Prietene la bine si la greu - 9

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

neatza,

azi revin cu o dispozitie mai buna, o sa merg si la dr sa ma programez, sa scap de durerea asta.

coque noi nu iesim afara in ziua vaccinului.

La multi ani sarbatoritilor de azi si de ieri si din weekend!!!

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

De ce nu trebuie sa iesim afara cu copiii in ziua vaccinului?
Eu la vaccinul trecut am stat cel putin doua ore cu el pe-afara, imediat ce am iesit de la medic; abia dupa-masa am intrat in casa. Habar nu am avut ca "nu se face".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata si de la noi, stiti voi, capucine, frapucine si spuneti daca v-ati saturat ca inventez ceva nou. Smara Cum sa nu, sigur ca inclusiv carne, si la bebe o sa-i faci carnea tot in beikuk. Carne de orice fel, doar sa fii atenta la nivelul apei, poate mai trebuie sa ii pui, amestecata cu supica lui bebe, un morvocel, o rosie, orice vrei tu. Reteta e "curatenie in frigider". Locuriciule Nu ma invidia pentru slabit, o sa povestesc la un moment dat cum am tot slabit si cum am tremurat de frica. Acu cu beikuku vreau eu sa slabesc, dar dupa nastere nu vrei sa slabesti ca mine. Daca vrei sa-ti gatesti pe aburi si nu ai bani de beikuk, sa stii ca in comert exista un fel de sita care se pune peste oala, e foarte ieftina. Dragonitza La Beaba exista o forma din aia cu cubulete, in cazul asta cu flori, BPA free, in care congelezi si decongelezi dupa plac, cate o portie mica. Cuscri Sa-mi traiasca ginerica, sa mi-l cresti frumos, educat, ca masina de spalat vase le-om lua noi! Dozz Si noi tot salata de avocate am mancat aseara, ma bucur ca iti place reteta. Tati a zis sa nu-i mai fac chestii de astea "pentru ia o pauzari", el vrea un gratar adevarat. Cu atat mai bine, ne ramane noua mai mult. Lumi As vrea sa am o solutie miraculoasa pentru voi, dar nu ma duce capul. Imi pare rau ca te chinui asa, nu stiu ce as face in locul tau. Pediatrul ce spune, ce variante iti mai da? Daca vrei, iti dau nr super pediatrei de la Cluj, ii spui ca esti prietena mea si te poate sfatui ea. Stephy Draga de tine! Iti tin pumnii stransi stransi pe duminica, sa nu mai suferi, sa nu sara cotul si sa-ti poti imbratisa pruncii minunati cu toata puterea. Coq Sa stai linistita ca beikuka ta e in regula. Dankutza Exista la Avent "set pentru calatorii" fara BPA. Probabil exista si la altii, eu de la astia am luat.Gata, fug la copil. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Coque, si mie mi-a zis dr sa nu-l scot afara in ziua vaccinului. am sa mai ma uit prin piata, dar slabe sanse sa gasesc pere ro pe vremea asta

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Neata si de la noi

Io mi-s intr-o stare naspa... au venit uratziii. Acum imi explic agitatia lui Dragos de ieri cand a stat mufat toata ziua la san.

Am citit tot dar n-am mai retinut nimic si nu mai am putere sa scriu... toate ma dorrr.

O zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor,
ia sa incerc si eu sa coc o placinta, sa vedem ce-mi iese.

multumesc tuturor pt. aprecieri legate de filmulet. i-as face eu codite lui Ruxi, insa nu pot sa-i las nimic in par nesupravegheat, pt. ca si-ar scoate clamutele si le-ar baga in gura. ca tot ce prinde in manute duce la gura si linge...

cuscrelu - nu stiu ce ai putea sa le iei, depinde si de buget... o lenjerie de pat, un aparat electrocasnic, un tablou, un set de tacamuri, depinde...

mihamora - multumim de schema pt. diversificare, pare interesanta.

lauradi - felicitari pt. papmpers free

lauriciule - parca nici eu nu reusesc sa-mi administrez asa bine timpul, mai ales cu printzesa asta mataita, care vrea atentie mereu, acum mai am de facut si , mai una-alta prin casa, mai iesim la o plimbarica, si asa trece ziua. macar ma bucur inca de lipsa diversificarii, cat se mai poate, ca de la sfarsitul lunii tre sa demaram si noi, sa vezi atunci distractie...

Ancutzelu - stabileste o data si o ora si sa vedem, poate reusim sa ne vedem...

monis - m-ai distrat cu "bucatareala" ta... vorba lui lauriciu, bine ar fi sa curga si mancarea prin tztz... ca si eu is anti-talent in bucatarie... vazut poze, superbe... nu mai zic de abdomenul tau, cred ca ti l-ai aratat sa ne faci in ciuda ... io poate peste vreo 6 luni de sport intens ajung la asemenea silueta

shtephy - sa treaca manuta si te asteptam mai des pe aici.

Andre - felicitari pt. cele 4 kg in minus, dar ce ti s-a intamplat cu slabitul dupa nastere?

gata placinta, ca s-a trezit printesa si maraie...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS nu prea am cu ce ma lauda. A inceput sa ma lase gatul dar inca tot nu-s bine.
Ce m-ai distrat cu supele tale aruncate si apoi salvarea tot de la tzitzi a venit

RAMONA ce fain ca iti place babycook-ul.

LAURAIRINA daca faci piure la tzitzi zi-mi si mie reteta. Poate incerc cu tati

SHTEPHY te pupic. Doamne ajuta sa fie bine cand scoate nenea dr brosele

COQUE pup you too. ...Auzi...da' mai ai din dobrogeana aia aburinda?

IONELA poate ar merge printre altele o icoana frumoasa pt fini.

KRELIA nu iti mai fa griji ca nu ai recuperat din urma. Tu zi-ne daca sunteti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25
Io mi-s intr-o stare naspa... au venit uratziii. Acum imi explic agitatia lui Dragos de ieri cand a stat mufat toata ziua la san.

si io ii pandesc la colt

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonikaAndre - felicitari pt. cele 4 kg in minus, dar ce ti s-a intamplat cu slabitul dupa nastere?
Pai nu prea imi place sa zic de asta, mi-a fost tare rau, la modul ca ma izbeam de pereti cu copila in brate pana s-au enervat ai mei si m-au carat la analize. In capul meu eram plina de cancer pentru ca am slabit foarte mult fara sa fac ceva pentru asta si terminata ca n-o sa-mi vad copila crescand. Acu analizele nu le-am dus inca la medic, dar se pare ca am o anemie urata. Numai ca, vazand cat de mult slabesc, m-am pus pe mancat prostii, de genul 4 -5 ciocolati pe zi, sa vad daca ma ingras (ca daca ma ingras = nu am cancer) si m-am ingrasat la loc, asa ca acu ma beikukesc sa slabesc. Interesanta chestii cu clemele din par, uite ca la asta nu m-am gandit. Chiar asa, e clar ca isi smulg elasticele / clemele din par si la papa, deci ce facem? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neataaaa

sarbatoritilor zilei

nici eu n-am apucat a citi din urma, doar am aruncat un oki... inteleg ca ramane pentru maine in Herastrau?

pup you all, plec sa ma organizez sa am timp sa fac supa

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput