Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Eu nu am nici o greata. deocamdata!! de mancat mananc cam ca innainte, dar mai atenta la detalii (adica ce)
Chestia e ca nici la celelalte 2 sarcini n-am avut greturi.eh, dar cine stie, nu-i timpul pierdut.
Cred ca ar trebui sa-mi fac si o programare la medic pt priul control,nu?
Pa ,ne auzim. A, si DN e 07 ian 2011. (nea'Ion )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Sa va dau si eu datele pentru listuta:

UM: 12.04.2010; DPN: 17.01.2010; DN: 31.08.1979; Mai am un baietel, Matei nascut pe 24.08.2008

Mersi de primire!

Sanatate sa avem toate!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irinuka si eu am fumat dar nu foarte mult dar de cand am vazut 2 liniute nu mai fmez

Tierry, nu te mai gandi la prostii, pe mine nici macar nu ma dor sanii, DELOC. Nu te mai stresa, aveti grija sa nu sangerati, eu am pierdut o sarcina inaintea lui Vladut asa ca stiu

Numeioana, la mine la prima sarcina greata o combateam cu mancat putin si des si cu covrigi, incearca, poate merge

Durerile usoare de ovare trebuie sa existe, mie asa mi s-a explicat.

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 4+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Roxx sex ai voi, doar daca ti s-a interzos de catre medic nu ai voie

AlexaM bine ai venit

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 4+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

BIne ati venit burtici,. sunteti trecute in listuta

suntem deja 12

Fetele poate conteaza parerea noastra: http://www.petitieonline.ro/petitie/indemnizatia_pentru_cresterea_copilului_sa_ramana_85_din_salariu-p43516046.html

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Si adaug si eu link, catre o lista in care sa va inscrieti daca doriti sa participati la un miting care se va organiza pe aceasta tema. Eu m-am inscris. Nu se stie cand si la ce ora, dar eu cred ca merita sa mergem, mai ales ca noi acum suntem in putere la inceput de sarcina si putem sa stam in picioare cateva ore acolo, spre deosebire de fetele care sunt acum aproape de nastere.

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AreSvjbNas88dFprOWZVazVxM25mX2ZQQm1tUXBKa2c&hl=en

Link-ul e luat din postarea lui lalala13, in cadrul grupului gravidutelor care nasc acum, in mai-iunie. Puteti vedea originalul la http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152045&whichpage=14

Daca noi nu ne aparam drepturile, cine sa ni le apere?

6+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Stiti de ce exista atatea organizatii care militeaza impotriva purtarii blanurilor naturale dar nici una impotriva hainelor din piele?
E mai usor sa te legi de femeile bogate, decat sa te iei de gastile de motociclisti!

Asa.... si DN (mele de data asta - stiu ca am scris gresit)
01 aug 1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare burtici

ma alatur voua ..scumpa de bebelu m-a chemat alaturi de voi ....am 34 zile de la ultimul cm ...dum am avut test pozitiv , azi merg la dr ...sper ca totul sa fie ok

pupici tuturor

D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Adita bine ai venit printre noi si te asteptam cu superr vesti diseara de la eco.

Foxy te trec imediat.

eu sincer nu stiu ce am rez cu iesitu in strada, si nici cu petitia.
pt k azi au iesit agricultorii si profesorii. si a iesit nu stiu cine la tv si a zis k nu ii intereseaza, nu ies sa vb cu ei k asta ar insemnak vor sa negocieze, si nu o vor face.
deciziile s-au luat si punct. nu se modifica nimic.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

In primul rand, bun venit noilor burtici!

Mai, nici eu nu sunt prea optimista cu petitiile si miting-urile, probabil ca avem o sansa undeva la maxim 5% sa se intample ceva bun, dar pe de alta parte daca nu miscam nici un degetel atunci cu siguranta nu se va intampla nimic... Asa ca sunt pro, oricat de disperate si fara sanse ar fi eforturile noastre.

Banuiesc ca la majoritatea e la fel, dar totusi vreau sa imi explic frustrarea: Eu am lucrat 8 ani pana acum si sigur in cel putin 6 dintre ei am contribuit tot timpul la stat cu sume serioase(impozit, sanatate, asigurari sociale), pentru ca am avut salarii marisoare (evident, in primii ani nu au fost asa multi banutii, dar pe urma au crescut repede). Iar acum, de ceva timp, lucrez independent, pe PFA si nu vrei sa stii cati bani platesc impozit si sanatate. Si va spun sincer, daca se aproba tampenia asta, de aici incolo o sa am grija sa nu le mai platesc aproape nimic. Sa intre in faliment, din partea mea! (stiu ca nu e tocmai o gandire productiva, dar nu ma prea pot abtine). Metode exista, dar eu am zis mereu ca sa fiu in legalitate, sa platesc cat trebuie, ca uite, dupa aia am si beneficii - iau si eu niste banuti rezonabili cat stau sa imi cresc copilul... Cum singurul beneficiu se duce pe apa sambetei, si asta dupa ce le-am varsat ani de zile bani la buget, ma mai gandesc daca mai vreau sa fiu asa de corecta

6+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput