Prietene la bine si la greu - 9
Raspunsuri - Pagina 4
DORIS_71 spune:
LMA fulgusorilor nascuti intr-o zi de 3.
Dankutza imi pare rau de ce s-a intamplat parintilor tai, sper sa se rezolve cat mai repede si sa-i prinda pe hoti.
Monis am admirat puiut dulce.
Andre ce bine de tine ca ai marea aproape, eu mai fug din cad in cand la Lago Maggiore.
Diana frumos peisajul, frumosi copilasii si frumoasa familie. Complimenti.
Inchid ca plange piticul, abia am ajuns cu cititul la pag. 17, trimit si ne mai auzim.
mihamora spune:
Laurairina - daca pui legumele cu putina zeama si bucatica de carnita, merg la blender toate odata.Iar cu branzica,
am mai scris o data ca se poate face dintr-o cana de lapte si 2 linguri de iaurt in loc de pastilutele de calciu, acelasi
procedeu. De strecurat , eu puneam direct intr-o sita micuta, nu foloseam tifon.
Am vazut si eu pozele voastre,sunteti frumoase amandoua, imi place foarte tare palariuta alba cu dungulite mov.
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihamora Laurairina - daca pui legumele cu putina zeama si bucatica de carnita, merg la blender toate odata.Iar cu branzica, am mai scris o data ca se poate face dintr-o cana de lapte si 2 linguri de iaurt in loc de pastilutele de calciu, acelasi procedeu. De strecurat , eu puneam direct intr-o sita micuta, nu foloseam tifon. Am vazut si eu pozele voastre,sunteti frumoase amandoua, imi place foarte tare palariuta alba cu dungulite mov. Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007 |
Laptele cum trebuie sa fie? Cald, fierbinte? Iaurtul trebuie doar scos din frigider? Mersi
Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=sBKDbH6wHNM" target="_blank"> Cezara "vorbeste" cu mami
www.youtube.com/watch?v=VqmBCcv5BkU" target="_blank">Cezara se pregateste de botez
laurairina13 spune:
Neatza!
Miha, bineinteles ca io tre sa ma scarpin cu mana dreapta la urechea stanga: da iaurtul pus la laptic ca sa iasa branzica de care sa fie?? ca si pe ala teoretic ar trebui sa il fac in casa, ca din ce mai spuneau fetele iaurturile astea din comert au o groaza de bazaconii si parca nu i-as da rechinasei , cel putin nu acu , mai peste vreo cateva luni..
mda..io deja am tras o 'discutie' cu al meu zmau de dimineata, fiimea e maraita..ma'k sa gatesc cate ceva..ca nu mai apuc mai tarziu cand tre sa stau la curu ei cu fructele /pranzu cate o ora de caciula....Nu putem manca noi haleala si sa iasa piure pe tatzi?..sa nu ma mai chinui???
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Cory_B spune:
Neata gagixBb doarme si eu ma tot gandesc la combinatii pt piurelul de legume de la pranz. Ceva idei si pt mine, va rog? Noi deocamdata am experimentat doar piure de morcov cu dovlecel. I-a placut. Spanac sau brocoli as putea sa-i bag cred... Hmm...astept idei de la "veterane" Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.ro/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465188020727063986
laurairina13 spune:
Cory ar mai merge cu telina/cartof/fasole verde/ceapa/rosie/ardei( pe ultimele trei trebuie sa le scoti dupa ce ai fiert supita, nu merg puse la piure acum cat sunt ei mici mici..)
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Andrecluj spune:
Niatza! Frapucine? Capucine? Intravenoase? Avem, avem. Diana Mi-ai inseninat ziua. Sa fie si a voastra la fel, Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
raluci_b spune:
citat din mesajul lui dragonitza raluci poti sa mai pui o data linkul cu lingurita minune, te rog? |
biensure, www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=47168" target="_blank">voila
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Lidia74 spune:
LAURAIRINA poti sa faci branzica de vaci DOAR din laptele prins.Bunica mea asa facea. Postase cineva reteta la un moment dat.
DIANAR sar'na de linkuri.
ANDRE ai primit pachetul?
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Lidia74ANDRE ai primit pachetul? |