ULTIMA ZI -Concurs - I love Desprecopii
Raspunsuri - Pagina 8
desprecopii spune:
Monica66, e clar ca esti nou venita si nu cunosti spriritul acestei comunitati minunate. Comentariile pe care le-ai facut la pozele celorlati participanti nu se inscriu deloc in spriritul de prietenie si respect pe care il promovam noi pe acest site. Nu ma intereseaza de pe site ai venit - e clar insa ca nu te intereseaza decat premiile, insa sa stii ca nu asa se castiga pe aceste site. Te anunt ca desprecopii.com e un alt fel de site - desi fiecare membru este o indidualitate si are pareri proprii, noi ne stimam si ne respectam.
La modul cel mai sincer, comportamentul tau nu se incadreaza prieteniei de pe acest site si de aceea, am sa cer opinia moderatorilor pentru descalificarea ta la acest concurs.
o zi buna
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman pai avea poze in concurs?care? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
mon-1, pagina 2 parca...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ancadragoman spune:
Pai si aia e poza,acum s afiu si eu un pic rea?
Cati catei si cati copii sunt?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
ANISO spune:
Daria(mamaGiuluei),imi pare rau ca ai interpretat gresit comentariile mele.Te rog citeste cu atentie.Eu glumeam...(faceam misto,scuze de cuvant) de Monica 66.Nu stiu, dar mi se pare ca se impune o atitudine prea serioasa.Parca nimeni nu m-ai stie de gluma...e atat de evident ca glumeam...
abramburika spune:
Daca se tine cont si de parerea noastra, nu numai a moderatorilor (pt. ca pana la urma, intr-o prima faza vom vota si noi, "muritorii de rand" ), eu sunt pt. descalificarea pozei Monicai66. Este dezgustator sa vezi cu cata rautate a comentat celelalte poze din concurs. Una e sa iti promovezi cu inversunare propria fotografie, alta e sa arunci cu noroi in ceilalti participanti.
E o atitudine total non fair-play si asa ceva nu ar trebui sa existe in nici un concurs, oricare ar fi tema lui. Parerea mea ... sau, ca sa o citez pe Monica66, de gustibus!!!
ANISO spune:
Daria,scuze,in graba am stalcit numele Giuliei,fara intentie.Acum chiar se adevereste vorba romanului ca "de foame".Cum am venit ,am sarit pe forum,ardeam de curiozitate,eram sigura ca ...sunt flacari pe aici...Sincer ,tin la parerea ta,pt. ca am citit raspunsurile tale la mai multe subiecte de-a lungul timpului si pot spune ca mi-ai castigat simpatia .Nu as vrea sa gandesti urat de mine mai ales ca nu ai motive.Sa nu crezi ca te "perii",ca sa ma votezi(desi m-as bucura),m-ai mult ca ai aprecia ideea mea de "I love DC".Si un argument,ca nu sunt o "mahalagioaica",e faptul ca nu m-au deranjat comentariile facute de Monica 66 la pozele mele.De aici si ironia mea.Mai ales ca eram sigura ca nu va intelege.
Serialbastre spune:
Cata rautate din partea unei membre care s-a inscris doar pentru a participa la acest concurs!
Dupa parerea mea, trebuie descalificata pentru comentariile pe care le-a facut. Chiar m-am simtit jignita cand a spus ca pozele cu copii sunt banale. Pe DC nici un copil nu e banal!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=4" target="_blank">I LOVE DC
ANISO spune:
Da e tare frumoasa Maria.Chiar ma intrebam de ce nu participa .Si mai sunt si "forumistele vechi",care sigur iubesc cu adevarat D.C.Le asteptam.