Prietene la bine si la greu - 9
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
ralu_seby spune:
Neatzaa!
Ce face fetele?
Am avut niste zile pline....vizite, mers la tara, la padure, gratare..siiiiii primit Beibicucuuuul!!! E asa frumuseeel!!! Cu aceasta ocazie trebuie sa ii trimit si eu muuulte floricele lui Andre si sa ii multumesc inca o data
!
Desi nu am apucat sa scriu am reusit sa recuperez tot ieri, am vazut pozici minunate cu Santi (Monis, f frumoase pozele in hamac si cele de la Bucovina), cu Chiara cea iubareata de mare
pe care o aranjeaza mami in fel si chip, cu Geo al Tinei, care se cucereste toate gagicile
...(sper ca n-am uitat pe nimeni, ca de vazut am vazut toate pozele...)
Sunt in intarziere tare cu La Multi Ani
sarbatoriti in weekend si luni. Va pupicesc pe toti !
Ma apuc de calcat si revin
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floricik/floricik.jpg)
floricik spune:
Neata. Am una bucata mandra care s-a trezit la 8, m-a ridicat si pe mine din pat iar acum ea doarme in leagan...Normal ca mie mi-a trecut somnul...
Dragonitza multumesc pt raspuns. Acum 4 ani cand mi-am facut ochelarii(pff ce mult timp a trecut
) dr mi-a facut exact cum spui tu :m-am sprijinit cu barbia de aparat si am privit pe un ecran o casuta DOAR ca inainte de chestia asta mi-a pus vreo 3 randuri de picaturi
Nasa mea si un prieten de-al sotului au fost de curand la oftalmolog si nu au scapat de picaturi...O sa sun acum la cateva cabinete sa vad ce aflu...
hai ca v-am zapacit cu picaturile mele...Scuze ms Diana
Andre noi facem bine, doar mami un pic obosita ca mandra se trezeste noaptea din 3 in 3 ore Oricum zic merci...decat sa se culce la 6-8 dimineata cum facea inainte...
Avem 2 dinti, vrem sa stam in fundulet
Chia vroiam sa va intreb: nu e prea devreme pt stat in fund ? De 2 saptamani tot se ridica. Cand mergem cu carutul numai asa vrea sa stea Stiu ca s-a scris aici ca daca bebe se ridica singur inseamna ca e pregatit pt lucrul asta. Intrebam pt ca sunt persoane care imi tot spun ca e prea devreme si ca-i stric coloana...
Plec ca o tura de muls...
Am pus poze noi
http://family.webshots.com/album/577066790jvcZwr?start=12
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_sebyCu aceasta ocazie trebuie sa ii trimit si eu muuulte floricele lui Andre![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
Alinus25 spune:
Neata si de la noi,
Vazut pozici frumoase...copii frumosi cu familii deosebite.
Scriu repede, ca ma grabesc sa prind si eu un strop de soare sa ma lafai un pic la plaja.
Laurici da e nasol cu diversificarea asta... dar cred ca e si normal pe de o parte sa nu accepte asa din prima lingurita, mai ales ca au fost alaptati exclusiv atat timp... al meu saracu nu stie nici ce-i ala ceai ... deci nervi, rabdare si inventivitate
Krelia deja asa gangureste albastrelu'?
Andre multa sanatate Chiarei
Shtephy asteptam vesti bune de la dr.
Floricika da asa spuneau fetele ca nu e problema daca se ridica singur, inseamna ca musculatura e suficent de dezvoltata ca se sustina... deci nu cred sa fie problema pentru coloana.
Monis noi impozitul de 2% il donam la gradinita unde va merge Riana din toamna...cica vor sa le amanjeze curtea f frumos si nu au fonduri, iar primaria (normal...) cica n-au fonduri.
Am plecat la plajaaaaaaaa
Andrecluj spune:
Stiam eu ca am uitat ceva important. Un pupic mare mare mare pentru Stephy Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata si de la noi!
Va doresc o zi frumoasa la toate,si pup toti fulgusorii!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
ralu_seby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
De ce ma urasti? Hapciu! Am super alergie la flori. Hapciuuuuuuuuuu, sa-ti traiasca beikuku, sa vezi ce fain gateste ![]() Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Atunci ma reprofilez repede pe pufuleti
![](icon_smile_big.gif)
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_sebyAtunci ma reprofilez repede pe pufuleti![]() |
![](plang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
shtephy sper sa fie totul bine cu mana
ralu- welcome, sa bagi beibicucu in functiune, astept pareri, uf diana acum ma duc sa ma uit pe cutie
floricik - bafta cu ochelarii sa gasesti ce-ti trebe
alinus - sa va bronzati frumos
Dankutza -
Lalu, Floricik - bagati bericioaicele la rece si tortul la beibicuc ca va pandesc zilele de nascare
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Flavours spune:
hello girls,
multumesc muuult de urari
mama ratacitoare is back cu un bronz usor si sort of tractoristic.
marea e frumoasa si rece, soarele arzator, briza racoroasa... si cum am fost noi la mare distractie, ei bine... am dormit in fiecare seara.
dar ziua am bifat in plimbarile noastre si zapacitii "de pe Kudos" (nu stiu de ce se zice "pe" si nu "la"...dar asa isi zic ei - oamenii astia nu dorm deloc... poate de aia) si celelalte corturi de "hausari", am trecut si prin vestita Vama unde nu am vazut in viata mea atata om pe mp si apoi am vizitat si Balcicul unde m-am amuzat copios din nou pe seama unui meniu de restaurant scris in limba romana. nimic spectaculos, doar relaxare si intalnit o groaza de prieteni petrecareti si mancat cantitati mari de calcan (i loooooove this fish!).
si acum sa va povestesc ce am vazut - o mamica mega infofolita pe plaja cu geaca, pulover si esarfa la gat poza de zori fetitele din dotare care cred ca aveau 5 si 8 ani... nimic aiurea pana aici doar ca fetitele erau goale pusca in valurile marii... nu stiu ce sa zic, poate vroia sa la "caleasca de mici", dar ea, mega-mama de ce nu se despuia in valuri?
mi-a fost dor tare de bebe si cred ca si lui de mine, dupa cum se hlizea aseara cand am ajuns.
al meu copilut ma face sa cred din ce in ce mai mult in teoria interventionismului dupa limba necunoscuta in care ne vorbeste. mai demult zicea mama acum mai mult tata si dada si alte sunete bizare cu rotiri de limbuta si chiote de bucurie, oftat si hlizeli cu gura pana la urechi.
intrebare: cum sa scap de sentimentul de vinovatie ca ma gandesc sa angajez o bona?
va pup
mamica lui Tudor (04.11.2009)