Bravo LAURA! Flori de liliac mai-iun'10 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
n_a_n_a spune:
Nikol, mersi
! Ranitidina iau pentru problemele mele cu stomacul. Vitaminele (Centrum Materna) o sa le iau pana termin de alaptat.
Gabi, multumesc
! Tinem pumnii si pentru tine, sa iasa eco perfect si sa fi scapat de streptococ
!
Cristina, sper sa nu fie nevoie de agitate pentru mine
! Am nevoie mare de inca putin timp, ca nu am terminat formalitatile cu apartamentul cel nou, asteptam ceva hartoage de la banca unde l-a ipotecat vanzatorul (ca e cumparat cu credit), apoi mai avem notarul... As mai vrea sa stea in burtica daca nu doua saptamani pana la 40, macar inca una! Mi-e frica si sa ma intorc in pat sa nu ma apuce
...
Maria, Viriniana, va asteptam si pe voi cu vesti bune de la medic
!
Vero
, asta sa fie cea mai mare problema, ca ti se rupe apa in deplasare
! Mai ai si tu un piculet pana la "scadenta" - curaj!!!
Tutulyna, ma bucur ca bebe e bine
, cat despre circulara, la ceza oricum nu e nicio problema. Felicitari si pentru programare!
Mary
, ori gemenii tai sunt exceptia, ori geamana mea e! E guraliva, dar sub nicio forma instabila, si e cel mai bun pastrator de secrete ever! Nici cand era micuta nu m-a parat niciodata la parinti (desi o mai "articulam" din cand in cand
)! Eu mi-as fi dorit foarte mult sa fie si Adelina in gemeni, ca taurii pe care ii cunosc eu sunt oameni buni, intr-adevar, dar sunt cam delasatori si fara ambitie (taurii de fata fac exceptie
)... Am primit camera ieri, eu sunt topita dupa ea, e o jucarie super faina!!! Super parolisti cei de la marketonline (am avut referinte bune despre ei, oricum, la fel ca si despre cei de la emag, de altfel). Apropo, vezi ca la ei a mai scazut pretul cu inca 70-80 de lei! Filmeaza super, insa in format HD vad bine numai pe TV in living (singurul cu tehnologie HD), insa sunt foarte multumita si de filmarea standard. Am pus pe webshots niste poze cu o planta de-a mea, cum m-am jucat azi dimineata - asa, ca sa-ti faci o idee - setarile sunt 100% de novice, deci sa nu te astepti la nu stiu ce rezultat! Si sa stii ca face poze super clare si pe lumina fff putina, cu functiile low lux si nivel inalt la blitz (am vrut neaparat camera video dar care sa aiba blitz pentru foto)! O sa postez si filmare, numai sa gasesc ceva interesant de filmat
!
Rocsy
, mersi de felicitari
! Am intrat in saptamana 39, inca nu am si implinit 39 de saptamani
. Sper din suflet sa ajungem sa implinim si 39!
Sorana, multumesc
! Citesc despre programul tau si mi-e si mai tare ciuda de insomniile mele! Timp irosit, nu alta
! Oare daca incerci pur si simplu cu ceiut de chimen, nu ajuta? Sau poate cataplasma calduta pe burtica...
Nana
38+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -2
sau mai putin
?!
aleesicoo spune:
buna gagici
tocmai mi a dat Aniska msg , ca intr o ora pleaca acasa, sunt bine amandoua, bebelina plange noaptea din cauza coliciilor, marti ii scoate firele Aniskai
o sa ne puna si poze pe mail, si ne pupa pe toate
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in35 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! 

n_a_n_a spune:
Aniska, ce bine ca sunteti ok si mergeti acasa
! Imi pare rau de colici, insa poate gasiti o solutie. Te asteptam pe forum!
Nana
38+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -2
sau mai putin
?!
marylenac spune:
Wow, dragelor...lipsesc -dar motivat - 3 zile de pe forum si ce sa vezi....vin floricelele de liliac una dupa alta...deci:
Felicitari tuturor mamicilor, recuperare usoara, odihna pe cat posibil si laptic pentru bebelusi....
Bun venit pe lume tuturor bebelusilor, sa fie sanatosi, sa aibe noroc, sa-si bucure parintii toata viata...
In rest, noi suntem bine, am vorbit cu dna. dr. si va fi de garda pe data de 13 mai, deci daca nu se vor precipita lucrurile, voi naste , sper eu natural, pe 13 mai. sper ca data de 13 sa fie una norocoasa (desi eu nu sunt superstitioasa).
Ieri, dupa ce am trebaluit prin casa m-am resimtit ffff tare. Desi mama m-a ajutat, a venit special la mine, de fapt ea a facut tot greul, eu asa...mai usor, totusi aseara nu mai m-am putut misca din pat din cauza durerilor de mijloc. Acum m-am cumintit iar, voi sta linistita.
Mami de Matei nazdravan si
Tudor, 36 s
biajitaru spune:
Buna,
Felicitari fetelor cu rezultate bune la eco.
Am fost ieri in piata si am spalat lucrurile de bebe si am gatit si dupa aia am cazut lata
Nu mai merge atata activitate intr-o zi mai ales ca in piata am fost pe jos.![]()
In rest toate bune.![]()
Va pup,
Bia
Bia 34+ 
andradap spune:
Maine e o zi f.f.f. speciala pt multa lume.
Nikol, Cris_09, Cristina_26,
sa aveti parte de nasteri usoare si
bebei de nota 10!!!

Si pentru noi este o zi deosebita maine: puiul mic implineste 1 saptamana si isi serbeaza si ziua numelui (la noi, adica greco-catolici, maine este Sf. Dominic). In plus, vine si preotul sa ii faca slujba de a 8-a zi (se face in prima zi, a 8-a si a 40-a)
Madamar, asa este, daca stergi bine buricutul si dai cu baneocin, nu e nici-o problema. Ba chiar noi am si scapat de el, de cand a implinit 5 zile. Cat despre masaj, nu prea e in asentimentul meu, pt ca ii stimuleaza terminatiile nervoase si oricum ei sunt "spastici" nu e nevoie sa hiperstimulam musculatura. Cu putina crema il dau si eu dupa baie, dar il ating doar cat intind crema... in fine sunt pareri si pareri. Eu o prefer pe-asta pt ca are o explicatie f.f.f logica.
marylenac spune:
Vad acum pe TV ca sectia de ginecologie a Sp. Municipal va fi inchisa pt ca au descoperit "bacterii care pot fi periculoase pt sanatatea pacientilor".
Tudor, 36 s
marylenac spune:
Doamne, dar oare mai poti merge in vreun spital din Ro, unde sa fii sigur ca nu pleci si mai bolnav decat ai fost? 
Tudor, 36 s
aleesicoo spune:
mai fetelor ce naiba fac astia cu sistemul sanitar?? in curand se vor inchide toate maternitatiile
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in35 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!