Prietene la bine si la greu - 9

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Seara buna gagici!
Am tot citit pe bucatele, asa ca mi-e cam nu stiu cum sa ma bag la raspunsuri ca mi-e sa nu zic prostii.
Am retinut problema cu babycook-ul, dar nu am deci nu ma bag sa zic ce-i cu BPA-ul in el, dar imi sticlesc ochii sa aud ca se slabeste mincind ce face el acolo. Ma bucur ca are si gust bun mincarea, ca mie legumele facute la steamer d-asta clasic nu-mi plac deloc.
Vazut si minunatie de pozici cu Iuli, cu Annabelle, cu Alex, cu Chiara si cu Ema, si filmulet cu Ruxi si Vladutz. Aaaa, si m-am si logat si am vazut pozele frumoase puse de padi
Ionela stiu ca vrei cadouri pt 2 perechi, dar m-am zapacit care si cum si in ce context - finii vostri de cununie sint nasii de botez ai lui Mihnea si ea e sau incurc eu ceva? Oricum, am retinut ca nu stau in Ro, deci trebuie sa le iei ceva light - daca le plac chestiile mai cu specific national (in sensul ca poate le e dor de casa acolo unde stau) si stiu deja ce gen de copil vor avea, poti sa le iei un costumas popular mititel pe care il vor folosi la botez.
Mai stiu ca Alexa se duce la echo pt dublu test, sa fie totul bine, de abia astept sa vii cu vesti.
RamoC felicitari pt dimensiunile soricelului (care nu prea mai e soricel la 8,6 kile )
Monisu esti comica cu bunatatile pe care i le gatesti lui Santi, sa nu mai gusti ca n-o sa-i mai dai nimic. Adica vreau sa zic ca mie mi se par cam scirboase piureurile astea Sar'na de invitatie in Herastrau, dar eu miine vaccinez puiul si nu am voie sa ies afara.
Sa zic si eu repede ceva despre noi - pitica maninca bine, jonglam cu diverse combinatii pasate de mar, para, avocado, morcov, cartof dulce si dovlecel + niscai radacinoase si ardei pt gust. As baga si niste frunze de patrunjel in blender, stiti ceva de bine/de rau despre ele la bebei?
EDIT: ca ma gindeam la Shtephy pe care o doare minuta si am uitat sa o imbratisez strins inainte sa trimit mesajul
Iertare, dar mai mult nu-mi mai vine in cap acum, scuze tuturor fetelor pe care nu le-am pomenit, sa stiti ca la noapte sigur ma vor bintui raspunsurile uitate
PSeu - de simina ce stim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Laurairina,imi pare rau ca merge atat de greu cu renovarea apartamentului...dar sanatosi sa fiti,ca incet,incet se rezolva totul. Abia astept sa dati de baut cand va mutati!!!

Si mare dreptate mai ai,unde e toata lumea,nu mai vine nimeni pe bancuta? Haideti ca scot un Porto si ceva caise uscate!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

lauriciu sunt prin zona, fara chef de nimic.

am vazut pozele fetelor, avem bebei frumosi!!

m-am intristat la vestile dankutzei pe care vreau sa o imbratisez si sa ii dea DD putere sa treaca peste probleme si sa i dea sanatate mamei.

ma oftic si eu ca momentan nu sunt bani ca tare mi-asi dori si eu un babycook si o lingurita smechera cum are raluci(nu am fasit sa comand pe net, dar nici nu m-am agitat prea mult sa caut).

inca ma doare spatele si nu am ajuns la dr, sper sa o fac cat mai curand.

azi nu am avut net asa ca am recuperat acum seara, dar nu am avut dispozitie sa scriu.

mi-e naspa fara sot noaptea si inca o data tot respectul meu pt fetele care sunt nevoite sa stea singurele.

cred ca m-am plans destul!!!trebuie sa ies din butoi.

aaa o pup pe staphy sa ii treaca manuta si apreciez inventivitatea lui andre cu sosetele. si mai vreau si eu un mai tai dar imi e greu pana ma apuc sa il fac, mai ales ca nu stiu sa trag la masina.

mai zic doar ca ma scoate din sarite calc asta, cred ca e fff virusat pt ca face figuri

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

raluci multumesc pentru link .. smechera tare lingurita asta. Sa vad daca ma mai lipesc de ceva de la ei ca sa nu platesc transportul mai mult decat produsul.

Cu carnita inca nu stiu cum sa fac. O idee ar fi sa fierb mai multa, o pasez (sau nu) si apoi o pun in portii mici la congelator. Am vazut pe net niste forme ca cele pt cuburile de gheata, doar ca aveau si capac. Alta idee ar fi sa pun un cubulet cu legumele in beibicuc... mai studiem problema.

Azi am cumparat un pepene galben, bucuroasa ca am gasit un fruct mai zemos sa ii dau piciulinei ... acasa am descoperit ca pepenele se recomanda de la 8 luni incolo ... deci papa mami.

Mergi la inceput

vroiam sa mai zic felicitari lui ramoc pt greutatea lui domi.

si m-am indragostit de ruxi a ramonikai, pacat ca e luata ca altfel o curtam noi.

alexa felicitari pt samburel, sa fie bine si in continoare, astept vesti de la tine cu sufletul la gura, si de-abia astept sa facem galerie in momentul nasterii.

eu vreau sa merg la sala, dar nu am cu cine, nu mai supotr kg in plus nu zic ca azi am mancat sarmale, paine, prajituri, inghetata

poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

....din nou ca musca in lapte

Tare ma simt aiurea ca nu mai reusesc sa fiu la zi....si chiar am senzatia unei muste....dar zau ca nu stiu ce si cum sa fac, sa revin la zi. De 2 ore tot in recuperari stau si parca nu inaintez deloc. Si parca nici raspunsurile pe care le-as da nu isi mai au rostul. Dar zau ca citesc tot.....in fine .....chiar ma oftic. Daca reusiti sa-mi dati si mie un ratzept-minune, cum sa fac...va rog eu sa nu ma ocoliti .

Pana una alta, vroiam sa va las cinste pentru maine si sa va multumesc in avans pentru urarile de LMA (stiu eu ca o sa ni le faceti ).

Si poate saptamana asta o sa ajung sa le citesc si eu....

Ma gandesc la voi!
Pupix all! NB

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Buna seara si de la noi! In sfarsit, putin timp si pentru forum…

Am fost afara aproape toata ziua luni – ce bine si frumos a fost! Iar azi am revenit la programul normal, cu sus caruciorul – jos caruciorul, acasa – parc, stiti si voi foarte bine, iar seara am lucrat din nou. Of, of, lucrul asta.. Si cum va fi cand voi incepe si mersul la bioru

Nu stiu cat voi reusi sa recuperez, dar incerc. Ati scris mult si, ca intotdeauna, sunt atatea informatii utile!

Ah, ce salata buna de avocado am mancat azi! A iesit ff buna, dupa reteta lui Andre. Multumesc mult pt reteta. Bine, eu cred ca am avut parte si de norocul incepatorului, mi-a iesit mult prea buna, pana si bucatelele de avocado am reusit sa le scot cubice!... Andre, mai vrem retete de asa deliciozitati usor de facut.

Diana, ce frumos a fost la munte. Sunteti de admirat, intreaga familie, imi place tare mult de voi ca sunteti atat de plini de energie si ca faceti fel de fel de activitati. Minunate pozele!

Coque, interesante tabelele Hipp, multumim!

Monis, am pus pe lista Exomega de care spui tu – cand vad ca incepe sa da gres Mustela, sa am varianta de rezerva gata pregatita. Am mai fost sfatuita de inca 2 mamici sa o incerc ca la ele a functionat. Frumoase poze cu Santi la 6 luni. Si frumos pattern-ul vostru de diversificare, “arunca la gunoi, alapteaza copilul si fugi in parc” - cand voi incepe si eu marea D, tare ma tem ca o sa ma bag la un duo cu tine, sa fredonam impreuna acest refren … Ei, pana atunci sper sa reusiti totusi!

Smarandita, eu imi tot pun pe lista sa citesc “Cand apare copilul”, dar deocamdata nimic, nimic… Cand ajung si acolo, voi spune, poate facem un mic cenaclu literar

Ionelamaria, cand incepeti sezonul de calatorii, sa ne zici si noua cum este, cum procedati etc – sigur vei avea ponturi sa ne dai, pt excursiile noastre.

RamonaCopot, am fost si eu anul trecut la Ponoare, mi-a placut tare mult padurea imensa de liliac! Imi pare rau ca tu ai obosit asa de tare, dar locurile in care ai fost sunt tare frumoase. Ce baiat curajos ai, bravo ca nu a plans la vaccin! Cand fetele zic RamoC, la tine se refera?

Raluci_b, frumusel e Bubu si ff dragute comentariile pozelor.

Dankutza, multa sanatate mamei tale, tin pumnii sa nu se ajunga din nou la operatie!

Krelia, inteleg ca si tu ai auzit ma-ma din gura fulgusorului. Bravo lui!

Flavours, frumos ai povestit despre excursia voastra. Of, cu bona e greu, cred ca e inevitabil sentimentul asta. Sa vedem ce ne zic mamicile care au trecut prin asta deja, eu nu stiu…

Lauradi, felicitari lui Ducu pt ca a renuntat la pampers, e un mare pas!

Licurici, multumesc pt strigarea la apel! Eu nu ma supar deloc, doar mi-e tare jena ca reusesc sa scriu prea rar.

Atat am retinut. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

noapte buna, somnic pufos si lung!!!
am bag in pat ca imi pica ochii in gura

va pup pe toate

poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Laurairina,imi pare rau ca merge atat de greu cu renovarea apartamentului...dar sanatosi sa fiti,ca incet,incet se rezolva totul. Abia astept sa dati de baut cand va mutati!!!

Si mare dreptate mai ai,unde e toata lumea,nu mai vine nimeni pe bancuta? Haideti ca scot un Porto si ceva caise uscate!

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

hop si eu,daca e rost de caise uscate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Off,diversificarea,cosmarul meu! La noi tot nu merge...mai nou,incerc sa fac laptele in supa,si mai adaug cate o lingurita-doua de piure,pt masa de la 14.
Mai incerc si cu lingurita,dar rar imi reuseste(10-20 grame). Cu fructele nici nu mai zic ce rau stam.
Ma gandesc ce sa inventez pt masa de la 10-11...sa-i dau lapte cu mar? Cum ii bag eu fructele copilului astuia?
- Daca ii dau cu vreo ora sau jumatate de ora inainte de masa,se enerveaza,nu vrea sa manance.
- Daca ii dau cand ii este foame,intoarce capul intr-o parte si baga un deget in gura-daca i-l scot,plange pana ii dau laptele.
- Dupa masa,e satula si plange,nu mai vrea sa pape.
-Sa ii dau putin lapte si sa o opresc-nu mai deschide gura a doua oara,pana la urmatoarea masa(doar cand se ineaca,cateodata nici atunci...)

Mahatma Ghandi

Mergi la inceput