Impresii de la intalnirea DC+ POZE NOI!!!!!!
draga comunitate!
Ne-am intalnit!!!!!!!!!!!!!
Incep prin a spune ca a fost o zi super si cei care nu au venit au avut doar de pierdut.
Liei ca ne-a adunat, eu una m-am simtit super si a fost placut fie sa-mi reamintesc cum era cand Maria era mica mica de o luna si dormea dusa fie sa ma infior cum o sa fie pe la 5 anicatarata in copaci si plecand cu primul baiat care o invita.
Revin cu cele mai superbe poze cand le developez.
POZELE CARE S-AU FACUT PANA ACUM:
http://community.webshots.com/user/teo1970
http://community.webshots.com/user/giocsi
http://community.webshots.com/user/nadina123
http://community.webshots.com/user/marinavespan
Raspunsuri
Gaby spune:
Astept cu nerabdare sa va trageti sufletul si sa ne aduceti bucurie, noua celor care nu am venit....Noi suntem aspiranti si speram ca vom reusi sa venim la o intalnire DC..pana atunci vrem sa va ....auzim cantand in cor, la unison:"VAIIIIIII CE FRUMOSSSSSS A FOST!"..Hai, povestiti!....
gaby
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=739&cid=488
Catalin spune:
Bun gasit!
Inainte de orice, cred ca Lia merita felicitarile si respectul tuturor celor prezenti azi pentru efortul de a organiza aceasta intalnire!
Pentru mine a fost prima intalneala la care am participat si am avut prilejul sa constat ca DC este, dincolo de a fi cea mai numeroasa comunitate virtuala de limba romana, o comunitate cat se poate de reala si unica in felul ei.
Desi nu sunt tatic si desi sunt membru DC doar de doua luni si-un pic, am simtit in fiecare clipa ca apartin acestor oameni minunati si sunt sigur ca intalnirea de azi a fost o experienta memorabila pentru toti cei prezenti.
Nu stiu daca as putea descrie in cuvinte cele petrecute azi in Parcul Tineretului, ii las pe "cronicarii" consacrati ai forumului sa o faca cum stiu ei mai bine, dar cred ca daca cineva nu a fost pana acum la vreo intalnire DC, nu are voie sa o rateze pe urmatoarea...
Inca o data, multumiri, Lia, multumiri !
Catalin
P.S.: cu totii asteptam nerabdatori pozele!
... si inca ceva: ma alatur corului pomenit de Gaby:
"VAIIIIIII CE FRUMOSSSSSS A FOST!"
Think pink!
liliana csaki spune:
Marina te rog sa nu fii rautacioasa!!!!Adica ce, daca Laura mea era tot timpul cu Andrei, fiul Flaviei, si a plans cand a venit Mara si a vrut sa i-l fure, crezi ca e de ? Zau asa, macar cunosc baiatul, dragut si galant, n-am ce zice, pana la urma le-a impacat pe amandoua.
Intradevar a fost super, noi ne-am simtit excelent.Eu sunt cam noua pe-aici, n-am mai fost la alta intalnire si m-am bucurat sa gasesc atatea mamici dragute si tare prietenoase.Da, da, si tatici. Trebuie sa va spun, voua celor care-ati venit, ca, desi nu va vazusem niciodata, si da, ma-ntrebam oare cum sunteti, m-am simtit alaturi de prieteni si ca mi-as dori sa mai facem intalniri de genul asta.
Nu stiu cine a initiat precedentele intalniri dar pentru aceasta, multumiri Liei care a reusit de la mii de km. sa ne convinga sa ne vedem noi cei din Bucuresti.
Vremea a tinut cu noi, a fost o zi superba, copiii au alergat si-au mai strigat si-au mai plans dar a fost ok.Si-au mai venit si de pe margine bunici sa primeasca baloane pt. pici, sa-ntrebe "da` ce faceti la asociatia asta, cu ce va ocupati?" (ca nu pricepeau ce-i cu gramada de mamici, carucioare, copii mici si mai mari) ori sa se "traga-n poza" cand a venit momentul.
O duminica reusita, in care pentru cateva ore am lasat deoparte grijile si problemele cotidiene, ne-am bucurat sufletul palavragind despre vrute si nevrute si ne-am admirat inca odata (pentru a cata oara?) puiutii.
Trebuie sa apara si Dede cu alte amanunte si sper, multe poze. La cati fotografi profesionisti au fost ar trebui sa fie o multime de poze.
Aviz mamicilor de fetite mititele, Dede are un baietel cu niste ochisori albastri, absolut superbi!
Veve spune:
quote:
Originally posted by liliana csaki
Aviz mamicilor de fetite mititele, Dede are un baietel cu niste ochisori albastri, absolut superbi!
Beeeei,Raducu e promis deja!
Dede???
Irina & Vevemica & margica din burtica
crinuta spune:
Hahaha, ce simpatici sunteti. Na ca sunteti deja petitori. Bietul baietel al lui Dede.
Rad acum, deoarece mi-am amintit filmul acela ( offf),, cum se numeste, cu mostenitorul unei averi imense care, pt a intra in posesia averii bunicului decedat trebuia sa se casatoreasca pana la implinirea a 3- de ani. Mi-a placut faza cand sute de mirese fugeau dupa el pe strada.
Mai fetilor, nu tabarati pe bietul copil...
Apropos, poze ati facut?
Crinuta
EDDY spune:
quote:
Originally posted by Vevequote:
Originally posted by liliana csaki
Beeeei,Raducu e promis deja!
Dede???
Irina & Vevemica & margica din burtica
N-am fost la intilneala ca am avut o mica problema cu distantza asta dintre casa mea shi Parcul Tineretului dar mamicilor de fetitze amatoare de Raducu lu' Dede shi in mod special lui Veve,trebe sa le cer scuze pentru faptul ca in scurt timp,mai precis inaintea Craciunului 2003,familia Dede shi familia mea,ne v-om intilni pentru a pregati fiucharu' lui Raducu shi Naomi tero-chan .Cu parere de rau va rog sa va indreptatzi privirile galeshe catre alt june-prim.
dulci tuturor shi ashteptam pozici multe de la intilneala
Eddy & Antonia Naomi
Eryka spune:
UFF ce rau imi pare ca nu am fost si eu ,poate alta data voi fi in tzara ptr. a va putea intalnii,ma bucur ca va-tzi simtzit bine.
Eryka & sufletzelul din burtica ---„
cl spune:
Am fost si noi si a fost superb! O zi frumoasa, cu copii frumosi, cu mamici si tatici, toti oameni minunati. Ne-am simtit bine!
Claudia