Bazar (13)
Raspunsuri - Pagina 46
szivarvany spune:
Alexandrina, da, de asta am avut socul pt ca nu era specificat si daca era, renuntam. Nu-mi permit si gata.
VERONICA - produsele castigate de la Ayla sunt la mine !!!
Fetele cu sandalele, promit bonusuri
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
ancadragoman spune:
si eu am platit mai demult ramburs la un colet trimis de ea
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ana l spune:
Am terminat de actualizat.
Este jenant s aintrebam la inceput de licitare pe fiecare in parte daca vrea plata ramburs sau nu. Dar e clar daca e ramburs, mai bine platim direct in contul domatoarei 3 lei, e mai ieftin decit 5 lei.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
lilib72 spune:
Ada_coman, ai castigat licitatia pt. produsul H88 parca (fustita din blugi)nu o mai vad la "finalizate", te rog sa-mi trimiti adresa la care trimit coletul.
lili@domnisorica daria
hobby
RHYANNA spune:
multumesc valentinaq
mi-i doream foarte mult
acum ajutati-msa
la ce banca ma duc si in ce cont depun banii
asa......pentru inceput pana prind si eu trend-ul ca ma eclipsati
scrieti cate 20 pagini in cateva ore
si ca sa caut daca am castigat sau s-a supralicitat pierd o groaza de timp
oricum imi sunteti foarte dragi
puneti ceva rochitele pentru 3-4 ani
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Am terminat de actualizat. Este jenant s aintrebam la inceput de licitare pe fiecare in parte daca vrea plata ramburs sau nu. Dar e clar daca e ramburs, mai bine platim direct in contul domatoarei 3 lei, e mai ieftin decit 5 lei. copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008) |
Era jenant sa n-am la mine cei 5 lei (Mercedes, noroc cu tine iti sunt datoare ever after pt tot ajutorul tau)
Insa daca se specifica CLAR la produs, nu mai e jenant nimik pt nimeni, dar NU ESTE SPECIFICAT, dar pe pm si mess mi s-a scris ca asa au patit si altele !!! Ei bine, pe mine m-a deranjat k n-am stiut dinainte sa am bani la mine.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
ana l spune:
Rhyanna, te uiti direct la licitatii si cauti poza cu produsul licitat. Sub ea gasesti totul trecut: termen de expirare, supralicitari. Cind poza nu mai e la licitatii, te duci la finalizate si o cauti. E mai simplu asa decit sa rasfoiesti pagini intregi.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
Mercedes spune:
Bun ca sa nu incurc banutii si pentru ca selene nu a raspuns am lasat neplatit pentru ema cei 4 lei pana sapt. viitoare iar pentru robi si alex a mers colega mea sa achite acum. Eu pun in plus cate 3 lei pentru fiecare copil sa fie ok.
Poate in regulament ar tb. specificat ca sub poza fiecarui produs sa se treaca cine doneaza cum doreste sa se plateasca transportul( plata i contul copilului ori a donatorului pt. transport) sa evitam problemele.
Selene_Bunny spune:
Bey, m-am trezit de la 8 fara ceva, dar am fost pe afara, noah, cu treburi si Daria...
Si amu' se duse pe rapa Crazy Browser, nu-mi mai deschide forumul decat cu Opera...
Mercedes, aprobata intrebarea!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Alex@Sara spune:
supralicitez G99 22 ron
G100 12 ron
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009