Prietene la bine si la greu - 9
Raspunsuri - Pagina 18
Ramonika spune:
Andre - daca numai ar linge elasticele si clamele nu ar fi asa tragedie, mai rau e ca sunt mici si e pericolul sa le inghita...
la faza cu cancerul, of, si eu is prapastioasa si mereu ma gandesc la ce-i mai rau, chestie mostenita de la maica-mea...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Alinus25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lylyana.ion
si io ii pandesc la colt Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) pozicile noastre varsta noastra |
offff ... ti-au mai venit pana acum? alex e agitat? te intreb ca asa am citit ca bb e agitat in perioada "uratzilor"...si vroiam sa stiu daca asa e si la tine...
mitzi2005 spune:
'neata,
vreau si eu sa spun la multi ani fulgusorilor nascuti in zi de 4 si 5. Sa cresteti mari si voiosi!
Dankutza sper sa fie totul in regula cu mama ta si sa nu aiba nevoie de operatie. Sanatosi sa fiti, ca in rest se vor aranja toate!
Stephy, imi pare rau ca te doare mana! Sper sa auzi ce astepti duminica de la doctor! Sanatate multa!
Am vazut poze frumoase cu pisicuta, Santi, Bubu cel botanist, italiencele sportive, micuta lui padi. Sunt niste frumosi cu toti asa cum sunt toti fulgusorii minunati pe care ii avem.
Mamicile cu fetite, am vazut ca exista niste baticute cu elastic. Poate ajuta asta la inlocuit elastice, cleme.
Vroiam sa il mai felicit pe Dominic pentru greutate, pe Ducu ca a scapat de pampers, sa pup Licuriciu pentru mesajul de azi si sa le urez zi usoara celor care fac vaccinul.
Monis noi nu putem herastrau nici azi nici maine, dar multumim de oferta! Asteptam tura urmatoare..
in rest, va doresc zile senine, "mancacioase" si sa va bucurati de soare!
V-am pupat!
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonikala faza cu cancerul, of, si eu is prapastioasa si mereu ma gandesc la ce-i mai rau, chestie mostenita de la maica-mea... |
Lidia74 spune:
ANDRE pt anemie tare bine ti-ar face suc de sfecla rosie cu morcov si mar. 1 litru pe zi.
lylyana.ion spune:
Alinus, ar fi a treia luna de rusi urati, la Alex nu am obs. schimbari, dar la mineee... da! multi
Monis, maine H. spor la supit!!!
Andre, fa-ti un drum si pana la dr. daca tot ai analizele e pacat...sanatate
Laviiiiiii, lasa butoiul!!! gata cu indigestia?
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 ANDRE pt anemie tare bine ti-ar face suc de sfecla rosie cu morcov si mar. 1 litru pe zi. |
Andrecluj spune:
Monisule Supica fa mai multa sa nu trebuiasca sa faci in fiecare zi. Ma gandesc ca te-ai gandit la asta, da' zic si eu sa ma aflu-n treaba. Apoi restu in beikuk, blenduit si tzop gurita mare. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
floricik spune:
Salutare.
Nu am timp sa citesc din urma...recuperez eu
Sunt fericita ca tati si-a luat liber azi si sta toata ziua cu noi.
Fugim la cumparaturi, apoi parc.
Pup fulgusorii si mamicile.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
lili_a spune:
Niata!
Iar am citit cu creierii opaci, cred ca de la somn + niscai astenie de primavara ca alt motiv nu gasesc pt moleseala asta + functionarea extrem de slow.
Sint tare invidioasa cind va citesc ca faceti si sport, aveti grija si de casa si mai si lucrati de acasa, ca eu de abia abia ma tirii sa-i fac mesele, sa imping la carutul ala cu orele si sa mai bag un aspirator si un mop ca sa nu murim sufocati de parul catelului.
alinus ia un paracetamol, poate mai trec chinurile.
La mine nu s-a produs inca nefericitul eveniment, chiar daca am inceput si diversificarea. Cind o fi, vin si io sa ma pling
licuriciu esti tare harnicuta si draguta
andre ia misca-te matale si du-te la doctor, nu mai sta asa ca e mai importanta sanatatea decit toate celelalte chestii pe care le ai de facut.
simina o sa cazi lata daca nu te potolesti. Delicioasa nu vrea mamica terminata de oboseala si nici sotzul nevasta care gospodareste non stop. Ma bag si eu ca musca in lapte, vreau sa zic ca nu astea sint cele mai imprtante lucruri si sa te gindesti si la tine
K nu te mai invinovati, cu toatele sintem haituite de diverse sarcini pe care le avem de rezolvat, deci cind iese placinta iese, cind nu asta e. Important e sa bagi nasucul pe aici si sa ne zici de voi
ramonik cum o pacalesti pe Ruxi sa nu vrea chestii cit faci tu sport?
mami.ilinca vroiam sa-ti zic ceva dar nu mai stiu ce. offf
shtephy sper, ma rog, vreau tare tare ca duminica sa scapi de ghips si sa poti si tu sa-ti reiei viata in mod normal. Pupici multi multi
andre micuta principessa ia masa in serios si nu se incurca cu prostii gen lingurita cu avionase Cred ca ar prefera niste portelan de Rosenthal si niscai tacimuri de argint Si, evident, o babetica cu dantela
coque cum se poate sa fie pere romanesti pe vremea asta? Ce zice Matei de diversificarea asta? Cu scosul afara dupa vaccin, asa a zis nea doctorul, dar habar n-am de ce, o sa-l intreb. Marturisesc ca ma agat de aceasta scuza ca sa ma mai odihnesc si eu
dankutza chestii fara BPA gasesti de la Avent si de la Primii Pasi mult mai ieftine dar astea nu stiu unde se vind ca eu n-am vazut. Oricum, pt inceput poti folosi castronele de ceramica daca nu o lasi pe Pinky sa le buseasca. Lingurite fara BPA eu am luat din Cora.
Vine Lumi in Bucuresti? Cind? Unde ne intilnim?
Ca veni vorba de intilnire Monis eu miine nu pot dar va urez petrecere frumoasa. Bai, eu visez la o paturica pusa pe iarba la umbra si copil in fundulet rozind la niste jucarii
Mai aveam de zis dar mormaie puiul care nu stie ca mama ticaloasa i-a copt o intepatura mai pe la prinz.
Va pup, spor la gatit si plimbarit