Bravo LAURA! Flori de liliac mai-iun'10 (80)
Raspunsuri - Pagina 12
Lia73 spune:
ii zici lui iube ca fugi cu cochilu la mmaica-ta daca nu se decide

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
AMR 20 zile ![]()
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
veronicach spune:
corinasmile uite poti posta aici anuntul tau de donatie http://forum.desprecopii.com/forum/classViewads.asp?catID=8
38+
Matei ...
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lenabum STIU CA NU MUSCATI DAR ACUM V-AM DESCOPERIT BIANCA +32 |
Ar trebui sa iti lasi datele ca sa te trecem in listuta ( UM, DPN ) !
R_ocsy
37 +
Ana SofiaAMR 14 de zile si apare
!
Viriniana spune:
Lia73 - multumim foarte mult! 
Veronica - eu zic sa nu-ti faci probleme, curge apa, se sterge si se usuca![]()
http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui veronicach hey cris zici ca ai emotii? lasa mami ca imi povestesti si mei apoi cum e nasterea naturala la prima sarcina azi noapte am avut si eu niste dureri ca la menstru..am spus sa iau no-spa dar nici nmu as fi vrut..pana la urma au cedat repede nu vine Mateiut asa iute pe de alta parte am vb cu nasa mea si ei i s-a rupt apa din senin, fara contractii, si acum mi-e frica sa ies din casa aveam programata o vizita..dar daca ma scurg pe acolo? 38+ Matei ... |
Iti dai seama ca dupa o sa povestesc,gen:ce usor a fost,cate griji mi-am facut aiurea,ca a trecut...
poze
Cristina
39+ cu Sebi
AMR:NUMAI AZI NU'I MAINE
tutulyna spune:
neata gravidutelor si mamicutelor felicitari pt bb
noi am fost ieri la dr si a zis ca e bine,dar tot cu cordonul in jurul gatului.ma mai duc pe 11 la o eco si pe 24 direct la cezariana.sper sa nu se intample altceva inainte. tatiana am vazut ca ai nascut in gl.daca ai timp imi poti spune cum e cu moasa,asistentele si dr de bb(am inteles ca sefa de sectie de la copii e o nesuferita)cu cine ai nascut?si cam care sunt preturile sa imi fac si eu o idee... merci 

36+
Madamar spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Salutare burtici, mamici si bebici !Azi intram in saptamana 39 si aruncam la gunoi medicamentele ! Raman ranitidina si si vitaminele, doar. Oficial, incep sa transpir ![]() Lenabum, bine ai venit ! Sarcina si nastere usoara, si bebe sanatos iti doresc!Madutza, wow, ce baietel mare ai! Felicitari ! Sa ne spui si noua ce solutie are moasa pentru picioarele umflate...Mary, da' ce aveti cu gemenii Corina, iti tinem pumnii pentru eco ! Sa vii cu vesti bune!Cris ![]() , Cristina ![]() , Nikol ![]() ![]() Nana 38+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -2 sau mai putin ?! |
Nana, nu am nimic special cu gemenii, decit ca in familie am 3 (tata, soacra si un nepotel de 11 ani). Exact cum spui, sunt guralivi, curiosi si instabili - si nu e vina lor, Doamne fereste! Avind din ambele parti exemple sotul e mai decis sa aducem pe lume un tauras, decit un gemenas;). Nu avem nimic, asa cum am mai spus, ii iubim asa cum sunt (pentru ca nu avem incotro) dar nu putem incredinta nici cel mai mic secret unui din cei citati mai sus! Nu dati cu rosii cele care sunteti in gemeni! O fi la noi in familia extinsa cazuri particulare!
Nanutza draga, azi noapte am citit ca prin vis PM tau dar nu am reusit sa raman cu nimic si nici sa iti raspund. Ma iarta, rogu-te!
. Dar scrie-mi daca a venit si cum e!PLS!
Marlena (Mary)
36+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
lenabum spune:
am revenit la cafeluta voastra ca eu nu mai beau de la 6 sapt
miam luat tratamentul si ma simt bn, tensiunea a fost bn pana acum dar cu pastile de la inceput pt ca am avut probleme si la sarcina de acum 12 ani
de regim alimentar sunt satula
nu trebuie sa ma ingras ca sunt destul
am luat pana acum 8 kg si bebita are peste 2
sper sa fiti sanatoase si sa aveti nastere usoara voi burtici si mamici de saptamana asta
inca nu stiu cum o sa nasc deoarece dr mea nu vrea sa-mi faca cezariana pt ca sunt grasa si o sa am de suferit
imi face doar daca va fi nevoie
am avut placenta jos inserata pana dupa 25 de sapt la controlul de la 30 se urcase la locul ei, dar eu tot nu pot sa stau mai mult de 10min in piciore si in fund f putin
ma bucur pentru voi ca sunteti bn ca puteti sa faceti curatenia generala, eu nu pot
gata m-am plans destul nu stiu ce ma apucat
de fel sunt optimista
+32
bianca
DPN 29.06.10(SAU MAI PUTIN)
r_ocsy spune:
Vivela :
s-a intors bebele
!!!
Zguby :
ii dam drumul ?
Madutza : Felicitari pentru rezultatul la eco 

Lena : tensiune crescuta are Mira ( mommy_to_be ) ; de caldura sufar si eu , rau de tot ca am ajuns sa dorm cu geamul deschis si tot cald sa imi fie !
remy_mv : sincer, mie mi-ar place sa respect programarea pentru cezariana , dar vorba ta , nu se stie . Vineri am control , sa vedem cum stam !
Corinasmile : iti tinem pumnii p[entru eco !
Incearca si la bazar, sau roaga un moderator sa anunte donarea patului .
Nana
: felicitari pentru implinirea a 39 de saptamani
!
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 14 de zile si apare
!

?!