Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Loredana, chiar te rog sa ne spui cum e perna dupa ce ai dormit macar 1-2 nopti. Sa ne zici daca se merita

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Asa voi face cu siguranta!
Fetelor eu maine am morfofetala! Sper sa aflu ce ascunde bebita intre picioruse!Sotul e sigur ca e fetita!Poate se hotarasc si doctorii cum nasc.
Mai avem cateva zile si plecam in concediu.

20 + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Pt listuta: David - 05.11.08

Multumesc

O saptamana frumoasa tuturor.

18+ si de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klarisse sa stii ca discutia asta poate fi foarte lunga si nu foarte frumoasa! Toti medicii buni au plecat sau sunt pe picior de plecare. Eu una dupa atata munca nu stiu exact cum o sa am grija de familia mea. Probabil la un moment dat am sa iau spaga... Mai bine nu ma gandesc!

Cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

fetili - am modificat cate ceva pe la listuta ca sa o mai restrangem in lungime ca era ca un carnat, adica am pus zilele mamicilor de nastere pe un site facut de mine si care numai asta contine. uitati-va acum pe listuta si spuneti daca va place, daca nu, ce nu va place pt ca o pot reface la loc cum era

(mai3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

tot io - zilele de nastere ale mamicilor vor fi adaugate pe listuta in fiecare luna cele pe luna in curs ca sa nu ne tot ducem pe site sa vedem daca e vreo mamica in ziua respectiva, ok asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui septoct2010

tot io - zilele de nastere ale mamicilor vor fi adaugate pe listuta in fiecare luna cele pe luna in curs ca sa nu ne tot ducem pe site sa vedem daca e vreo mamica in ziua respectiva, ok asa?

Mie nu-mi place, ca indiferent in ce fel se face, tot cea mai "batrana" din lista sunt.

Glumesc, desigur. E foarte bine asa.

Andreea, in 22+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Fetelor, ce inseamna eco de control? Adica rostul lor care e? In afara de linistea voastra, evident…
Mai pun inca odata probema cu parodontax: are uleiuri de salvie parca si asta nu e recomandat in sarcina… dar e recomandat penrtu gingivite. Voua v-a dat ok si ginecologul pentru pasta asta?

Bafta Klarisse!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui septoct2010

Mie nu-mi place, ca indiferent in ce fel se face, tot cea mai "batrana" din lista sunt.

Glumesc, desigur. E foarte bine asa.

bre ci m-ai speriat...nu mai faciti di astea cu o gravida acu ma gandeam ca las cartofii sa se prajeasca singuri, cupilu nespalat ca sa refac listuta. multumesc

-----

Mami de roza + 19 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Maine am si eu morfofetala de sem. 2... am ceva emotii. Imi iau si sotul si copilul cu mine sa vada si ei bebelusul din dotare.

Eu tot n-am rezolvat problema rochiei de ocazie de gravida, maine intentionez sa dau cu pasul prin Mall Baneasa, poate gasesc ceva pe acolo. Mi-a spus cineva la un moment dat ca gasise un site special pt gravi cu rochii de ocazie, cu magazin de prezentare, insa nu mai stiu cine.

Va pup si vin maine cu povesti de la echo, ca acum striga Vladi dupa mine sa iesim afara.

Mergi la inceput