Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
Irinukaaa spune:
Ce ma bucur sa observ cum "ne inmultim" pe zi ce trece... Bine ati venit burticute! Sarcini usoare si bb sanatosi!
Eu nu cred ca se va rezolva ceva cu protestele astea. Chiar de ar pica guvernul asta... vor veni altii, si tot vor recurge si ei la masuri extreme. Din pacate traim in Ro... eu spun asta zilnic si sunt din ce in ce mai dezamagita de tot ce se intampla in tara asta!
6+
bebelusi spune:
aM DAT SI EU LINKUL CU PETITIA MAI DEPARTE LA ODISEEA DE IAN FEB 2010
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 4+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
bebelusi dar tu de ce nu ne dai datele tale sa te trecem in listuta ?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
6+
blue_night spune:
Asa a, Irinuka, traim in Ro din pacate...
Vezi tu, supararea mea nu e doar personala, ca o sa-mi fie greu, e si pentru inutilitatea masurii respective. Am citit intr-un articol ca sunt 200.000 de beneficiari ai acestei indemnizatii, si bineinteles ca nu toti au o indemnizatie de 4000 lei... Probabil multi o au mult mai mica iar unii chiar cei 600 minimi. Asa ca poti sa iti dai seama ca economia facuta la buget nu e chiar cine stie ce... In schimb, or sa incurajeze o gramada de mamici sau viitoare mamici ca mine sa lucreze la negru (sau gri) si cred ca gaura facuta la buget din cauza asta va fi mai mare de fapt decat economia facuta.
Pentru ca, de exemplu, eu probabil as fi stat un an acasa pe indemnizatie si pe urma mi-as fi reluat activitatea ca PFA si as fi platit impozit in continuare... Acum probabil ca dupa cateva luni maxim o sa ajung la fundul sacului cu rezerve, numai ca in loc sa-mi reiau activitatea in mod legal, cel mai probabil o sa muncesc la negru, sau daca nu la negru la un fel de gri (metode sunt o gramada, nici nu stiti de cate ori am fost intrebata de ce insist sa platesc atatia bani la stat, ca se poate si altfel), astfel incat sa iau in continuare si indemnizatia... Si ce mare scofala a facut statul? Acum nu stiu, poate gresesc eu, dar mie cam asa imi dau socotelile... Cam la fel si cu impozitul la programatori. Nu se platea impozit, ce-i drept, dar restul darilor se plateau si pentru ei (sanatate, pensii, somaj, etc). Acum o sa isi faca toti PFA cu norma si o sa pastreze pe cartea de munca doar salariul minim pe economie si nu o sa mai aduca la buget nici macar contributiile de pana acum... Sau cine stie ce alte metode o sa gaseasca, asta daca nu se duc sa munceasca prin Europa, ca e mai simplu.
Oricum, hai ca sunt deja off topic rau de tot... Pana la urma forumul asta e ca sa vorbim despre noi si bebeii nostri, nu ca sa facem analize economice si sa ne suparam mai tare decat suntem deja...
Om vedea ce o iesi, important e sa fim noi sanatoase si sa facem copii sanatosi, cuminti si destepti!
6+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
zumzu spune:
Si eu am fost necajita azi.Ne-a lovit si pe noi, o data cu impozitul si o data cu idemnizatia asta...
(sa nu mai zic de tatal meu care e somer...bunica care are 3mil pensia)
Vad ca au aparut multe fete noi.Felicitari
roxx26 spune:
Alexa, Foxy, Aditza, bine ati venit printre noi, sa aveti sarcini usoare (ca noi toate de altfel
), iar la anu pe vremea asta sa schimbam impresii despre pampersi!
Bebelusi, stiu ca am liber la sex
, intrebarea era daca nu aveti o senzatie asa...ciudata...si m-am lamurit ca nu sunt singura careia i se intampla. Asta e. Speram sa treaca repede.
Eu incerc sa raman optimista cu reducerea indemnizatiei, nu pot sa ma gandesc la asta, ma termina nervos
Incontinuare nu am simptome de-alea nasoale, doar imi vine sa pap non stop si imi cam vine asaaa...sa ma rasfat
doar atat. In rest, DD ma ajuta si sunt bine, Stiu ca inca e devreme, dar cine stie...
_
BB e deja pe drum
5+
kitzy spune:
Am aruncat si eu ochi pe aici sa va salut.
Vineri bhcg 690, azi 3200
e de bine, nu? ![]()
Maine ma duc la eco.
Felicitari noilor venite si sarcini usoare!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
kitzy spune:
3293, de fapt, m-am uitat acuma pe mail ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
blue_night spune:
Multa bafta maine, Kitzy! Tinem pumnii!
6+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
roxx26 spune:
kitzy, te asteptam maine cu vesti!
Am citit si povestea nasterii fetitei tale in seara asta! m-am emotionat asa tare...
_
BB e deja pe drum
5+