Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 18
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CarmenAlbu
, Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 26+ cu ![]() |
sa nu mai zic de mangaiat ca non stop is cu mana pe burta
ieri chiar patisem sa apas in partea stanga,stand pe partea dreapta intinsa si bbelina a miscat in acelasi timp,am simtit ca si cum am atinso direct
m-am topit,imi daduse lacrimile de emotii ca o simtisem exact ca pe o persoana
,credca sa speriat ca na mai miscat dupa juma de oraBianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
enik83 spune:
fetelor..de vreo 2 zile ma apuca niste junghiuri sub coaste de nu pot respira..noroc ca nu ma tin prea mult timp..ati patit si voi asa ceva??
24+ cu o minune de 
poze
CarmenAlbu spune:
Enika em auzit ca sunt normale pt cele care poarta sarcina mai sus, eu o am mai jos si nu apasa pe diafragma, deci stiu doar legenda
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu 
enik83 spune:
carmen..nu stiu daca am sarcina sus..mie mi se pre ca-i destul de jos..toata lumea cine ma vede zice din prima ca am baietel pt ca am burtik jos..cica asa e la baietei![]()
sper sa nu inceapa zilnic junghiurile pt ca sunt tare neplacute.. imi tin respiratia pt ca ma doare grozav 
24+ cu o minune de 
poze
maya71 spune:
Va
fetelor de noapte buna!
Eu sunt atat de obosita de nu mai stiu nici cum ma cheama ... asa ca ma bag in scutece sa
.
Va urez o seara linistita si sa aud de bine.
PS. nu sunt la zi cu cititul... imi dau corigenta acuma... sper sa nu raman repetenta 
Mycya spune:
enik si eu am burtica mai jos,dar e fetitza
,la inceput multi imi spuneau ca e baietel.poate bebe sta intro pozitie si e cu piicoarele in coastele tale si mai da cate una de te lasa fara aer.
mayanbuna somnic usor,si reinnoiesteti fortele pentru o noua zi sa poti face fata.
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
tina_80 spune:
Buna seara delfinariu!
offf! contractiile astea!...se pare ca ne dau mari batai de cap

si eu ma pot "lauda" cu ele, chair daca acum nu le mai simt atat de dese pt ca azi a fost a IVa zi de tratament injectabil.
Si eu iau 2 magne B6.....dar inca mai am contractii. Cum le simt? O durere ca la menstra timp de 30 secunde...un pic de durere la burtica, iar dupa se rafrange in bazin, spre anus.
Mama Aelita, te-am vazut!
Arati f bine!
Eladeea, cat de mult mi-au placut pozele
Zici ca-s facute pt un calendar, reclama.
Princes Nu trebuie sa-ti fie frica de Clexane. Mergi pe mana doctorului. Hai sa-ti povestesc in mare despre sora mea....A pierdut 3 sarcini( la 3, 5, 6luni), deci iti dai seama cat de mult si-a dorit un copil. Ea ramanea f repede dar nu putea sa le mentina pana la termen. La cea de a patra sarcina si-a facut cateva analize si i-au iesit un pic marite....fibrinogenul...cred. Ideea e ca in jur de a 16 a sapt de sarcina inimioara copilului nu mai batea atat de intens....Dr giecolog a trimis=o de urgenta la dr Uscatescu (nu stiu ce spital) si au rezolvat imediat problema.
A facut Clexane pana lasf sarcinii, isi facea injesctia in picior, singura.
Acest medicament l-a luat compesat 100%
Incearca sa mai cauti pe net informatii despre mamici care chiar au reusit cu Clexane.
Multa bafta la dr!
Carmen, felicitari pt vestile bune!
tina
28+ cu 
maya71 spune:
Mirela, am ramas cu gura cascata de ce preturi se vehiculeaza la asa ceva. Sa dea DD sa fie
si sa se iubeasca bine de tot
grety_niku spune:

delfinariu, pupici Maya si Mirela!
Cam tarziu ce-i drept
sa imi fie rushinica, dar n-am avut timp de nici o culoare:
La multi ani, Bamboletta si Bumblebee!
Adriana, imi pare rau ca te-au apucat din nou contractiile, ai grija de tine si de bebe
!
CD27, imi pare rau ca sotul tau se comporta asa
ar trebui zgaltait bine, poate se trezeste la realitate. pupici si sa stii ca iti suntem aproape!
Racusor, o sa vezi ca totul o sa fie bine si bebe o sa stea cuminte in burtica!

Felicitari burticilor care au venit cu vesti bune de la eco!

Vazut poze cu burtici fotomodele
si bebici frumosi
Carmen : ma bucur sincer pentru vestile bune de la eco! pupici pe burtica
Mirela, tinem pumnii sa ne aduci vesti bune... meritati iubita!

Maya, mult succes cu apartamentul!
Anca_vlad, fii optimista o sa vezi ca DD o sa te ajute pe tine si bebe si o sa fiti bine si sanatosi!
luana081985 bine ai venit in delfinariu si sa ai o sarcina usoara in continuare! pupici bebelinei!
sex... hmmm... cam uitaram cum e
... eu nu prea am chef, al meu imi respecta dorintele... iar ultima oara l-am cam zgaltait pe bebe
... ca a facut tumbe o ora dupa
, si taticu s-a simtit cu musca pe caciula
... si mai nou au aparut din nou arsurile

Si de astazi am intrat la 6 ore
... mai am pana intru in prenatal asa ca ma multumesc cu putin!![]()
Va pup iubitele si sa aveti o noapte frumoasa si odihnitoare
!
Sa ne auzim numai cu vesti bune!

24+ cu
Nicholas-...(inca parlamentamPozici