Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 19
Mycya spune:
nbuna burtici si delfinasi dragi
sa ne auzim maine numai cu vesti bune
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
racusor2010 spune:
Neata burtici
am facut si eu ochi...si spre marea mea bucurie nu mai am asa dureri de burtica...
cred ca tratamentul isi face efectul..plus ca am trecut din nou la 3 magneziu pe zi...
burtica o simt cam tare, dar vedem si azi cum se comporta...speram ca bebe e ascultator si sta la mami in burtica si nu ii vin tot felul de idei...
sa pregatesc micul dejun pana trece jumate de ora de la pastiluta de fier...un bol generos de lapte cu cereale integrale amestecate cu fructe confiate...
o zi usoara
Bulina
30+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
larissa_79 spune:
Buna dimineata!
Eu sunt la o cafeluta mica cu muuuuulta lapte.
CD, asta cu amenajarea apartamentului e in general o chestie mai stresanta pentru familie atunci cand se ocupa amandoi si amandoi au pareri. Si la noi sotul vroia ba ceva prea scump ba ceva ce "nu exista". Pana la urma s-a mai temperat si m-a lasat pe mine sa conduc proiectul si acum recunoaste ca n-a iesit deloc rau. Bine s-a implicat si el f mult dar in general eu am decis. El imi dadea doar optiunile :) Eu zic sa il lasi cat mai mult in "boii lui" cum se zice sa iti vezi de sarcina linistita. E clar ca el trece printr-o criza si trebuie sa se "linisteasca".
Eu nu stiu ce si cum sa mai mananc. Am luat deja 10 kg, extrem de mult dupa parerea mea. M-am cantarit si am 74.2 kg...asta a fost greutatea cu care am plecat sa o nasc pe Alexia si acum...oho cat mai e. Chiar nu stiu cum sa fac sa nu mai mananc tampenii. Voi ce meniu zilnic aveti? Poate ma inspir!
Va imbratisez pe toate!
oana, am vazut pozele cu voi din Egipt. Sunteti tare frumosi...!
Larisa
28+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
bumblebee spune:
Neata delfinariu!
Racusor, ma bucur ca te simti mai bine

Larissa, si eu am tot 10 kg luate, asa ca nu prea ma pot lansa in dat sfaturi. Eu incerc sa am 3 mese complete cu toate grupele alimentare importante in sarcina (cereale, fructe, lapte, 1 ou, o bucata de carne/peste, salata de cruditati-impartite in cele 3 mese) si pe langa sa mananc numai cate un fruct, vad cat ma tine![]()
Alina
27+ cu 
gargarita
paula_m spune:
Buna dimineata
Si eu am ajuns la 11 kg luate, dar pb e ca de o sapt simt nevoia tot timpul sa mananc ceva dulce...si cam mananc si prin urmare sapt asta am pus 2kg jumate, si cred ca voi depasi cele 15 kg la care ma gandeam. Astept fructele mele preferate : ciresele si capsunile...nici nu e bine sa ma mai gandesc la kg, ca iar ajung la depresii![]()
Racusor, ma bucur ca te simti mai bine si nu te mai doare burtica
.
Of, ce m-am saturat de munca...si de cand lucrez acasa, parca stau si mai mult la calculator, inainte la 4 veneam acasa si nu mai lucram, acum lucrez pana seara tarziu. M-am saturat si de telefoane si de tot...
Sa aveti o zi frumoasa si usoara si fara contractii
Carmen, ce mare e Leti! Si ma bucur ca esti bine
Paula,
28+ cu 
Mycya spune:
buna dimineata delfinariu
si eu m-am trezit cam cu noaptea in cap de tumbele delfinasului,mia intors tot in burta
si am o foameee,astept sa intre laptele in cereale ca sa infulec ditamai bolul
si eu am dormit foarte bine azi noapte,nu cred sa mai fi avut contractii si nici dimineata,sa dea Dumnezeu sa nu mai fie ca aseara m-am cam speriat,am avut in jumate de ora 4
si eram pregatita ca dimineata sa merg la doctorita
dar acum vad ca sa mai linistit burtica si am sa astept sa vad ce are de gand pana dupamiaza.
ca si tine racusorsper sa nu aiba nu stiu ce idei tocmai acum
.acum trec la papa.
sa aveti o zi cat mai frumoasa si usoara
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
beluistef spune:
Buna dimineata burtici 
Racusor bine ca te simti mai bine, poate dupa cateva zile de tratament si odihna nu o sa mai simti contractiile alea.
Larisa chiar ma intrebam ce mai zici ca nu mai intrasei demult 
Mirela sa dea Domnul
ca de data asta sa fie bine si sa ne dai vestea cea mare 
Carmen bine ca bebelina creste si totul este in regula...asa sa fie pana la final 
Sa aveti o zi excelenta 
Elena,
30+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani 

racusor2010 spune:
Paula, asa eram si eu cand munceam de acasa...in loc sa termin la 3 jumate-4, ca la birou, lucram pana seara tarziu...de ma dureau ochii apoi de la calculator...
de asta m-am hotarat ca din momentul in care intru in concediu, sa opresc si lucrul, ca e aceeasi agitatie, doar ca stau acasa si nu la birou...mai raspund la telefoane daca e, dar atat...
Bulina
30+ cu
poznas
racusor2010 spune:
eu mor de somn...
as merge acasa sa mai dorm putin...dar parca vad ca de saptamana viitoare cand stau acasa ma plictisesc si nu dorm ![]()
azi am vazut ca bebelinul e mai linistit...cred ca i-am transmis starea mea de agitatie de ieri, ca toata ziua a miscat si a facut ravagii in burtica, de unde si contractiile mai dese...
sa vedem azi daca sta mititelul mai linistit, daca si mami e mai linistita....
mycya sa incerci si tu sa stai linistita, sa nu te gandesti la contractii, ca fara sa vrei ii transmiti fetitei grijile tale si ea se agita...si uneori contractiile sunt raspunsul uterului la suturile bebeului...
Bulina
30+ cu
poznas
michelle1981 spune:
Carmen, Racusor, ma bucur pentru vestile bune asa de dimineata!
Eu ieri nu am fost in apele mele.. am fost cam suparata ca ne-au spart masina si ne-au luat camera foto pe care o uitasem de duminica in geam 

Cu kg ma indrept vertiginos catre +9kg, deci nici eu nu sunt un exemplu bun. Mie imi si place sa mananc, asa ca...
De dimineata mananc intotdeauna 2 felii de paine integrala facuta de casa (in cea de azi am aruncat si ceva seminte de in, floarea soarelui si chimen.. sper sa nu fie vreo problema ca nu am citit sa vad daca sunt interzise) cu branza si legume sau unt cu miere/ dulceata sau ou si un pahar cu lapte sau suc de fructe sau milkshake (lapte sau iaurt in combinatie cu banana, capsuni etc)
La pranz in 90% din cazuri ciorba. Seara depinde.. salata sau carne cu garnitura.. Aseara am facut de exemplu mancare de stevie cu mamaliguta, telemea si niste carne de miel (o primisem de la tara.. eu nu mananc de obicei miel, dar chiar a fost buna). Dar mai fac peste cu legume, sau paste cu spanac. Intre mese intotdeauna rontai ceva pe la 3 ore dupa masa principala: fructe, smochine, covrigei..
A, si zilnic mananc ceva dulce![]()
![]()
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">27+ cu 
Poze