Prietene la bine si la greu - 9

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Alinus, si mie mi-au venit rusii pentru prima data de cand am nascut, desi nu am luat nici un fel de anticonceptionale sau alte balarii.
Si nu, nu am observat o stare mai agitata la Timi in zilele astea. Din contra, parca a inceput sa doarma ceva mai linistit noptile. (ei, sigur nu are legatura cu asta, dar am vrut sa spun ca nu observ vreo schimbare in rau a starii lui; am citit si eu ce zici tu, am citit si ca lapticul si-ar schimba gustul...dar parca zicea Diana ca sunt babisme si folclor...).

Spor la supitze, morcovei si toate de-ale diversificarilor.
Eu ma bucur la maxim de ultimele zile de alaptat exclusiv, ca din cate vad....e grele ce m-asteapta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna ziua,fulgusorime!!!

Andre,cum sa gandesti tu asa,ca un copil,ce e mai rau??? Multumesc din suflet,suna tentant sa vorbesc si cu pediatra ta,dar mi-e jena....iti dai seama,eu in Iasi,ea la Cluj,nu ar fi aiurea sa apelez la ea? Cum mai papa Chiara?

Lauradi,multumim de aprecieri,poate ma mobilizez sa fac poze si cu noile achizitii.

Ramonika,e dulce rau Ruxi cu perisorul asa mare!

Lylyana,nu mai fi suprata pe "urati",isi au si ei rostul lor.

Ancutzica,verisoara mea nu are copii si deocamdata nici cu cine sa faca nu are.

Dymomo,voi ce mai faceti?

Simina,ma bucur sa te vad! Ce mai face Maya?

Alinush,ma bucur ca iti gasesti timp si pt noi.

Diana,voi ce mai faceti?

Shtephy,sper din tot sufletul sa fie bine manuta!

Monis,super faza cu supele!

Coque,mi-ar placea sa ne vedem,dar nu stiu,deocamdata,cat timp vom sta in Bucuresti.

Laurairina cum mai papa Amalia?

Raluci,ma bucur mult ca Bubu papa atat de frumos,aproape ca va invidiez! Asa mult imi place sa fac mancare pt bebelusi!

Astazi i-am faut orez cu branza si am amestecat cu laptele(a papat din bibe,bineinteles)....si a acceptat cu lingurita 5 grame de banana...cam asa merge diversificarea la noi....

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Lumi, tare greu trebuie sa-ti fie. Nu stiu ce sa zic, decat ca sper sa vina vremuri mai bune si la voi.

Andre, merci mult de explicatii. Nu stiam ca se poate pune si carnita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Andre,cum sa gandesti tu asa,ca un copil,ce e mai rau??? Multumesc din suflet,suna tentant sa vorbesc si cu pediatra ta,dar mi-e jena....iti dai seama,eu in Iasi,ea la Cluj,nu ar fi aiurea sa apelez la ea? Cum mai papa Chiara?
Iti trimit Pm cu numarul ei. Ii spui ca esti prietena mea, ca iti ceri scuze ca o deranjezi asa, dar ai auzit ca e foarte priceputa si tu ai problema urmatoare si nu mai stii ce sa faci si la un moment dat te revansezi sau ma revansez cand o vad (adica o sa-i iau un buchet de flori). Sunt sigura ca te poate ajuta, e super super buna. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a
cu toatele sintem haituite de diverse sarcini pe care le avem de rezolvat, deci cind iese placinta iese, cind nu asta e. Important e sa bagi nasucul pe aici si sa ne zici de voi

si eu ma simt vinovata ca nu am timp sa raspund mai mult si cand intru zic mai mult despre noi, de asta uneori prefer numai sa citesc.

Citat:
ramonik cum o pacalesti pe Ruxi sa nu vrea chestii cit faci tu sport?

nu stiu daca sa ma hazardez sa dau sfaturi deja, avand in vedere ca azi a fost a doua zi cand fac sport cu ea in camera, abia am incheiat "sedinta" de 40 de minute. a fost cuminte, am avut grija sa fie satula, am pus-o in pat sa ma vada, cu jucarii pe langa ea, se uita la mine mai mult si abia in ultimul minut cand incheiam a inceput sa-si piarda rabdarea... vad ca a facut kk si ieri si azi in timp ce eu ma zbantuiam...
oricum chiar daca o sa se matzaie, tot voi continua, important e sa nu inceapa sa planga, ca s-a smecherit, daca vede ca la matzaiala nu o bagam in seama, incepe sa urle...

Citat:
coque cum se poate sa fie pere romanesti pe vremea asta?

chiar ieri am vazut un reportaj la TV ca, comerciantii din piata spun despre capsuni ca-s romanesti pt. ca se vand mai usor, cand de fapt ele sunt din Turcia sau Spania. deci te mint pe fatza, poate fac asa si la alte fructe...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Lili,esti dulce rau! Nu stiu deocamdata,nu pot promite daca ne intalnim sau nu,cu toate ca mi-ar placea mult!

Smara,multumesc mult Eu tot fac mancare si tot sper ca intr-o zi se va intampla o minune si fata mea va baga asa,vreo 50 grame,din senin!

Andre,raman datoare! Hai ca oricum sunt disperata,asa ca voi trece si peste rusine! Te rog mult sa-mi trimiti si numele tau,sa nu zic am numarul de la `Andrecluj` . Multumesc din tot sufletul,uite cum imi fac sperante!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lumi Ai PM Smara Sigur ca se poate si carnita, nu ai citit cartea de retete din beikuk? Sa ai grija doar la nivelul apei, daca nu e destul de frageda carnea, trebuie sa opresti beikuku si sa-i mai bagi niste apa. Azi mi-am facut ficat si a durat 20 de minute. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Imi vine sa ma impusc!!!

Evident, am apasat pe nush ce tasta si am pierdut tot tot tot....ce scrisesem, inclusiv recuperari de la capitolul 8.....si s-a dus in balarii tot ...si ctrl+z nu a mers, asa ca....raman cu restante....

Pana una alta, buna ziua, fete!

Si apoi, multe multumiri pentru felicitarile voastre si pentru comment-urile ultimelo poze

Si acum, spicuiri de la ultima intrare

Dozz, daca m-am prins eu despre discutia cu Exomega, sa stii ca si eu am folost la Rares aceeasi crema si i-a mers la fix.

Lauradi, eu o sa iau niste clatite de la cinstea ta....daca sunt afoana la facut...macar la mancat sa fiu maestra

Dragonitza, pana la urma cu se face branzica asta...la cati ml de lapte - cate tablete? si mersi

Lumi, eu am 2 capitole restante, cred ca vor ramane mult asa...in plus, parca si de jur-imprejur tot mai gasesti cate ceva de facut, mai una bucata copil marait, mai una bucata sot flamand..si uite asa, a trecut ziua
Si eu cred ca sunt iertata

Iote nah, ca Simina e nerecuperata de la cap 5..deci, se poate si mai si

Simi, multam de cinste, sa traisca ranjita!

Coque, despre ce supa e vorba? Despre supa bebeilor, sau supa noastra? [emoticoncare se scarpinaincapaprost] (totusi, tind s acred ca e vorba de supa lor ) (ah, din capitolul aduceri aminte.....intrebi tu in cap. trecut daca le-am tot repetat bebeilor "mama"...de au ajuns sa "vorbeasca". Eu i-am repetat si "mama" si "bebe" (pe care il spune un fel de "baba") si "tata", care uneori e "dada")

Licurici, da, asa mi-am zis si eu.....vezi, pe de-o parte "nominalu" nu e bun, ca te solicita si iti ia din timp ...nici plictiseala......nu e de bagat in seama......eu zic ca ne-om descurca pana la urma .si cu....si cu

Cristina, pentru ce vrei sa dai cu Raid? ce ganganii iti zboara pe acolo?

Lyly, misi frumu de urari! Sper sa nu se lase cu tempera', ca la Hexa de la 4 luni. Am o stare de tremurici, cand ma gandesc ca iar ma pune sa-l tin de piciorus ....

Cuscri, saru' tare frumos pentru urare...sa fii sigura ca asa se va intampla, doar trebuie sa-l pregatesc pentru ziua cea mare
Pe tine te rog sa bagi relash si vizite la dr, daca nu te simti bine, da?

Alinus, sanatate, sa te faci bine si sa treaca mai repede uratii!

mda..am ajuns intr-un moment in care iar ma simt ca musca..se discuta de despre Santi, supe aruncate si abdomenul lu' Monis.....hhmm...trebuie sa ma bag la "sapat"... ca acu', daca Ramonik a zis "ni l-ai aratat ca sa ne faci in ciuda".ma gandesc..o fi fost gol..n-o fi fost gol...abdomenul, zic.

Lidia ..... intreaba-ma maine dac suntem bine, azi, sunt prea cu inima puriocoasa, pana trecem de hopul cel mare. Sunt curioasa si ce-mi va spune pediatra de urmatorul pas in diversificare (as acum il vedea ea, ca dupa cum l-am vazut eu, suntem departe, rau.)

Apropos de D....ieri i-am dat banana cu mar, si azi-dimi, in scutec erau fix 3 bobite de kk....ca la oite .....cred ca ma opresc aici cu banana....ca totusi, copkilu' e scorpion, nu e berbecut

ma opresc aici....ca Albastrel de semne de trezeala.....in plus, frigi iar e sexi si gol....si ar trebui sa aprind si o lumanare pt bunicu'......asa ca, pupiren si sper sa ne linistim odata si odata!

all!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Diana - multumesc . Asa ma gandeam si eu ca eritemul ala fesier nu prea e un semn bun si mi-am amintit si ce ati spus si tu si Shtephy despre portocale

Lylyana - si eu o sa iau mango mai incolo ca mi se pare destul de fibros...
Mere romanesti in piata. Am luat si eu niste parmen super patat (sper sa insemne cat de cat ca a fost stropit mai putin).

Laurairina - si eu zic sa incerci sita aia care se pune in oala ca sa faci legumele la abut. Pui oala in cuptor sau la aragaz si merge treaba.

Many - ce fel de pere cumperi? eu n-am gasit romanesti...

Lili - cica ar merge ceva frunze de patrunjel... eu nu am ajuns inca la stadiul ala eu inca ard supa, alaptez copilul si plec in parc

Crissa - si eu le admir pe fetele care se descurca singurele cu bebelusii... eu astept seara cand vine tati ca pe nu stiu ce, desi si dupa aia stau de multe ori cu copilul, dar macar stiu ca nu sunt singura

trimit si sper sa revin

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

monis, azi am taiat mango-le, dar e cam necopt, parca...dat pe razatoare a iesit cam fibros cum zici si tu. oricum s-a strambat la el si nu i-am mai dat. am desfacut hipp de piersici si a mancat din el cca 50 de g. i-a placut, deci as avea pe ce pune mana in cazuri de urgenta.

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput