Bravo LAURA! Flori de liliac mai-iun'10 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Ce se intampla la Odisee?? Nu mai intru cateva zile si nasc jumatate din fete???

FELICITARI LAURA, ANCA, TATY_ANA, RUXI, ANAMARIA, ANDRADAP, CATALINA si ALINETTERO!!!

Recuperare cat mai rapida si mult laptic!!!

Dragos Andrei, Eva Maria, Emma Antonia, Alexandra Maria, Alexandru Andrei, Melissa, Dominic, Miruna Ilinca, Tudor Andrei,

sa va dea Dumnezeu multa sanatate, noroc, fericire si iubire!!!

Ana 34+ cu Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Ma tot uit si tot nu-mi vine sa cred cate floricele de liliac au aparut!!! Este incredibil!!!

Ana 34+ cu Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

STIU CA NU MUSCATI DAR ACUM V-AM DESCOPERIT
BIANCA
+32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

hola chikas.....
FELICITARI TATYANA PT ANTONIA TA CEA DULCE....CHIAR CA E FRUMOASA !!!
SA DE-A DUMNEZEU SA FIE SANATOASA, PAPACIOASA SI NECOLICOASA !!!!
IAR TU SA TE REFACI REPEDE SI SA-TI VINA LAPTICUL !!!!
VERO ... multumim pt informatiile de la ruxi...esti foarte draguta... mai ai si tu putin....bafta multa !!!!
DANA succes in alegerea noului dr...sa fie cu noroc !!!!
felicitari pt grasunika si combate mai repede tusea aia....
ALE multumim pt vestile de la anishka
ANISHKA te asteptam acasa si refacere rapida, laptic si bebel sanatos !!!
SORANA......OPTIMISTA IN CONTINUARE....BRAVO TIE....MA BUCUR MULT SI SPER SA FIU SI EU CA TINE...FARA FRICA SI POZITIVA...
NANA si a mea fetita e tare agitata si apasa pe ovare si toate cele....oare sa fie de la hreanul cu smantana pe care l-am papat in ciorba???????
MAMICI...iar am o intrebare....
¿¿¿ati observat cumva ca bebeii vostri sunt la fel de scandalagii/cumintei precum erau in burtik????
adica , bobocelul meu noaptea doarme dusa de uit ca o am in burtik, dorm pe ce parte vreau, oare cand o sa se nasca....o sa fie la fel de cumintica noaptea???

MARIA SUPER FERICITA 36 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

am sunat-o pe Ruxi ca sa ii dau detalii despre Tatyana
asa...scor apgar la bebei 9
lungime Alexandra 47, Alexandru 49
i-am transmis toti pupicii vostrii si vi i-a intors
dr Halmagean o viziteaza, chiar si de 2 ori pe zi este f multumita
gemeneii au scazut 100 de grame si probabil ca de acum vor incepe sa ia in greutate
lapticul inca nu a sosit, dar este normal la cezariana, sunt hraniti cu formula
bebeii nu sunt cu ea, pentru ca neavand implinite cele 37 de saptamani si cele 2.500 de grame sunt considerati prematuri
Ruxi a stat astazi toata ziua in picioare deci a avansat foarte mult fata de ieri...eu sper ca pe la sfarsitul saptamanii o lasa acasa(asta sper eu )
cam atata am retinut, ma scuzati ca am neuronul obosit
Tatyana e o dulce fetita ta

38+ Matei ...

A mea a fost mai micuta 2200 lungime 45 sc0r 9....si mi-a dat-o la salon imediat cum am iesit de la reanimare...stam impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

am sunat-o pe Ruxi ca sa ii dau detalii despre Tatyana
asa...scor apgar la bebei 9
lungime Alexandra 47, Alexandru 49
i-am transmis toti pupicii vostrii si vi i-a intors
dr Halmagean o viziteaza, chiar si de 2 ori pe zi este f multumita
gemeneii au scazut 100 de grame si probabil ca de acum vor incepe sa ia in greutate
lapticul inca nu a sosit, dar este normal la cezariana, sunt hraniti cu formula
bebeii nu sunt cu ea, pentru ca neavand implinite cele 37 de saptamani si cele 2.500 de grame sunt considerati prematuri
Ruxi a stat astazi toata ziua in picioare deci a avansat foarte mult fata de ieri...eu sper ca pe la sfarsitul saptamanii o lasa acasa(asta sper eu )
cam atata am retinut, ma scuzati ca am neuronul obosit
Tatyana e o dulce fetita ta

38+ Matei ...

A mea a fost mai micuta 2200 lungime 45 sc0r 9....si mi-a dat-o la salon imediat cum am iesit de la reanimare...stam impreuna

WOW Tatiana nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca ultimul mesaj e scris de tineCe ma bucur ca avem vesti bune de la mamica eroina a odiseei.Felicitari pentru bebelina sanatoasa!Nu-i asa ca a meritat tot ce ai indurat?

poze

Cristina39+ cu Sebi
AMR:2 day's

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

FELICITARI LAURICIU! SA VA TRAIASCA GRASUNELUL! MULTA SANATATE!

Maribell, Cami in burtic avea program de disco intre 10 -12 noaptea. Cand s-a nascut a fost linistita vreo saptamana, apoi incepeau concertele dupa baita de seara. Tacea doar cu tzitzi in gurita, in rest nici leganatul in brate, nu prea functiona. O tinea asa pana la... fix 4 dimineata! Deci, nu prea avea programul din burtic. SI bebelina asta are are ore de dans intre 9-11 seara. Sper totusi, ca si tine, sa doarma noaptea. Nu cred ca te-am lamurit cumva, dar asta a fost experienta noastra.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Bine ai venit, Lenabum! Nastere usoara si bebe sanatos!

Fetelor, a ajuns cineva in sapt. 40?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Bine ai venit, Lenabum! Nastere usoara si bebe sanatos!

Fetelor, a ajuns cineva in sapt. 40?!

Mai am eu 3 zile...dar voi naste la 39 de saptamani si 6 zile..sper..daca nu dureaza travaliul mai mult de 12 ore
Ai zis "bebelina asta".Nu v-ati hotarat la nume?Sa nu ajungeti ca noi..mai avem 2 zile si tot nu suntem hotarati

poze

Cristina39+ cu Sebi
AMR:2 day's

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

buna seara, fete dragi

felicitari, Lauriciu, bun venit pe lume Dragos Andrei! .

Tatiana, ti-am admirat si eu printesa mica, e scumpa foc...tu ai fost o curajoasa, vezi ca a meritat toata nebunia aia? sper pentru voi sa se fi terminat toate problemele de-aici inainte .

Sorana, ce incurajator suna ce spui - ca ti-ai revenit deja cu greutatea...sper sa imi revin si eu, nu sper atat de rapid, dar macar intr-un timp rezonabi cat sa pot sa ma arat si eu un pic la soare la mare fara sa fuga lumea de pe plaja din cauza mea . cum te descurci cu 2 copii micuti? te ajuta cineva?

Dana, imi pare rau ca ai ramas fara doctorita, cred ca era mai fair sa te anunte din timp, poate iti cautai tu in alta parte de la bun inceput...acum deja e burtica mare si optiunile limitate...sper totusi sa fie bine pana la urma .

Am fost si eu la doctor acum cateva ore, vestea cea buna e ca bebitzu s-a intors pe pozitia de lansare , asa cum banuiam dupa cum ma presa pe vezica. oricum, nu s-a intors de mult, eu cred ca a fost si efectul homeopatelor...deci cine e dispus sa incerce: pulsatilla 200ch.
in rest, nu stiu ce greutate are, nu stiu nimic, decat ca e ok, ceea ce pt mine e suficient. ma pregatesc de o nastere naturala, din nou fara peridurala, doctorul asigurandu-ma ca o sa fie mai usor acum. iar dupa experienta impartasita de Sorana si de Andrada chiar cred si eu asta .

va pup

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (5w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput