Iepurasi de Martie -Aprilie 2010 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 9
GabyHila spune:
Astero ma gandesc ca Rodos fata de Bucuresti e parfum.
Daca vreodata ma mut din Sibiu, imi iau casa pe o insula.Dar la cat imi place mie caldura, as sta in Grecia doar iarna.
Am o zi naspa. va pup. Si mi-e ciuda ca eu nu am vazut draperiile lui Vladi si nu pricep eu de ce nu m-am gandit la faza cu blackout. Ia zii Vladi, de unde?
miria_cristina spune:
ANDIRA - Fetele tale zici ca-s gemene, asa tare seamana!
Si sunt frumoaseeee!
Iar pitica seamana cu fii-miu, na!
Sa fiti fericiti!
Pe unde le-ai plimbat cu calul?
miria_cristina spune:
ASTEROPIPAN - Eu stiam ca-i trafic mare in Grecia. E drept ca in Atena.
O mai fi si acum?
Esti o fericita ca ai ales varianta asta pentru viata ta si-a copiilor tai, aici e Apocalipsa.
vladimirescu spune:
andira - frumoase poze :)) Si eu am crezut in citeva poze ca ai gemene :))
Gabyhila - blackout din Hornbach am gasit cel mai ieftin, 45 lei / m 280 cm latime. Dar au doar culoarea pielii - la mine e ok, merge in felul ei... Mai sint la unele magazine care vind tesaturi de draperii, cam 65 lei / m sau si mai mult. Si cel mai usor au firmele care confectioneaza draperii, au multe culori, aduc pe comanda.
Blackout cel mai misto e unul alb-ivory din bumbac peliculizat, dar e scump rau (cam 70 lei/m lat de doar 140 cm), cu asta se dubleaza la hotelurile de 4-5 stele... Dar e f scump, ca trebuie multi metri etc. (aici exista la British Gallery, pe str. Paris).
Blackout il recunosti care are ambele fetze de o anumita culoare dar intre fetze e un strat negru, se vad atze negre la partae taiata la magazin.
Daca vrei musai, poti sa dublezi si dupa ce ai confectionat, le desface doar partial :))
Lasa ca-ti trimit poze dupa ce le dublez, acum nu e nimic de vazut.
Si, by the way, materialul bleu cu bej care se vedea la draperie in una din pozele cu Floricica arata rich ca e copie dupa stil Louis XV, dar de fapt e ieftin, Hornbach, 45 lei / m, 280 cm...
nibi_niki spune:
Astero..dar si cand e vara si se umple de turisti si toti umbla cu motoarele si majoritatea abia stiu sa conduca de toata strada e a lor..atunci nervi intinsi la maxim..
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG
vladimirescu spune:
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/VladimirescuCasa#
am pus citeva poze casa la repezeala
dayanara spune:
rebiana ce bine ca stati asa mult afara! asa sigur as slabi mai usor
andira doamne ce fete frumoase ai! poza aia cu ele 2 langa scoica lui alex e superba! si intr.adevar par gemene si alex blondina
vladi iti admir casa :)
andira, vladi are dreptate nu va mai puneti cu toti nebunii, doamne fereste sunt cazuri in care au scos si pistolul ...astia nu au nici.un dumnezeu
freedelia turonul e bun rau la cura de slabire :)))))
unde a gasit coleman? inc e oras a fost?
azi am fost la endocrinolog a zis ca totul e ok, daca nu slabesc pana in august atunci imi da tratament dar nu e cazul, pt ca in 2 zile deja mi.am propus sa vad 66
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
happyjoy spune:
LAlexandra, Briza, e normal sa se umfle zona de deasupra operatiei si in lateralele acesteia. La mine s-au dezumflat (mai e putin umflata partea din dreapta). E normal - in lateral sunt colturile unde se prinde mai bine muschiul cu tesutul gras.
Pe mine ma si dureau colturile, dar au trecut si astea... : )
Cam dupa 6 saptamani se rezolva toate - la mine cam asa a fost.
Nu stiu daca ati primit raspuns dar am zis sa intru sa va raspund...
Pup toate fetele!!!
Mami de minune minunata!
dayanara spune:
ella tie ti.e dor de shopping in austria :) te.am prins
anke stiu ca la ivan ma intreba pediatra mereu daca a zambit, in primele saptamani, deci ceva e, dar si daca zambeste in somn se pune, adica e corect si e bine
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
honeybaby spune:
Andira - frumoAse fetele. Iris e deosebita. si suberba
Vladi- imi place baie lui mami. Nu e cam mica cada??? Am o obsesie cu cazile mari
Roxana - cat mine si vali poate acum cativa ani cand eu aveam 44 si el 62 ( mai mir cu cine seamana bebelunici )Acum ne-am puricelit.
Pe bune ca asa arat si eu ca tine : mare in dos si picioare
Vhiar ce ar trebui un bebe sa faca la o luna??
Maya : zambazte cAND VB CU EA
- de 2 zile raspunde cateaodata cu "ee"
-daca o pun pe burta isi intoarce capul dupa o parte pe alta-
pe spate il mai intoarce dar destul de rar
-se uita dupa mine prin camera daca sunt aproape de ea
Cam atat cred...
Ar mai trebui sa faca ceva la varsta ei ??
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna