Prietene la bine si la greu - 9
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Alo, Bucurestiul, se baga cineva maine la un Herastrau? |
nu promit, dar m-as baga
Lavi - tot cu indigestia ptobabil, speram sa-i treaca
![](pupic.gif)
noapte buna somnoroase pasarele
![](floare.gif)
Raluca, mamica de Remus Andrei
![](bubumica.gif)
![](foto.gif)
asa creste Bubu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui smaranditza![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
monis, ce tare ai fost cu supa. alex nu a inghitit 3 lingurite, asa ca maine ii dau morcov pasat cu supa
ancutz, spor la bagajeala, drum bun si ieseala placuta
ramoC, ce soricel-barbat ai tu acolo
multu pt vizionari si aprecieri
am fost in carrefour sa fac aprovizionarea cu fructe pt masa de dimineata, si am venit cu un ... mango ... piersici/nectarine ioc, pere super tari (am zis sa incerc si asta), "avocate" nu m-a tentat
, mere romanesti ciuciu...
am luat un borcanel nestle cu mar si para sa testez si un hipp cu piersici
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
monis, noroc cu raluci, (), maine nu pot, dar joi cred ca ma bag
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
laurairina13 spune:
Lumi, si io ma intrebam ce o fi patit Lavi a noastra..( o fi supi ca ne-am mutat de la casuta noastra si probabil se simte cumva la mijloc.........
)
Monisu din partea mea si a casei azi ai premiu I cu coronita la sectiunea 'placinte'
Ionela, atunci e grele la faza cu finii..ca sigur acolo au de toate...M-ai batut, chiar nu stiu ce ai putea lua...
Beiiii...m-ati omorat cu beibicuciiii..vreu si io, da mi's falita falitelor falitelor...Mai nou ne facem instalatia electrica la apartamentu nou pe datorie, cred ca ne-au trecut la caiet cum se mai practica luatu pe datorie pe la magazine
(cei care ne fac lucrarile il cunosc pe al meu zmau, si ne lasa sa ii platim in rate..dar si aasa abia abia ...ne scotocim prin buzunare
) aa...nu ma bagati in seama, asta asa ca sa ma plang si io la voi, deh..
ma stiti deja
Siminooooo , pi undi umbli fata??iesi numa in compania bebeilor mai mari in parcuri, hait??las ca te-am 'vazut' io
Hai lasa bucataritu si da tot din casa, ce mai face hlizita? Raluci, zii fat lu cuscrica ta sa dea pe aici
La fel si Miany, care tot da ocol la butoiu ala, de nu vin io si spart totu in cale
Madam Capison si Lili si Many? bancuta goala??? Mai fetili, acu cateva saptamani era bataie pe cate un coltisor de scandurica de la bancuta...io inteleg ca nu mai vreti sa pareti mare beutoare
....da totusi
Crissa , consateanca mea..de la malu marii ce mai face strumf mic??asa rau te exploateaza?nu mai apuci sa ne zici nik?
Dana n. hai ca ai terminat cu nunti botezuri cununii La rapooooort!
Stephy, cum e manutza, tot asa doare de rau ,ai fost la control? tare vreau sa aud vesti bune
Dymo ,ia zii ce combinatii mai dai la flacau de papica???zii si la noi sa ma mai inspir si io
Tina? Azi ai fugit la curte? nu intri si la noi?
Dozz??Ali? gagicile pe care nu le-am citat, da sigur se supara ca nu am amintit si de ele?
Fetili sper sa aud vesti bune de la voi, io ma cam car la dormitor...Abia astept ca la apartamentul nou o sa am internet in fiecare camera(implicit in dormitor, deci o sa ma gasiti si la ceas de seara, nu ca acu cand si cand
..)
Good night Fulgulosime wherever you are! Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
Andre, inclusiv carnea? Si e ok? Carne doar de pui, nu?
Of, eu stau cam prost la capitolul imaginatie in bucatarie.
Alinus, nu stiu ce inseamna pt tine film bun. Pentru mine, cand sunt obosita si vreau sa ma relaxez = comedie.
Filmele lui Luis de Funes le-ai vazut? Eu mi-am downloadat toata seria, si ma hlizeam seara de seara cand eram gravi.
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Eu asa mananc de 2 saptamani si am 4 kile in minus. |
No deci la faza asta jur ca vin dupa tine cu
![](amenintare.gif)
![](amenintare.gif)
![](amenintare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Si uite asa o sa visez eu la noapte minunatia asta de aparat, asa cum am visat acu vreo saptamana pe Nicoleta lu Diana
![](radtare.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
RamoC ce mare este soricelul Dominic, a luat super in greutate
Ramonika, super filmuletul si de fiecare data admir parul pritesei tale.
Andre sa stii ca si eu la inceput am avut dubii cu lingurita apoi am zis ca opresc una de picaturi/medicamente si una papa
Lylyana eu cumpar perele un pic mai tari (mie nu imi plac fructele moi si zemoase) si in 2-3 zile se fac super (ptr. Vlad) in fructiera.
Diana multumesc ptr. precizarile legate de carnita
Monis dai inainte cu mare D, dar vezi sa nu ramai fara vase
Ancutzule spor la impachetat
Dymomo pe unde esti?
Mai am ceva poze de vizionat si sper sa mai revin
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
Alinus25 spune:
Smara merci. Comediile imi plac si mie, dar imi plac si dramele.
Cred ca aman pe maine seara de film ca pana am tot cautat io film mi s-a facut somn.
O noapte linistita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Lauriciule, sunt pe aici da nu-mi mai trebuie bancuta ca si asa sunt rupta. Am stat afara de la 14 pana la 18,30, timp in care am sucit carucioarele prin parc cu Lili.
Ce face rechinasa? Auzi, da cate kg. are Amalia?
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze