Bravo LAURA! Flori de liliac mai-iun'10 (80)
Raspunsuri - Pagina 13
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tutulyna neata gravidutelor si mamicutelor felicitari pt bb noi am fost ieri la dr si a zis ca e bine,dar tot cu cordonul in jurul gatului.ma mai duc pe 11 la o eco si pe 24 direct la cezariana.sper sa nu se intample altceva inainte. tatiana am vazut ca ai nascut in gl.daca ai timp imi poti spune cum e cu moasa,asistentele si dr de bb(am inteles ca sefa de sectie de la copii e o nesuferita)cu cine ai nascut?si cam care sunt preturile sa imi fac si eu o idee... merci ![]() ![]() ![]() ![]() 36+![]() |
Te-am trecut in listuta de programari
R_ocsy
37 +
Ana SofiaAMR 14 de zile si apare
!
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui lenabum CUM AJUNG IN LISTA SI IMI PASTREZ SEMNATRA? |
In listuta , imi lasi datele si te trec eu
Semnatura : intri la profil personal ca sa ti-o editezi !
R_ocsy
37 +
Ana SofiaAMR 14 de zile si apare
!
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui lenabum CUM AJUNG IN LISTA SI IMI PASTREZ SEMNATRA? |
In listuta te va trece o fata mai priceputa..eu nu stiu

poze
Cristina
39+ cu Sebi
AMR:NUMAI AZI NU'I MAINE
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui lenabum lenabum UM 22.09.09 DPN 29.06.10 36 ANI /14.05.10 |
Lena : fetita / baiat ; ati ales numele?
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 14 de zile
Onana spune:
Neata fete dragi!
Scot si eu 

de incalzire, maine au o zi grea, tre sa munceasca triplu
pt fetele noastre.
Curaj, dragi mamici, o sa fie totul bine, o sa treaca asa repede si o sa va tineti puiutii in brate
Cris, dar tu esti asa o curajoasa, e normal sa ai emotii dar o sa fii tare, sunt sigura
! Epidurala sau fara?
Nana, felicitari pt 38 implinite
, mai e asa putin..
Corina, bafta la eco, sa vii cu vesti bune
Vivela, ma bucur tare ca bebe s-a asezat regulamentar, ce bine ca nasti natural
! Si esti mai curajoasa ca mine, fara epidurala, bravo
! O sa vezi ca o sa fie mai usor, la mine si recuperarea a fost mult mai rapida, conteaza si ca acum am acasa inca un baietzel, nu-mi permit sa ma vait, sa acord atentie micilor neplaceri, e mult mai important sa fiu pozitiva i sa ma concentrez pe lucrurile importante. Si asa cred ca vei face si tu![]()
Cu baietii ma intrebai cum fac, pai ma ajuta si mama (este fara job in perioada sata, din pacate, insa mi-a prins bine ajutorul ei) iar Matei e la gradi pana la 14.
Artu, insanatosire grabnica
!
Eu..tot zombi. Azi noapte am dormit de la 12 la 2, la 2 jumate s- trezit Tudor si a tinut-o numai in urlete pana la 5. Degeaba Infacol la fiecare masa, cred ca ar trebui sa incerc si altceva. Ne-am culcat la 5, la 7 m-am sculat sa ma pompez, si am inceput ziua chiauna. Ieri am fost numai in priza, pana la 14 cu Tudor, apoi cu Matei in parc toata dupa-masa, apoi acasa la pompita, baite una dupa alta, si pauza am avut de la 11 la 12 noaptea, cand am apucat sa fac un dus si sa mananc ceva. Dar e fun
, mai putin noaptea cu plansul, azi noapte s-a trezit si Matei cred ca-l aude pe Tudor..
fetelor cu bebei, mai are cineva idei de solutii anti colici care functioneza?
Plus ca Tudor e si constipat, de la lapte praf, n-a facut caca de 2 zile, azi o sa-i bag supozitor..
Asa ne distram noi, sunt asa nostalgica ca s-a terminat odiseea sarcinii si a nasterii noastre, a trecut asa repede, acum o mai retraiesc un pic alaturi de voi
Sorana, mami de Matei si Tudor
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui lenabum scuze este fetita bianca |
Te-ai descurcat cu semnatura ?
Ar trebui sa iti activezi si PM .
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 14 de zile
r_ocsy spune:
Dau o fuga pana la medic dupa concediu , ne auzim mai tarziu