Bazar (13)
Raspunsuri - Pagina 45
ancadragoman spune:
R 219 -10 ron
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mercedes supralicitez pentru o colega de a mea G 100 -10 lei G99 - 16 lei H190- 12 lei Va rog nu ma uitati cu intrebarea din pagina trecuta. |
La G99 nu ajung banii.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Mercedes spune:
Da, am vazut dar atunci cand am licitat nu erau actualizarile la zi la poze si nu am frunzarit paginile sa vad cine, ce si cum.
alexandrina spune:
A intervenit o eroare. Am omis un post in care Laura25 supralicita K106 40 lei la ora 7:07.
ancadragoman imi cer scuze, daca-i vrei trebuie sa supralicitezi.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
alexandrina spune:
Am terminat pana unde am anuntat.
Am mutat si licitatii finalizate in favoarea: alinamoro, ramona_patra, Mercedes si veronicach
ancadragoman spune:
ok..42ron
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
boticelina spune:
Mercedes sa stii ca hanoracul pe care eu l-am pus la prod pt barbati ar fi foarte potrivit pt un baiat de 158/164. Adica eu l-am pus pe mine si-mi vine f bine, eu am 1,66 si 59 kg. Daca-i place cupilului...
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
marybehappy spune:
Buna ziua!
Nushulica , bineinteles ca sunt de acord poti pune banii in contul lui Robi pentru ce ai ales tu. Orice ca sa se vanda si sa ajunga banii la cine are acum nevoie.
Mary
ana l spune:
Preiau eu stafeta la actualizat.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marybehappy Buna ziua! Nushulica , bineinteles ca sunt de acord poti pune banii in contul lui Robi pentru ce ai ales tu. Orice ca sa se vanda si sa ajunga banii la cine are acum nevoie. Mary |
ok marry,multumesc frumos pt intelegere!atunci banii vor merge la robi asa cum ai zis tu!
de David si 19+