Firma mutari
Ati apelat cu ocazia mutarii dintr-o casa in alta (in aceeasi localitate) la serviciile unei firme specializate in mutari? Nu ma intereseaza neaparat nume de firme, decat daca sunteti din Constanta, ci daca merita intr-adevar (si raportat la costuri/munca scutita), daca au grija de lucruri si nu le gasesti aruncate pur si simplu in cutii atunci cand despachetezi...etc.
Orice experienta de genul acesta mi-ar fi de folos...multumesc!
Raspunsuri
Leditia spune:
Eu am vrut sa aduc o canapea de la soacra-mea la mine.Mi-au cerut 200E pt treaba asta.Evident k am renuntat si a rezolvat sotul altfel.Mi s-a parut aberant pretul,chit ca eu stau la 9.Din fericire,canapeaua se dezmembra super ok si a intrat si in lift:))
Edit:nu stiu daca le arunca,daca au grija,dar la preturile pe care le practica AR TREBUI sa se poarte f delicat!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
anemona spune:
Eu m-am mutat in vara trecuta si am avut marele noroc sa dau peste o firma serioasa.
E adevarat ca noi ne-am mutat pe aceeasi strada, de la nr 10 la nr 13, deci distanta a fost aproape inexistenta, dar oamenii aia ne-au demontat mobila, ne-au carat-o la masina (aveau o duba incapatoare) -aici includ mobila de dormitor, mobila din sufragerie, canapea, fotolii, masuta etc- plus un frigider imens, tv, florile si ceva bagaje (cutiile cu majoritatea lucrurilor le carasem noi), apoi le-au descarcat la noua locuinta, le-au urcat la apartament, le-au asamblat si le-au asezat prin casa exact unde le-am zis noi.
Pentu toata aceasta treaba care le-a luat vreo 6 ore ne-au luat 500 ron. Mie mi s-a parut super bine, mai ales ca au avut mare grija de lucruri, de mobila sa nu se zgarie, nu au facut nici o paguba. S-au comportat exemplar.
Amalia spune:
Anemona mai ai cumva un numar de telefon de la firma cu care ati facut mutarea? Daca da, te rog trimite-mi si mie un PM cand ai vreme! Multumesc frumos!
poze aniversare 1 an
anemona spune:
Acesta este site-ul lor, http://www.transportmobila.ro/contact.html tel 0722614852. Sper sa nu se considere reclama, dar cred ca e o info utila pentru oricine care este in situatia de a se muta, de asta am scris aici.
Eu am fost multumita de ce au facut. Dupa ce ne-am mutat mobila din casa, am cumparat un dulap de la un magazin din Pipera (doar un corp !) si adusul acasa plus montajul ne-au costat 200 ron. Prin comparatie, mi s-a parut jecmaneala si am apreciat si mai mult baietii cu mutatul. Nu stiu ce tarife mai practica, dar puteti suna si o sa va spuna imediat cam cat costa ceea ce aveti de facut.