Pufuleti de ian-feb 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui amiss_zip

cum a doua doza? Prima nu e la trei luni???
Ups sper sa nu fi ratat vaccinul. Noi avem 3 luni si maine ii fac prima doza de rotarix.
Cum l-ai transportat? Am inteles ca nu tb sa fie f rece cand e administrat sa nu dea frisoane. Voi cum ati facut?

Si cica 7 zile mare atentie la cacuta si la pampersi ca se transmite. Mi-e groaza de asta...

[quote]citat din mesajul lui danyelana

Am uitat sa va zic ca am facut vaccinu de tre luni si a doua doza de Rotarix si nu am avut nici o reactie.

Si ne-am facut si cartea de identitate electronica si acum asteptam sa fie gata. Abia astept

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Si noi tot la 3 luni am facut prima doza. Am inteles ca cea de-a doua se face la 5 luni. Sper ca este ok asa. L-am facut acum 7 zile si n-am avut nimic pana acum.

mami tomaca si bebe Tudor Ioan
http://family.webshots.com/album/577502611EbNEgV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Eu mi-am adormit gaza si am apucat sa smotruiesc un pic.
Am de calcat un vagon.

Amiss, foarte dulce micutzul iar Petra la diversificare... e buna ea de papat. Eu am niste servetele dezinfectante pentru chiuveta cu care sterg de fiecare data dupa ce spal chiuveta (aka dupa fiecare kk).

Danyelana sunteti baieti mari de-acum, mai aveti putin si impliniti patru luni. Tu ce mai faci? Cu ce esti asa de ocupata de nu ne mai bagi in seama?. Pupici printului si mamicii.

Cris.mario, spor la treaba!

Alexutzzza, nu mai stiu de unde am luat tenisii. Bine ca a trecut rafala.

La multe lunite sarbatoritilor Alexandru si Simon (Amiss plange masa si noi cu ea... si Roco daca esti dupa cortina as dori o lingurita dintr-o prajitura cu cacao multa, fierbinte pe care se topeste o inghetata buna dar nu mai stiu cum se numeste).

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Cristies, merci si multi si voua.
Nu fac mare lucru, cu treburile casei pe care incerc sa le tin cat de cat la zi. Problema e ca am dus laptopul sus in camera si noi stam mai mult pe jos de cand a fost frumos (ca acum e iar frig) De faapt Arthur nu doarme nici acum singur ziua asa ca il plimb cu carutul, iesim la plimbare, si petrec mult timp cu el. E asa dragut

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Am vazut ca a inceput Ruxita cu filosofia, continui eu.

Intai povestea:
Un cuplu format din persoane aflate la a doua casnicie au doua fetite din casatoriile anterioare, prietene la catarama, de aceeasi varsta etc.
Hotarasc plecarea in concediu impreuna (in Turcia), ceilalti parinti sunt de acord cu perioada, tatal face rost de o oferta, fetele se aliaza si cauta pe net hoteluri, se hotarasc asupra unuia si insista (santajeaza) pana in panzele albe cu acela, cu 1500 de euro mai scump decat varianta pe care o avea tatal. (diferenta intre 4*AI si 5*UAI)

Morala parintilor: Le-am oferit fetelor cea mai mare dezamagire din viata lor. Peste 5-6 ani vor fi pe cont propriu si vor realiza ca nu au banuti nici pentru a merge la noi la mare cu trenul (nu ca la noi ar fi ieftin, ati inteles voi), si vor da vina pe noi ca le-am invatat cu luxul.

Intrebare: Ce le oferim cu adevarat copiilor?

_

Cresc

eu sincer nu am inteles morala, de ce peste 5-6 ani fetele nu vor avea cu ce sa se duca la mare? cartile motivationale sunt de urmatoarea parere: saracia e o stare de spirit, so... daca esti sarac exerseaza mersul pe o stradela a bogatanilor (gen Kiseleff, acolo m-am refrishat eu)... nu ai masina pe care ti-o doresti, imagineaza-ti ca ai una, ca o conduci, detalii, tapiterie, volan, confort fotolii, samd, .... vrei o vacanta de vis? exploreaza cu google earth locul unde vrei sa ajungi, vezi poze cu acele locuri, vezi poze cu oameni care se bucura in acele locuri (Bora-Bora), viseaza cu ochii deschisi ca esti acolo, simte briza marii ...
deci parintii le-au oferit fetelor o foarte buna sansa ca peste 5-6 ani fetele sa fie in niste locuri si mai de lux... cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

salutare

dragutza de fiica-mea m-a tinut azi dimineata treaza de la 5 pana la 6 de povesti..apoi a dormit de la 6 la 8...si inca o ora de la 9 jumate la 10 jumate...io sunt capiata de somn.un pui mic de somn as trage acum de dupa masa dar de unde ca are chef de joaca si plimbari cu "avionul" prin casa

ps..au aparut 2 bubite pe gingie adica acolo unde ar tb sa iasa dintii(nici nu stiu daca sunt bubite dar arata asa ca niste mici umflaturi)..la departare una de cealalta.I-o fi crescand dintii? o doare la atingere

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Eu zic ca acum chiar vine primul dintisor .
Ce sa facem? Sa scoatem ?

_

Cresc

inca nu...sper
uf..m-au apucat niste emotii cu agitatele....

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Alexandru si Simon Sa cresteti mari, fa fiti sanatosi si mancaciosi si sa ascultati de mami si de tati (mai mult de mami ).

dastefamulta sanatate in continuare

Am citit in fuga cap 48 si 49. Cand zic ca sunt la zi, hop, gasesc 2 capitole noi. Acum ca ne-am apucat de impachetat (saptamana aceasta ne mutam) iar cealalta ne botezam , sigur vom pierde iar multe vesti!!!

mami tomaca si bebe Tudor Ioan
http://family.webshots.com/album/577502611EbNEgV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

la multe lunite sarbatoritilor de azi...

cristies ce fecior mare aiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
felicitari!!1
si ce cuminte!!!!!!!!!!!!!!!

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Am vazut ca a inceput Ruxita cu filosofia, continui eu.

Intai povestea:
Un cuplu format din persoane aflate la a doua casnicie au doua fetite din casatoriile anterioare, prietene la catarama, de aceeasi varsta etc.
Hotarasc plecarea in concediu impreuna (in Turcia), ceilalti parinti sunt de acord cu perioada, tatal face rost de o oferta, fetele se aliaza si cauta pe net hoteluri, se hotarasc asupra unuia si insista (santajeaza) pana in panzele albe cu acela, cu 1500 de euro mai scump decat varianta pe care o avea tatal. (diferenta intre 4*AI si 5*UAI)

Morala parintilor: Le-am oferit fetelor cea mai mare dezamagire din viata lor. Peste 5-6 ani vor fi pe cont propriu si vor realiza ca nu au banuti nici pentru a merge la noi la mare cu trenul (nu ca la noi ar fi ieftin, ati inteles voi), si vor da vina pe noi ca le-am invatat cu luxul.

Intrebare: Ce le oferim cu adevarat copiilor?

_

Cresc

eu sincer nu am inteles morala, de ce peste 5-6 ani fetele nu vor avea cu ce sa se duca la mare? cartile motivationale sunt de urmatoarea parere: saracia e o stare de spirit, so... daca esti sarac exerseaza mersul pe o stradela a bogatanilor (gen Kiseleff, acolo m-am refrishat eu)... nu ai masina pe care ti-o doresti, imagineaza-ti ca ai una, ca o conduci, detalii, tapiterie, volan, confort fotolii, samd, .... vrei o vacanta de vis? exploreaza cu google earth locul unde vrei sa ajungi, vezi poze cu acele locuri, vezi poze cu oameni care se bucura in acele locuri (Bora-Bora), viseaza cu ochii deschisi ca esti acolo, simte briza marii ...
deci parintii le-au oferit fetelor o foarte buna sansa ca peste 5-6 ani fetele sa fie in niste locuri si mai de lux... cred.

Fetele isi doresc tare mult sa fie independente. Acum au cam 15 ani, peste cativa se vor muta pe cont propriu si vor avea un serviciu din care, ca multi dintre noi la inceput nu-si vor permite decat strictul necesar (chirie, haine, mancare) si asta probabil tot cu putin ajutor din partea lor.
Visatul cu ochii deschisi nu e o trasatura a tinerilor din ce stiu eu, ei sunt mai mult pentru action...

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

Buna Buna Buna mamicile mele dragi!!

ce mai faceti??? eu nu am citit nimic din urma da chiar nimic !!!!

noi ieri am facut 3 lunite

mancam putin suntem vioi si vrem cat mai multa atentie!!!!! maine mergem la pediatru p-u al 2-lea vaccin!!!!!

incet incet ne pregatim ca duminica ne luam zborul spre patria natala abia astept!!!!

uitati www.youtube.com/watch?v=j6tkL1bWLqY" target="_blank"> aici cum rade puisorul meu si cum ragaie

merg macar sa citesc din urma acest capitol de restul nu mai trag nadejde nu dati cu oo!!!!

pup pup pup la noi e asa de mine si cald!!!!!

baby in burtica
poze bebe iubit

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Ieri m-am distrat de o "stire" ... cica femeile frumoase sunt periculoase pentru barbat pentru ca in prezenta lor barbatii secreta hormonul stresului peste limitele admise... deci e mai safe cu nashpetele, pentru sanatatea mentala si cea psihica in acelasi timp... nu inteleg atunci de unde obsesia femeilor de a fi frumoase ("frumusete pe muchie de cutit" e o emisiune subversiva prin urmare)... ma deranjau ridurile, burtica, nasul, genunchii, acum m-am consolat, sunt "sanatoasa" si "nenociva" pentru barbat.

esti bestiala !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Hello si la amiaza!

Am venit de la vaccin, s-a luat de la Patioticus si n-a zis nici pas. Era asistenta in extaz.

In alta ordine de idei: 7,5 kile si 69cm. Dezvoltat psihomotor foarte bine, zambaret nevoie mare... toate bune si la locul lor.

Problemele cu care m-am dus in dinti:
- crema de soare. E buna, chiar indicata (fara chimicale periculoase). E indicat si iesitul cand e soare. Nu e indicata expunerea la plaja cu orele dar daca merg parintii la mare e bine sa mearga si copilul pentru aerosoli.
- ochisorii. I-a facut un test (destul de simplist dupa umila mea parere) cu un creion colorat ca sa-l atraga si a zis ca misca bine ochisorii. Daca suspectez ceva mi-a zis sa merg la spitalul de oftalmologie de la romana.
- diversificarea - nu este cazul (cu asta nu m-am dus eu ci asistenta a intrebat-o daca incepem si doctorita i-a zis ca nu e nevoie deocamdata. Cum ne mai vedem de-abia la vaccinul de 6 luni...)

Pentru cele care nu erau dumirite: nu se face programare pentru copii, nu se plateste consultatia.

_

Cresc

FELICITARI!!!!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput