ULTIMA ZI -Concurs - I love Desprecopii
Raspunsuri - Pagina 9
adablackcat spune:
E incredibil cata rautate razbate din comentariile la poze ale Monicai66. Incredibil!! Cine e ea sa-i trimita pe fiecare sa reciteasca regulamentul concursului? Daca nu erau in tema concursului adminii luau masuri, nu Monica66!!!
Edit: Nu particip la concurs.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
DianaR spune:
Of, urate comentarii. Poti sanctiona mai elegant o poza care nu-ti e pe plac neacordandu-i votul tau.
Vreau sa felicit inca odata participantii la concurs ca au asa imaginatie extraordinara, copii minunati, talente deosebite! Sper sa mai apara cat mai multi concurenti!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
ANISO spune:
Cele mai frumoase poze mi se par cele cu tortul si in special cu masinuta.Mi se pare destul de greu sa spui ceva despre copii FARA sa folosesti copii...Asta da treaba.Si pozele mele sunt tot cu cei mici,nu ma puteam gandi la altceva .Cred ca insa le cresteau sansele la podium ,daca in poza ,langa tort sau masinuta aparea un copil care zambea frumos.Nu cred dupa cum se voteaza ,ca se apreciaza ideea ,ci frumusetea copiilor.De fapt nu e bine zis,pt. ca toti copii sunt frumosi,ci mai mult instantaneul reusit,putin ajutat si prelucrat vezi si concursurile anterioare.Cred ca asta e motivul slabei participari.Nu critic pe nimeni,doar imi spun parerea.Cei care sunt in concurs doar sa castige se pot depista usor, ei voteaza decat pozele cu slabe sanse.Uitati-va sa vedeti ca am dreptate.
mihai_iacobs spune:
Buna tuturor,
Am si eu o intrebare care poate parea idioata........cum se voteaza?
Doar comentand pozele? Sau mai bine zis unde vezi numarul de voturi?
Multumesc!
Bafta tuturor!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihai_iacobs Buna tuturor, Am si eu o intrebare care poate parea idioata........cum se voteaza? Doar comentand pozele? Sau mai bine zis unde vezi numarul de voturi? Multumesc! Bafta tuturor! Dr. Mihai - Ionel Iacob tatic de Stefan Damian Iacob |
Inca nu se voteaza...s-a anuntat ca inca se pot face inscrieri la concurs pana pe 30 ale lunii uite aici
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ANISO spune:
As vrea sa propun o actiune umanitara,daca se poate.Poate asa vor fi mai multe persoane interesate sa participe la concurs.Ma gandeam ca persoana care va castiga laptop-ul,daca doreste,sa doneze calculatorul vechi unor copii care nu au calculator.Putem face propuneri de copii aflati in aceasta situatie.Sigur ca la ora actuala sunt situatii mult mai grave cum ar fi foametea,lipsa strictului necesar,diverse boli cu care se lupta micutii,dar sa incercam sa aducem putina bucurie macar pentru cativa.Am putea face fotografii si sa le postam pe D.C.cand primesc calculatorul,sa ne bucuram cu toti de bucuria lor.As dori sa propun 4 copii ,care au doar mama ,tatal lor a murit acum cativa ani de cancer din comuna Francesti,sat Genuneni.Cred ca le-ar fi foarte util,eu le-as face CD-uri cu materiale educative de pe internet .Am aduce multa bucurie in sufletele lor si asa destul de incercate.Sper sa nu se interpreteze eronat propunerea mea si sa aiba succes.
mihai_iacobs spune:
Multumesc DODO ca m-ai luminat si pe mine....ce sa faci incepatorii.... ANISO, eu sunt perfect de acord si in mod sigur nu ar fi o problema ca cineva care castiga un laptop nou sa isi doneze calculatorul vechi.
Un week-end fain tuturor!
ANISO spune:
Diana,te felicit pentru cei trei copii frumosi pe care ii ai.Si te rog sa ma scuzi ca nu am putut comenta si eu la poza ta.Eu sunt un om cu principii,de la care cu greu ma abat.Tu m-ai felicitat pentru idee ca e originala.Chiar asa e ,te asigur ,nu m-am inspirat dintr-un alt concurs sau de la alta persoana.Lucru care nu-l putem spune de poza ta.Este inspirata dupa poza Monicai-Elisabet,din concursul "Clipe 2007",cu Ruxi si Alex,in iarba.Credeam ca in acest concurs participa poze originale...Adica neinspirate.Te rog sa ma scuzi daca par badarana.Te rog sa ma crezi ca nu fac asta sa fi defavorizata.Nici nu am cum ,stai sa se de-a drumul la votare si sa vezi cum o sa curga voturile de la prietenii tai.Abia dupa ce am citit cele 34 de pagini de "votati-mi poza"de la concursul sus mentionat am inteles ce vroiau sa spuna Anca,Abramburika,si celelalte care au ales sa nu mai participe.Trist,chiar foarte trist.
DianaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANISO Diana,te felicit pentru cei trei copii frumosi pe care ii ai.Si te rog sa ma scuzi ca nu am putut comenta si eu la poza ta.Eu sunt un om cu principii,de la care cu greu ma abat.Tu m-ai felicitat pentru idee ca e originala.Chiar asa e ,te asigur ,nu m-am inspirat dintr-un alt concurs sau de la alta persoana.Lucru care nu-l putem spune de poza ta.Este inspirata dupa poza Monicai-Elisabet,din concursul "Clipe 2007",cu Ruxi si Alex,in iarba.Credeam ca in acest concurs participa poze originale...Adica neinspirate.Te rog sa ma scuzi daca par badarana.Te rog sa ma crezi ca nu fac asta sa fi defavorizata.Nici nu am cum ,stai sa se de-a drumul la votare si sa vezi cum o sa curga voturile de la prietenii tai.Abia dupa ce am citit cele 34 de pagini de "votati-mi poza"de la concursul sus mentionat am inteles ce vroiau sa spuna Anca,Abramburika,si celelalte care au ales sa nu mai participe.Trist,chiar foarte trist. |
Nu pot decat sa consider acesta interventie ca pe un atac gratuit si absolut neprovocat la persoana.
In concursul la care te referi am gresit mult, mi-am recunoscut atunci greselile, si dupa introducerea votului juriului s-a si vazut ca m-am agitat degeaba. Daca o sa ai rabdare sa citesti la concursul din anii urmatori o sa vezi ca am invatat din greseli si voturile primite (atat de la forum cat si de la juriu) au fost absolut binemeritate. Daca tot ai rabdare sa citesti din experienta concursurilor trecute ai putea sa si inveti cate ceva, sa ai o prezenta mai discreta, fara acuzatii, zeci de interventii la subiect si atacuri la pozele concurente.
Chiar sunt curioasa daca din cauza mea nu mai participa Abramburika, sau Anca (btw Anca m-a felicitat in repetate randuri ptr pozele mele din acest concurs), nu cred ca ai dreptul sa le folosesti asa numele...
Pozele mele sunt originale in primul rand pentru ca am avut ideea de a CREA ceva cu adevarat, am brodat tricourile la masina de cusut, eu cu mana mea. Nu mai vad sa fi facut asta altcineva, deci da sunt perfect originala. Ca am indraznit sa-mi imbrac si sa-mi pozez copii intr-un cadru frumos imi cer scuze, da nu sunt originala. Daca te mai uiti prin clasamentele de la concursurile anterioare o sa mai vezi idei care se repeta, fiecare incercand s-o prezinte cat mai original (un exemplu sunt vreo 3 poze cu 2 copii intr-un lighean/caldare etc care au prins tare bine desi s-au repetat). Ca fapt divers: la 2 sapatamani dupa ce am trimis poza a aparut pe www.tvmania.ro/arhiva" target="_blank">coperta TVMania o poza care parea perfect inspirata de a mea, probabil ar fi trebuit sa cer drepturi de autor, sau poate Monica... Noroc ca a aparut dupa a mea, altfel ma acuzai sa m-am inspirat de acolo...
In fine, sunt complet scarbita de ce se intampla la acest concurs. Din acest moment ma voi detasa complet de el, prefer sa-mi pastrez buna dispozitie pentru cele 3 minuni ale mele.
O zi buna!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete