Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 11

Dragaica spune:
Dragaica spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Mycya burtici mi-am adus aminte de musacaua dragaicai  ,am fugit la cumparaturi ca tre sa imi fac si eu,si sa mai achizitionez si un pepene  . ce foame mi sa facut  Bianca  26+  Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase  | 
Mi-ai facut pofta de pepene rosu, saracu barbat am sa-l trimit la agazin dupa ce vine de la munca

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
 24+ de
 24+ de  Tudor Sebastian si
Tudor Sebastian si  Felix Alexandru
 Felix Alexandru

eladea2005 spune:
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Cris2010 
 http://picasaweb.google.ro/iul.aug2010/Ochidut?locked=true#   Cris  29+ cu  | 
nu ma lasa sa intru...
 ce sa fac?
 ce sa fac?*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
 31+ cu Filip
 31+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

eladea2005 spune:
eladea2005 spune:
 stefania,  ...multumim frumos asemenea...
...multumim frumos asemenea...
nela, felicitari...sa fie sanatoasa ... 

eu nu stiu ce am, de cateva zile bag la capsuni...si 1 kg pe zi...oare e prea mult?
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si  31+ cu Filip
 31+ cu Filip
 ERIC, POZE RECENTE 
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR 
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
 Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...  
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

btz_ovi spune:
btz_ovi spune:
 Nela felicitari pentru puztulica,sa iti traiasca si sa fie sanatoasa 
Fetelor am citit acum pe net despre cazul tinerei decedate la maternitate care era insarcinata in 7 luni.Se pare ca moartea a survenit de la tratamentul cu Gynipral,insa se mai ancheteaza.Groaznic 

30+cu
30+cu  Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
 Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 10 SAPT
AMR 10 SAPT  pana la
 pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Dragaica spune:
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui mirela2 fiv+icsi shery, nu stiu daca o sa mi faca si AH, dar intreb maine, ca azi m a sunat asistenta embrioloagei, ea era in alta procedura   | 
Sa dea Doamne Doane sa se prinda, iti tin pumnii, te inteleg perfect prin ce treci. Cate emotii am avut si noi, cat stres, cand am vazut a doua liniuta la test am inceput sa plang, sotu a luat testul, a luat instructiunile si timp de jumatate de ora nu a ridicat capu din test si hartia aia. Cica sa se convinga ca asa tre sa arate un test pozitiv......eu disperata ii tot aratam poza de pe instructiuni.....apoi am realizat ca asta a fost modu lui de a rectiona, trebuia sa se convinga sa proceseze

Graviduta fericita
 24+ de
 Felix Alexandru 

Dragaica spune:
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui stefania_97 Am intrat pe conytul cu poze si am vazut burtici frumoase: Dragaica foarte frumoasa burtica si mamica :) Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si  28+   www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca | 
Multumim de aprecieri

fetelor eu am mai pus pozici si la semnatura, am mai primit lucrusoare si leagan din ala care ii da huta-huta si vibreaza

Graviduta fericita
 24+ de
 Felix Alexandru 

mirela2 spune:
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Wow Mirela, 4 vrei sa pui. Nu-i cam mult? Adica ei te lasa? Te intreb ca am avut colega la odiseea trecuta cu 4 embrioni (din 2 pusi, unul s-a divizat in tripleti) si a facut emrioreductie, a ramas cu unul, frumos foc. Oricum pana acum suna bine, 7 frumosi. AH nu cumva se facea de la inceput, ca acum deja s-au iubit  Maya, sa speram ca schimbi locul ,schimbi norocul. Sa fiti fericiti la noua adresa! Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+  Iulia Alexandra | 
la noi in tara se poate
e o fata care a facut transfer saptamana trecuta cu 5 embrioni, are ce i drept 41 de ani si nu a avut un endometru bun, plus ca e si ea la al treilea fiv
din 4 s o prinde si la mine macar 1.
am auzit si eu cazuri in care s au prins toti 4....
cati or fi, sanatosi sa fie

mirela2 spune:
mirela2 spune:
 maya..off...daca ai stii cat e de greu.....te vad pe tine ca ti cauti ap cu chirie...cam asa stam si noi acum in bucu, numai ca nu platim chirie, ca e ap al unui cumnat, asta dupa ce am vandut ap nostru pt a avea bani de fiv
speram ca ne reuseste din prima si ne raman bani si de casa.......

aelita spune:
aelita spune:
 LAURIKA asa da,burtica sanatoasa ! foarte bine iti sta! si lucrusoarele frumoase!
SENTY_MARI-haha tare soacra ta cum pune ea nume asa hotarata !nici nu isi punea problema ca voi veti alege altceva 
MYCYA- 
| senty au impresia ca noi am face orice sa ne punem bine cu ei | 

OCHIDUT super pozele,iti sta bine cu burtica!
MAYA ma bucur ca ai rezolvat cu chiria ! Bafta cu totul!!
MIRELA bravooooooooo,felicitari !!!!! vrei 4?? sa fie intr-un ceas bun,bravo mami,asteptam vesti !!!! o sa fie bine,ai sa vezi! prin ianuarie o sa ai puii in brate !

felicitari !!
felicitari !!
foarte bine,PATRU ,daca medicul da ok si totul va fi bine,sa fie PATRU si sa fie toti sanatosi !!!!!
MICHELLE-

NELA DIDEA-Felicitari pt fetita ! nu lua in seama masuratorile,nu e nimic ingrijorator ca apare la eco mai mare .
ELADEA,nu toate albumele sunt publice ,pe contul comun.Ochidut nu are public,deci trebuie sa intri pe contul comun de picasa,cu parola,si acolo vezi albumul OCHIDUT.
DRAGAICA-LEAGANUL vostru este exact ca al nostru,aceleasi desene si culori.doar trebuie sa caut jucariile de sus,invartitoare,ca le-au scos copiii.ai mei se dau si acum in el,impreuna,unul in leagan,unul pe bratul leaganului.deci asa or sa se dea si ai tai cand vor creste.desi scrie ca tine pana la nu stiu cate kile,tine vreo 28 la noi deocamdata.
 24+
 24+ 
 Sofia (2ian2007) ,
Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008)
Andres(22mai2008)

mirela2 spune:
mirela2 spune:
 punem 4 in speranta ca se va prinde macar unul...daca se vor prinde mai multi cu atat mai bine, cu atat mai bine, il trimitem pe tata la produs

pupi la toate fetele