Pufuleti de ian-feb 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 9
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
am si eu de calcat 2 vagoane... plus 2 tone de acte si imi este fff rau....nu am facut nmk pana akm,si nicic nu cred k voi afce..tremur toata si imi este rau,dar fff rau Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
ce-i cu tine????????????????????????????
vine bb ????
nu ti-a scazut glicemia???
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
rox_y spune:
salutare
dragutza de fiica-mea m-a tinut azi dimineata treaza de la 5 pana la 6 de povesti..apoi a dormit de la 6 la 8...si inca o ora de la 9 jumate la 10 jumate...io sunt capiata de somn.un pui mic de somn as trage acum de dupa masa dar de unde ca are chef de joaca si plimbari cu "avionul" prin casa
ps..au aparut 2 bubite pe gingie adica acolo unde ar tb sa iasa dintii(nici nu stiu daca sunt bubite dar arata asa ca niste mici umflaturi)..la departare una de cealalta.I-o fi crescand dintii? o doare la atingere
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
Beatrice1982 spune:
in alta ordine de idei, cris m nici nu ma mir..ce ti-e rau, trebia sa cedezi si tu odata de la atata munca.............
pune mana si mai si stai ca nu o sa iti faca nimeni statuie......numai noi de aici, ca noi stim si te admiram ,,dar trage si tu linie odata si pune punct...ca e vorba si de sanatatea ta.....eu stiu ca vrei sa faci sa fie toate bine, dar nu se poate asa de multe..............numai asa cu randul..............
pup sa iti fie bine...............
p.s. ar trebui sa iti confiscam calcatorul................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amiss_zip alexutzzza l-am revazut pe bebe yanis! A crescut atat de frumos. Sunteti ca doua picaturi de apa. frumoase poze. Amiss |
multumim
Voua felicitari multe pentru realizari, yannis inca nu-si tine capul daca il trag de maini in sus, dar in rest daca il tin in brate nu mai trebuie sa ii tin si capul, acuma speram sa i se intareasca si lui muschii, e mai greu ca nu pra ii place pe burta si acum ca a descoperit si cum sa se intoarca, la revedere tummy time!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cristies spune:
Hello si la amiaza!
Am venit de la vaccin, s-a luat de la Patioticus si n-a zis nici pas. Era asistenta in extaz.
In alta ordine de idei: 7,5 kile si 69cm. Dezvoltat psihomotor foarte bine, zambaret nevoie mare... toate bune si la locul lor.
Problemele cu care m-am dus in dinti:
- crema de soare. E buna, chiar indicata (fara chimicale periculoase). E indicat si iesitul cand e soare. Nu e indicata expunerea la plaja cu orele dar daca merg parintii la mare e bine sa mearga si copilul pentru aerosoli.
- ochisorii. I-a facut un test (destul de simplist dupa umila mea parere) cu un creion colorat ca sa-l atraga si a zis ca misca bine ochisorii. Daca suspectez ceva mi-a zis sa merg la spitalul de oftalmologie de la romana.
- diversificarea - nu este cazul (cu asta nu m-am dus eu ci asistenta a intrebat-o daca incepem si doctorita i-a zis ca nu e nevoie deocamdata. Cum ne mai vedem de-abia la vaccinul de 6 luni...)
Pentru cele care nu erau dumirite: nu se face programare pentru copii, nu se plateste consultatia.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
alexutzzza spune:
Crismario cum te mai simti? sper ca bine
ma bag si io la calcat ca am un suport de rufe pln (plus lateralele) numai cu haine d-ale lui Yannis
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
Ruxita spune:
citat din mesajul lui rox_y salutare dragutza de fiica-mea m-a tinut azi dimineata treaza de la 5 pana la 6 de povesti..apoi a dormit de la 6 la 8...si inca o ora de la 9 jumate la 10 jumate...io sunt capiata de somn.un pui mic de somn as trage acum de dupa masa dar de unde ca are chef de joaca si plimbari cu "avionul" prin casa ps..au aparut 2 bubite pe gingie adica acolo unde ar tb sa iasa dintii(nici nu stiu daca sunt bubite dar arata asa ca niste mici umflaturi)..la departare una de cealalta.I-o fi crescand dintii? o doare la atingere 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze botez |
si mie mi se mai intampla sa fiu beata de somn diminetile, ca ma suge noaptea - se trezeste vrea tzatza, il pun la tzatza, adorim in 15 min amandoi, dupa care iar se trezeste iar suge, iar adoarme si tot asa, diminetile sunt zombi... si atunci procedam asa: il schimb daca a facut kaka, mancat bine, un pic de vorba cu tati, 2-3 zambete si somn de nevoie, culcat si leganat pe picioare... de cele mai multe ori dormim inca 2-3 ore, timp in care dorm si eu si imi mai revin... fara somnul de dimineata nu cred ca as putea face mai nimic, intr-o dimineata am incercat, mi-a dat sotul sa citesc un articol din Catavencu si nu m-am simtit in stare, l-am resimtit ca pe ceva obositor, era obositor sa si deschid gura si sa vorbesc... din fericire peste zi, dupa somnul de "frumusete" de la 9 la 11 sunt ceva mai fresh.
cristies spune:
citat din mesajul lui rox_y salutare dragutza de fiica-mea m-a tinut azi dimineata treaza de la 5 pana la 6 de povesti..apoi a dormit de la 6 la 8...si inca o ora de la 9 jumate la 10 jumate...io sunt capiata de somn.un pui mic de somn as trage acum de dupa masa dar de unde ca are chef de joaca si plimbari cu "avionul" prin casa ps..au aparut 2 bubite pe gingie adica acolo unde ar tb sa iasa dintii(nici nu stiu daca sunt bubite dar arata asa ca niste mici umflaturi)..la departare una de cealalta.I-o fi crescand dintii? o doare la atingere 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze botez |
Eu zic ca acum chiar vine primul dintisor .
Ce sa facem? Sa scoatem ?
_
Cresc
cristies spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Crismario cum te mai simti? sper ca bine ma bag si io la calcat ca am un suport de rufe pln (plus lateralele) numai cu haine d-ale lui Yannis de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Me too. Si bonus vreo 5 camasi.
_
Cresc
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
gasit si articolul
http://www.evenimentul.ro/articol/femeile-frumoase-dauneaza-sanatatii-barbatilor.html