Aspirante optimiste > 20 ani (490)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Si eu mancam dulce inainte dar in sarcina nu prea mai aveam chef de ele!
E si acum asta e...dai tu jos kg ....sa fii sanatoasa si tu si bebe asta conteaza!
Noapte buna si ne auzim maine!O sa intru si eu mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

sa speram ca nu pun ff mult pe mine.
eu as vrea sa ajung pe la 66-68 max.
dar dc e sa fie mai mult, asta e acu.
imp e sa fim bine amandoi.
dupa voi vedea eu cum le dau jos.

te mai asteptam pe la noi

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

moamaaaaa, ce vitezomane!

acu sa vad daca am retinut ceva

despre rana de col : eu am avut. am fost la un control de rutina, fara semne de ceva in neregula. rana a fost vazuta la control ginecologic clasic. am fost cauterizata. acum ma simt bine. sper sa nu reapara.

despre botez: eu am botezat o fetita a caror parinti nu erau casatoriti si nici eu cu sotul nu eram pe vremea aia. a innebunit preotul cand a intrebat numele mamei, tatalui si ai nasilor si a vazut ca nu-i niciunul casatorit.

despre pete maronii: si eu am avut o scurgere maronie la 2 zile de la contact. am citit pe net si se pare ca este spotting dupa un contact mai dur. acum nu sunt inmasura sa spun ca asa se intampla la toata lumea.

madutza,frumoase pozele. merita sa-ti inramezi una. cum a fost la bulgari? eu am fost anul trecut in sunny beach si mi-a placut tare mult. mai putin aglomeratia de la masa si marlania romanilor. sebagau in fata si urlau prin salon nemultumiti, ca nu-i destula mancare, ca nu-s farfurii, caei cheama politia... . si la final plecau cu pungile pline de haleala, chiar in poseta si-atirnat o cucoana farfuria cu mancare .

ancadragoman, sa-ti pazesti printesa, cama baiat de insurat . e o dulcica. iar tati vad ca-i pescar profesionist...ce scule, ce cort, ce scaune...bravo

bebelu, ai grija cu dulciurelele. eu am luat 24 de kg la david. am plecat tot de la 50. mancam o cutie de bomboane in 5 minute. si tot nu eram satisfacuta .

despre simptome: si la mine ma fenteaza sanii,care ba dor,ba nu dor deloc. ba am secretie abundenta,ba uscaciune.

cosmi, suntem alaturi de tine. si eu mai simt nevoia sa ma detasez cateodata de subiect si fac o pauza. noi te asteptam pe baricade si sper sa vii cu vesti bune.

bun venit noilor fete si bafta la .

nu am nominalizat pe toata lumea ca sa nu incurc borcanele.

madutza si eu tot pe 17 astept cm. poate n-o veni luna asta. daca nu, poate ramanem amandoua o data si prindem odiseea de ian-feb.

o sa va povestescsi eu ceva. ca sa vedeti ca d-zeu le aranjeaza in viata cum vrea el.
am o prietena care are un baiat de 8 ani si a pierdut dupa el 3 sarcini. una la 2 luni, una la 5 luni si una la 6, acum 5 zile. cand m-am intors din concediu ne-am vazut in parc si mi-a dat vestea tragica. acum e hotarata sa-si puna sterilet si sa uite de copii. are unul si se opreste. nu maivrea sa treaca prinasemenea traume. si culmea esteca toate analizele au fost ok. si le-a facut pe toate,ca avusese antecedente.
o alta tipa povestea ca ea a ramas gravida desi isi alapta primul copil, folosea prezervativ, se lua dupa calendar si se protejau si cu coitus interuptus.

si mai am o nelamurire. citisem undeva demult ca femeile ar ramane insarcinate numai 3-4 luni pe an. ati auzit vreodata aceasta varianta? discutamsi cu mai multe prietene si am ramas uimita ca toate aveau frati, surori nascuti in aceeasi luna cu ele.
eu cu fratele suntem nascuti amandoi in august. sotul e in august, sora lui in iulie, nasa mea e in iunie, in aceeasi zi cu fratele ei. si multe alte exemple. o prietena a ramas acu 2 ani in aprilie si acum e iar insarcinata. mama unei prietene care a constatat ca ramanea numai tre luni consecutive pe an. ciudat!

va pup si ma duc sa ma bag in patut .

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

scuzati greselile. nu prea functioneaza tasta space. oricum am trei taste lipsa, jumulite de fi-miu.

ma enervez cateodata asa de tare ca imi doresc bebe si nu se intampla minunea. ce-o fi asa de complicat. parca as vrea iaht si vila pe coasta de azur. pare atat de simplu de facut, si totusi atat de greu de realizat.

sunt satula de cautat semne, de facut teste, de asteptat saptamani intregi. offfff

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza fetelor
Poftiti la www.mynmi.net/student/ccer/podcasts/healthy-breakfast.jpg" target="_blank">cafelutza si papica
Va pe toate si va doresc o zii frumoasa

Inca 2 luni de tratament si chemam barza sa n-il aduca pe

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

buna dimineata fetelor! :)

bebelu eu am constatat cu uimire ca am inceput sa mananc de dimineata. eu inainte mancam si numai o data pe zi, acum de cand ma trezesc trebuie sa rontai ceva ca altfel imi e greata de mor. dupa ce am mancat, fie cat de putin, am liniste 10-20 de minute apoi ma apuca din nou

sherbi sa stii ca si eu am remarcat o asemanare la perioade de nastere. coincidenta sau nu, nu stiu! Mama si fratele ei, sotul si fratele si mai multi amici care au frati. In plus am constatat si o coincidenta in ceea ce priveste nasterea bebe si ziua de nastere a mamei. La mine de exemplu daca sarcina asta ar fi fost viabila, nasteam fix de ziua mea

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

sherbi toate ne dorim un BB suntem la mana lui DD cand vrea el o sa vina si la noi,
si eu am cazuri in care 3 frati sunt nascuti in aceeasi luna in ani diferiti
paula multumin de tratatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata fetele!

paula, ca de obicei draguta si harnicuta cu micul dejun!

sherbi, in Bulgaria a fost intradevar aglomeratie la masa. nu am vazut sa bage in traista dar s-a facut risipa multa, isi umpleau farfuriile si mancau un sfert... Am ajuns la concluzia ca nu voi mai merge unde este ieftin pt ca acolo isi pot permite sa mearga toti, au fost si tigani si multe grupuri pe pusti care nu aveau mai mult de 19 ani. Eu am platit 25 de euro/noapte/pers. Nu am indraznit sa intru in piscina interioara pt ca era destul de mica si plina ochi de copile care cu siguranta faceau pipi acolo am avut totusi companie buna si ne-am distrat in afara hotelului.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

bebelu, nasa baietelului meu este acum gravida si dr ia spus sa evite sa manance seara daca vrea sa nu se ingrase rau, sau sa rontaie legume: morcov, ardei gras, rosii. Acum nu stiu daca tie iti plac, dar eu mi-am propus ca la urmatoarea sarcina sa mananc si eu asa. in prima sarcina mancam f multa paine iar la a doua primul lucru la care am poftit au fost covrigi
deci, pe viitor, daca ma auziti ca poftesc la covrigi sa stiti ca e un semn

legat de lunile de nastere, la mine in familie nu e nici o legatura : tata e in ianuarie, mama in august, eu in iunie, sora mamei in ianuarie. Sotul meu in aprilie, fratele lui in august.
la fel copilul meu nu are nici o legatura cu lunile noastre de nastere: am ramas gravida in martie si am nascut in decembrie. Poate in alte cazuri se potriveste, dar la noi nu.

Vroiam sa va intreb daca stiti cazuri in care sa nu se potriveasca calebdarul chinezesc (cel cu sexul bebelusului in functie de varsta mamei si luna conceptiei), la mine s-a potrivit pana acum.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata fetelee

voi incerca sa am grija cu mancarea. ca nu vreau sa ajung cat malu.
multumesc tuturor de sfaturi

Sherbi nu stiu ce sa-ti zic, la noi in familie, nu e nimeni nascut in aceeasi luna.

am fost si noi in bulgaria, dar la masa era ok, in perioada aia erau mult straini acolo. erau si romani, dar nu ff multi.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

Mergi la inceput