mai patesc asa cand ma ridic din pat.
sa ma ia cu ameteala, incearca sa te ridici incet.
nici eu nu am nimic.
aseara am obs ca nu mai suport mirosu de oja. mi-am facut unghiile si ma cam intepa pe nas si ma usturau ochii. eu care nu aveam nimic de la oja.
ieri nu am f acut nimic toata ziua. am stat numai in pat pana pe la 6 seara, si dupa aia ma apucase curatenie, calcatu, gatitu.
azi am avut o energie, mama mama.
am fost de dim la biserica, mai dvrm am dansat un pic dar am cam obosit si a trebuit sa ma asez sa imi revin, acu fac prajituri.

ma simt super bine
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
5+
Irinukaaa spune:
Huf... am lipsit 3 zile si ati scris deja 7 pagini. Ma bucur, am ce citi. Abia asteptam sa vad cine si cum s-a mai inscris...
Numeioana eu m-am mutat de 2 ani la Resita, orasul natal este Breaza, de-aia am si intrebat ca m-am gandit ca stai pe-aproape. 

5+
bebelu86 spune:
hellllo Irinuka 

da..cam ai de citit ![]()
cum te simti"?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
5+
Irinukaaa spune:
Bine ati venit alaturi de noi blue_night, kitzy, ggsk. Sarcini usoare si bb sanatosi!
zumzu - felicitari. Ai scapat de primul hop, daca ai auzit inimioara si ai aflat ca este totul in regula!
bebelu si mie mi-a prescris deja vitaminele... Centrum Materna. Pe ele scrie ca se iau si inainte de a ramane insarcinata deci nu cred ca trebuie asteptat atatea saptamani...
roxx26 si tie felicitarile de rigoare pentru eco! O sa se mai schimbe varsta, chiar am intrebat dr ca si la mine a iesit diferenta de cateva zile. Si a zis ca acum la inceput toleranta ar fi de 7 zile, iar la sfarsitul sarcinii poate ajunge pana la 3 saptamani diferenta. Asa ca mai bine lasi varsta functie de UM. Parerea mea... 

5+
Irinukaaa spune:
Gata am citit tot...
Eu ma simt bine. Oboseala cred ca incepe sa ma prinda putin cate putin (am adormit in masina de 2 ori in decurs de 6 ore - eu care nu prea aveam "probleme" de genul...). Apoi... greturile. Din cand in cand ma loveste din senin cate un sentiment de greata, dar trece destul de repejor din fericire. Dar cel mai tare si mai tare ma dor sanii. Si noaptea cand ma misc ma dor de numai pot.
Am dar si noi vestea cea mare familie, ca deja nu mai avea rabdare. Ce frumos a fost...
Cam atat 

5+
numeioana spune:
Kitzy, am aflat vestea!! Ce ma bucur ca suntem iar impreuna la odisee
! Sarcina usoara si fara probleme!
Felicitari celor care v-ati vazut bebeii la eco!
Irinuka, am fost "vecine", deci
.
Eu am niste zile grele... greata constanta, nu pot gati nimic, nu pot deschide nici frigiderul, mi-e sila de orice... As manca niste cartofi prajiti dar mi-e sila sa-mi fac...dar pentru gogonelele alea din frigi parca m-as risca
David ma solicita la maxim, desi, micutul, e ff cuminte. Are energie, vrea sa-l plimb cu masinuta, cu tricicleta, sa ma juc cu el pe covor...si eu ma simt f rau... Simt ca-l neglijez... sper sa vina zile mai bune...![]()
Ioana,David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ileana Cosanzeana spune:
Buna seara burtici (inca) mici ![]()
Cu mare drag si emotie ma alatur si eu voua intr-o noua odisee! Am o fetita de 1 an si 4 luni (nascuta tot in ianuarie)si in ianuarie 2011 vine bebe 2! Simptomele sunt ok, greata destul de frecventa dar nimic inspaimantator, pipi des si...cam atat.
DN:21.10.1980
UM:26.03.2010
DPN:2.01.2011
Revin cu date noi de indata ce le am!
Va 
Ileana,
de Carla si
7+
Irinukaaa spune:
Bine ai venit Ileana Cosanzeana in aceasta odisee. Sa ai o sarcina usoara si sa-ti traiasca fetita.
Nu sunt sigura dar cred ca la semnatura ar trebui sa ai 6+ si nu 7+, sau ma insel eu?
5+
Ileana Cosanzeana spune:
Buna seara burtici (inca) mici ![]()
Cu mare drag si emotie ma alatur si eu voua intr-o noua odisee! Am o fetita de 1 an si 4 luni (nascuta tot in ianuarie)si in ianuarie 2011 vine bebe 2! Simptomele sunt ok, greata destul de frecventa dar nimic inspaimantator, pipi des si...cam atat.
DN:21.10.1980
UM:26.03.2010
DPN:2.01.2011
Revin cu date noi de indata ce le am!
Va 
Ileana,
de Carla si
7+