Prietene la bine si la greu - 9
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia [purple][font=Comic Sans MS] ![]() ![]() Tare ma simt aiurea ca nu mai reusesc sa fiu la zi....si chiar am senzatia unei muste....dar zau ca nu stiu ce si cum sa fac, sa revin la zi. De 2 ore tot in recuperari stau si parca nu inaintez deloc. Si parca nici raspunsurile pe care le-as da nu isi mai au rostul. Dar zau ca citesc tot.....in fine ![]() ![]() |
... da, si eu doresc reteta asta minune....
Am uitat sa felicit sarbatoritii de ieri si azi! Sa cresteti mari si sanatosi!
noapte buna din nou!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Lauradi,eu dau caise,dar tu trebuie sa dai de baut,ca o data in viata iese baiatul din pampers!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shtephy/shtephy.jpg)
shtephy spune:
Dragele mele dragi ,la ora asta sunt in stare sa scriu ca va multumesc din toata inima pentru gandurile voastre frumoase ,eram sigura ca imi sunteti alaturi .
Sunt in ceata la fel ca si pana acum.Cotul e frumos la locul lui ,dar speram sa nu sara cand scoate brosele.Asta se va intampla duminica cccand e de garda dl dr.
Va mai pove maine cate ceva ,acum imi pica ochii -n gura si alta nu.
Va "tocesc" pe fiecare-n parte asa cum face Stefi cu Iustin ,o noapte lunga si usoara sa aveti!
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LAURADI/LAURADI.jpg)
lauradi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Lauradi,eu dau caise,dar tu trebuie sa dai de baut,ca o data in viata iese baiatul din pampers!!! Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
Cata dreptate ai
![](japonez.gif)
![](icon_smile_big.gif)
dragonitza spune:
licurici eu folosesc tablete de calciu lactic sa fac branzica, dar azi nu stiu ce a avut ca nu se facea ... am pus vreo 4-5 picaturi de lamaie si am rezolvat problema.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Krelia,ce dulce esti!
Cu venirea caldurii,stam mai mult pe afara si mai putin pe forum,e normal....si eu am citit fara sa raspund cateva pagini(bune),dar sper sa fiu iertata...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
vai ce sunt ... nu am putut sa dorm azi noapte, m-a chinuit gandul ca am uitat cea mai importanta persoana din lumea asta virtuala
: la multe lunite dragul meu Iustinut, sa fii sanatos, sa cresti mare si frumos, te pupam cu mult mult drag
si pe mami o imbratisez si-i doresc putere si rabdare ca uite acusi scapa si de ghipsul ala antipatic si te rog sa nu te superi pe mine , ca's o baba batrana cu un singur neuron ramas
ps: pupam si Stefita cretulina
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
asa, acu' urez si fulgusorilor nascuti intr-o zi de 5
crissa fugi la doctor si vezi ce e cu durerea aia de spate
Lumi si eu as vrea sa fim cat mai multe... poate vii si cu verisoara la intalnire...are copii? daca n'are o sa vrea ...
Lylyana, many, Diana merci fetele, va pup
Licuriciule am vazut ca ai strigat-o pe Dymomo, m-a sunat si mi-a zis ca i s-a stricat calculatorul...sper sa il repare cat mai repede si sa revina pe forum
no, atat m-a dus capul sa raspund la ora asta, dupa o noapte alba...in continuare fii'mea se miorlaie toata noaptea...sunt sparta de somn ...
ne imbarcam si ne auzim de la Iasi everybody in the casa mare
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simina_kin/simina_kin.jpg)
simina_kin spune:
Neata fetele
Sa nu ma dati disparuta, da nu mai am timp sa deschid calculatorul.
Incerc sa ma organizez cu treburile gospodaresti dimineata si seara ca sa pot sta ziua afara cu fata. Acum sunt 'fresh' ca am stat pana la 2 noaptea sa fac curat si sa calc iar la 6 jum m-am trezit sa continui
De citit n-am mai citit de pe la cap 5 asa ca nu mai stiu nimic despre voi, sper ca sunteti bine toate si mai ales bebeii
Cum maine facem 7 lunite , va las de acum beuturica si prajiturele
si ce mai pofteste inimioara voastra , ca nu stiu daca mai am timp sa intru
Va pup fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
coquelicot spune:
Mornin'
Care mai e treaba pe aici? Vad ca ne cam impotmolim prin bucatarie.
Nu credeam ca o sa ajung sa intreb d-astea dar; voi puneti rosie in supa, pentru gust?
Ieri am pus si eu un mot de pastarnac cancerigen si ardei capia de plastic si Capisonu' s-a distrat. Eu prin s-a distrat inteleg ca i-a placut.
Nu deschide gura dar ieri, in premiera, sugea lingurita. (care e una Avent, pana acum i-am dat cu d-aia de silicon).
Primit si eu beibicuca si azi il pun in folosinta. Mai, pe plasticul de la sita mea pentru aburi scrie ca e TP(cred ca thermoplastic) care am vazut ca ar fi bun, din gugalirea la prima mana- care este TB-nu am gasit ce e, insa apre si semnul PP langa. Ocazie cu care am gasit ce le mai trece astora prin minte www.liltulips.com/gifts-19/oh-plah-bpa-free-teething-nursing-bracelet-609.html" target="_blank">aici si www.liltulips.com/jewelry-130/sonny-reed-designer-teething-necklace-729.html" target="_blank">aici.
In rest, am bagat niste sport in aer liber la aparatele alea pentru toata lumea din parcuri, a fost fun si suuuper tare sa faci sport in aer liber.
Am febra musculara dar ma simt tare bine.
ref.
Asaaa: Am vazut ca licuriciu este a Midnight caller.
Diana Pentru a nspea oara:u rule.Minunate pozele!
Liliana eu chiar am gasit pere si mere romanesti si le pastrez ca pe sfintele moaste. insa nu stiu ce sa fac cu piersici, caise... Am cauta la borcanele si toate au faina de orez, amidon de porumb si Vitamina C. Parca nu imi place ca au agenti d-astia de ingrosare. Intre astia si piersici sau caise de import....inca nu m-am decis care e solutia buna. Eu tot sper ca fructele si legumele astea sunt totusi controlate cumva, de multe ori se nasc mii de fobii in jurul tratarii lor cu chimicale, nu ca n-ar fi in parte adevarate... sunt super confuza in privinta asta...
Frumos Alexutu'.
Monissuper mega poze. Nu mai gusta din supa lui ca sigur o sa simti ca ii lipseste ceva. Adica gusta, dar vezi ce spune si Santi.Noi ne-am obisnuit mult prea tare cu gustul sarat si nu cred ca ma apreciem corect gustul unor legume.
As baga Herastrau joi, mai degraba.
Smarandita, hai ca poate bagam iar rezumate din ce citim, ar fi de folos.Stii ca ma batea gandul sa imi iau un Kindle, d-ala, pentru .pdf-uri, insa intre a face miscare cu carutul si a citi pe banca, am ales varianta A.
RamoC- felicitationes pentru Ratatouille.
Raluci_bsuper tari si pozele tale. Ce fain sa tii copilul la aer toata ziua. Nu-i asa ca Bubu doarme noaptea neintors? Adica, neintors pe spate.
Dankutzasanatate mamei tale.
Flavours - Cu sentimentul de vina este super greu. Ca si Andre, ma invinovatesc ca uneori imi pierd rabdarea, ca aleg pentru el, ca nu ii gatesc cu apa cea mai pura si cu legumele cele mai bio, etc. Sunt labila la capitolul asta.
Lauradi, felicitari pentru funduletul lui Ducu pamper free.
Lumi pai nu ne si intalnim? Cat stai in Buc? Ar fi tare fain sa ne vedem.
Lidia pup u, just because
mami.ilinca parca dovleceii, care au deja copii de 7-8 luni au testat deja pepenele galben...
lili naiba sa il ia de ananas, ca am auzit de ananas dat de la 7 luni, fara urmari...
Trimit o felie aburinda de dobrogeana, asa, ca pentru Alexa