beneficiez de indemnizatie?

beneficiez de indemnizatie? | Autor: RosuAlina

Link direct la acest mesaj

Buna,sper ca ma poate ajuta cineva cu un raspuns , cumnata mea a aflat ca asteapta un ingeras ,dar nu site daca beneficiaza de concediu de indemnizatie pt ca ea lucreaza cu jumatate de norma la momentul actual are 11 luni de cand lucreaza ,iar bebicul 3 saptamani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da va beneficia - nu are relevanta norma de munca, ci daca lucreaza sau nu, si daca are 12 luni continue - carte de munca+prenatal anterior datei nasterii copilului.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RosuAlina spune:

Multumesc pt raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_lili spune:

Buna ziua.Ma numesc Scarlat Liliana si sunt insarcinata in 16 saptamani,as dorii si eu sa stiu daca sotul meu poate beneficia de indemnizatia de crestere a copilului in cazul in care are un contract de munca incepand cu 5.01.2010 si o norma de lucru de 2 ore pe zi,este posibil sa beneficieze de indemnizatie?Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Buna ziua,

As dori sa aflu daca veniturile obtinute din chirii sunt luate in calcul de primarie pentru calcului indemnizatiei pentru CIC. Ma refer la acele chirii declarate prin contract de inchiriere inregistrat la administratia financiara.

Va multumesc pentru raspuns.

july

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_lili spune:

nu-mi rasp si mie nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

buna, sunt insarcinata in 10 saptamani si lucrez la o firma privata, dar datorita crizei seful meu nu este cu platile la cas la zi...ce solutie pot sa adopt??

pot eu singura sa imi platesc din urma..cum???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oni_mihaela spune:

Buna!
In luna mai mi-am schimbat locul de munca, dar, dintr-o eroare, contractul a fost facut cu data de 20 mai, in loc de 5 mai, cat trebuia trecut. Astfel, am pierdut 15 zile, care inseamna discontinuitate pe cartea de munca... In decembrie, la sfarsit, voi naste. Precizez ca la locul de munca anterior am avut continuitate de 1 an si 10 luni. Voi beneficia de indemnizatie sau nu? Va multumesc anticipat.

Mergi la inceput