Bravo LAURA! Flori de liliac mai-iun'10 (80)
Raspunsuri - Pagina 16
ancutzicab spune:
Merci de raspuns, Ale! Pai sa le faca, Doamne iarta-ma, mai repede, ca sa le si remedieze cat mai curand! Bietele burtici care trebuie sa nasca la cate vreun spital din asta care se inchide cand ti-e lumea mai draga!
Anca
35+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
aleesicoo spune:
Dr.Carstoiu de la Municipal a spus ca ministerul a anuntat toate spitalele sa primasca gravidutele care sunt pe punctul de a naste, cele care erau pentru municipal.
a spus ca spitalul va fi inchis pt 4 zile
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in35 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! 

theophillina spune:
Buna burtici si mamici!
Madutza09, felicitari pentru vestile bune de la eco, ce mare e bebelusul, bravo!
Lenabum, bine ai venit, sarcina usoara in contiunare (atat cat poate fi de usoara), vad ca si tu ai DPN la sfarsitul lunii iunie ca si mine, deci vom fi printre ultimele de la odisee.
Corina, te asteptam cu vesti bune de la eco azi, si nu te mai enerva, pai se poate?! Eu in tine mai am speranta ca suntem la coada odiseei, hai sa ajungem cu bine pana la sfarsit.
Nana, felicitari pentru 38+ si sa mai stea bebelusa un pic pana rezolva mami toate problemele.
Cristina_26, te-am visat toata noaptea ca ai nascut si am venit dis-de-dimineata la laptop sa vad daca chiar asa e. O sa scot motatele mai tarziu. Nastere usoara sa ai.
Gabriela_s, sa dispara streptococul nenorocit.
Maria, sa ne vii si tu cu vesti bune de la eco, si eu de cate ori merg la doctor asta e singura mea problema: “mi-e frica”, ca ma cearta din cauza kg.
Lia73, multumim de urari.
R_ocsy, asa program de trezire am si eu de ceva timp desi inainte rupeam patul, cred ca ma pregateste bebe de program.
Veronicach, si mie mi-e frica sa nu mi se rupa apa pe nu stiu unde si vreau sa-mi iau si un cearceaf rezistent la apa pentru pat, ca mi-e frica ca mi se rupe in pat si zice-se ca ramane salteaua patata. Sper sa ma concentrez sa iau pana se apropie momentul.![]()
Sorana, of, of, cand ma gandesc ce ma asteapta, asa cum povestesti si tu…sper sa ma descurc! Bebele mau e fff linistit in burtica, uneori imi scoate peri albi ca ma ingrijorez, daca dupa ce iese face scandal cred ca ma imblonavesc de nervi, ca la cat de linistit a fost in burta mi-e frica sa nu fie reversul afara din burtica. Despre siropuri de colici (ca am citit tot ce se putea despre acest subiect, mi-e frica de colici cum mi-e frica de epiziotomie), zice-se ca exista Colief care se ia impreuna cu Infacol. Altele pe care le mai stiu sunt Baby gripe water, Sab simplex, Bonnisan, si ceaiul de colici de la Fares, si alt ceiut Baby calm. Sper sa te ajute vreunul dintre ele.

Discordia, felicitari pentru bebelinul grasunel. Hai ca n-avem noi “norocul” asta sa ramanem vesnic gravide.
Taty_ana, ce fetita frumoasa si bucalata ai! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa-ti lumineze viata!

Eu de 2 zile tot spal la lucruri de bebe, calc, etc. am inceput sa-mi fac si bagajul de spital si mi-a zis sotul meu ca n-am ce face, de-l fac de acuma. Am facut si camera lui bebe, cu autocolantul, am montat si patutul, restul sunt in cutii, sper sa ma abtin sa nu le scot de pe acum, o sa pun niste poze pe webshots sa vedeti camera lui bebe, ca eu numai acolo as sta.
Theodora 32+
Stelios
AMR 8 saptamani
aleesicoo spune:
eu nu mi am facut bagajul pt spital
imi dati si mie o idee ce sa pun asa in mare de ce voi avea neaparat nevoie?
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
ma

aleesicoo spune:
theo adica sa inteleg ca daca bebelina mea in burtica este cam agitata si energica, cand va venii pe lume va fi cumintica?![]()
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
ma

mommy_to_be spune:

Felicitari Laura!!! Refacere usoara iti doresc, si mult laptic pentru bebe grasunel!

Bine ai venit pe lume Dragos Andrei! Sa fii un copil cuminte si papacios.

Tatyana, ti-am vazut minunea si m-am topit toata. E perfecta, chiar daca e micuta. Esentele tari se tin in sticlute mici![]()

nikolette, cris, cristina, eu imi antrenez motatele pentru voi!
Vivela, ce misto ca s-a intors bebe!!! Imi inchipui ca esti mult mai linistita acum. Vezi tu ce important e ca fiecare mamica sa nasca asa cum se simte ea mai in siguranta? face foarte bine la psihic, deci face foarte bine si la bebe.
Mary, sper sa reusesti sa schimbi data daca doresti asa de mult acest lucru. Legat de bunica ta... ce pot sa zic? Tot respectul!
lenabum, eu am probleme cu tensiunea. La tine ce valori are? Pe mine m-a bagat sub tratament cand am ajuns la 150/90. Iau Dopegyt si Furosemid si se pare ca sunt ok. Intr-o zi am uitat sa-mi iau Dopegyt-ul si am avut o durere de cap sora cu moartea... Tu ce iei?
nana, felicitari pentru intrarea in saptamana 39. Uite ca ai reusit si tu ceea ce la inceput parea imposibil cu iubiricea ta!
pregatim si pentru voi motatele?
maribell, te asteptam cu vesti bune de la eco.
rocsy, mama, da ce matinala esti!!! Macar seara adormi devreme? sau ai parte doar de cateva ore de somn?
Tutulyana, felicitari pentru vestile bune de la eco
Sorana, mama, ce program ai... Pai cu asa activitate cum Doamne iarta-ma sa nu slabesti?... Sper sa gasesti o solutie pentru colicile lui Tudor, dar si pentru burtica lui constipata
Ale, multumim de vestile de la Aniska.
marylenac, felicitari pentru stabilirea datei nasterii
Andrada, La Multe Saptamani pentru Dominic si felicitari pentru serbarea onomasticii! Sa-ti creasca mare si sa fie sanatos!!!

discordia, felicitari pentru bebel grasunel!!!

Fetelor, eu am fost ieri la coafor si m-am vopsit (prima oara in sarcina)si mi-am facut pedichiura. Aveam de gand sa merg dupa ce nasc sa ma vopsesc, insa mi-am dat mai apoi seama ca in trei saptamani (cat vor fi pana la botez), s-ar putea sa nu mai am sanse sa ajung la coafor... Ideea e ca am mers pe jos pana la salon si inapoi (15 min distanta). Am vrut eu sa ma mai misc, sa ma plimb. Dar aceasta plimbare combinata cu 3 ore de stat pe scaun mi-a dat niste dureri si contractii... mama, mama. Pe cuvant ca am crezut ieri ca nasc. Am luat un NoSpa si m-am asezat cumintica in pat rugand-o pe Maya sa mai astepte inca putin, ca tati e plecat din tara, iar de la Bucuresti vine el repede, insa din Viena... cam greu cu schimbatul biletului. Eh... ideea e ca mi-a trecut, iar acum stau cumintica, nu ma mai avant la plimbari si accept sa fiu dusa cu masina dintr-o parte in alta (eu nu mai incap la volan
), ca sa-l asteptam si pe tati acasa.
Cam atat de la noi. Acum ma duc sa fac o budinca de orez cu mere
Va pup burtici si va doresc o zi buna!
Mira
fericita 37+cu
Maya Alesandra
AMR 9 zile 

minunea mea
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo eu nu mi am facut bagajul pt spital ![]() imi dati si mie o idee ce sa pun asa in mare de ce voi avea neaparat nevoie? asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in35 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! ![]() ![]() |
pt lohii vata invelita in compresii sterile
tampoane pt sani
sutien pt alaptat
garmastan
lanolina pt sfarcuri
chilotei normali
cateter pt epidurala si rahie(asta o cumparati dupa ce vb cu dr anestezist)
- sticlute de apa plata, pentru travaliu
- prosop
- supozitoare Indometacin sau Diclofenac - pentru durerile de dupa epiziotomie.
Evident, nu uitati: actele, articole baie (sapun, periuta/pasta dinti
pt bebe tot in mare:
pampersi
hainute doar pt iesirea din spital
ulei sau crema special de bebe
baneocin
-servetele umede
-crema fundulet
-scutec finet pt regurgitare
PS:

poze
Cristina
39+ cu Sebi
AMR:NUMAI AZI NU'I MAINE
aleesicoo spune:
multumesc cris, notat![]()
treaba nasoala este ca eu nu suport vata, oare cu absorbante nu ma va lasa?
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
ma

rosanne spune:
Buna burtici si mamici
Felicitari Ruxi, Taty_ana, Anca si Laura! Refacere cat mai rapida si mult laptic pentru puiutzi!
Bine ati venit pe lume Alexandra si Alexandru, Emma Antonia, Eva Maria si Dragos Andrei. SA fiti sanatosi, norocosi si fericiti toata viata!
Mary(Madamar) vreau si eu linkul cu masajul pt bbii. Noi am fost luni la ortoped si trebuie sa facem masaj zilnic la picioruse si mergem la control peste 2 saptamani.
Am si eu probleme cu adaptarea fetei la ritmul zi-noapte. Ziua doarme la ea in patut, dar noaptea nu vrea sub nici o forma....incepe sa planga cand o pun in patut si adoarme numai la noi in pat cu sanul in gura.....
Luni i-am spus pediatrei problema asta si de atunci luam bonisan 5 pic de 3 ori pe zi si seara 10 pic de sab simplex.....azi noapte vad ca a dormit la ea in patut, doar dimineata a maraiit de la 5 pana la 6.
Vedem cum e la noapte.
Imi pare rau ca nu sunt in stare sa nominalizez, dar nu reusesc sa citesc mai nimic din urma 
Bafta maine Cris_09, Cristina_26 si Nikolett_2445
Roxy
mamica fericita de
Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
aleesicoo spune:
rosanne dar daca o iei cu tine in pat adoarme?
ma refer la faptul ca se lin mititica....
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
ma