TVA si cota unica

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

bunica mea la 88 de ani are 180 de lei pensie. daca-i taie si din astia saraca moare de suparare. oare ce fac batranii care nu au copii sa-i intretina?

pensiile sub 600 de ron nu se vor ajusta, asa s-a anuntat.

Andries

parca erau salariile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mare pacat ca s-a ajuns aici. Si eu am in familie multi bugetari, mama, matusi, etc. Si nu din cei de lux, ci profesori, etc. Deja le-au scazut veniturile de la inceputul anului, daca le mai iar din salariu nu stiu cum se vor descurca. Ma doare sufletul si pentru mama mea, profesoara singura care inca are un copil student in intretinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Masura in ceea ce priveste disponibilizarea a ~140.000 de bugetari ar fi trebuit acompaniata de posibilitatea de a-si infiinta o firma fara costuri si fara sa plateasca anumite impozite.
In ceea ce priveste pensionarii, nu mi se pare corect, ei nu mai au forta de munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ne meritam soarta...daca se intampla la greci erau deja in strada...noi? romanii? ne lamentam si atat nu facem nimic

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

asa, plafonul de 600 de lei e valabil doar pentru salarii, nu si pentru pensii

bine ca un caine comunitar tinut in adapost costa 450 de lei pe luna cica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabidaniela

Masura in ceea ce priveste disponibilizarea a ~140.000 de bugetari ar fi trebuit acompaniata de posibilitatea de a-si infiinta o firma fara costuri si fara sa plateasca anumite impozite.
In ceea ce priveste pensionarii, nu mi se pare corect, ei nu mai au forta de munca

Legea compensatiei echivalente, exact ca si legea lui Newton in fizica, este precisa, implacabila si imuabila

Ar fi trebuit foarte multe, inclusiv exemplul personal al celor care au luat masurile astea abulice.
Ce se intampla cu cei disponibilizati, unde se duc? In mediul privat?
Ce face mediul privat romanesc? Este sufocat de taxe si impozite.
Ar fi trebuit derulate programe nationale, de exemplu autostrazile, care sa poata absorbi oamenii ramasi pe drumuri.

Sora mea este medic, doctor in medicina, fata de anul trecut are salariul la jumatate. In sfarsit s-a hotarat sa plece din tara.
Aseara imi povestea mamica unui baietel ca sotul este plecat in Irlanda si acolo e mai rau decat la noi.
Masurile astea ne vor afecta pe toti.

Mergi la inceput

Citat:

Nu mai crede tot ce auzi, cainii in adaposturi de mananca intre ei de foame, nu se cheltuieste nici a zecea parte din ce ai auzit tu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabidaniela

Citat:

Nu mai crede tot ce auzi, cainii in adaposturi de mananca intre ei de foame, nu se cheltuieste nici a zecea parte din ce ai auzit tu

Legea compensatiei echivalente, exact ca si legea lui Newton in fizica, este precisa, implacabila si imuabila

astazi a aratat la tv, era despre un adapost din bistrita. banii aia se cheltuiesc, acuma daca real pt caini sau dispar prin alte parti... suntem in romania. dar de costat atata costa.

Mergi la inceput

Nu contest ca banii se cheltuiesc, DAR NU pentru caini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

asa se duc banii in toate domeniile, nimeni nu stie unde dispar
Eu am 3 caini si nu cheltui 450 Ron pe luna cu ei.

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput