Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Multumesc fetelor dragi

Klarisse graviduta 17+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Nike e jale..numai in spital sa nu ajungi, dar asta este, asta e tara in care traim..

Klarisse graviduta 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

ma duc sa ma internez.eram f deshidrata.
mi s espune: da, e urgent, trebuie sa v ainternati............dar veti mai sta cu inca o gravida in pat si nu avem :branula, perfuzoare, glucoza, ser fiziologic, leucoplast. Aveti dvs de acasa?

Nike de medicamente, branule, seringi si cele necesare tratamentului stiam ca le cer sa le cumperi caci si eu am fost internata acum o saptamana in spital, dar chiar doua gravide in acelasi pat e prea de tot
Rusinica sistemului sanitar!

18+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Cand e vorba de nesimtire cred ca romanul e primul.
Va spuneam azi dimineata ca dragii mei colegi de la RU m-au lasat fara salariu la sfarsitul lunii asteia ca le-a fost lene sa astepte o jumatate de ora la medicul de medicina muncii sa semneze concediile si le-au trimis nesemnate. Doamna aia care a facut asa tot ea se tinea tare azi , cica sa ma duc eu sa-mi semnez concediul(treaba ce face parte din fisa postului lor). Asa ca ce sa mai zic.
Totul e posibil in ziua de astazi.

18+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Legat de spitale: mama are poliartrita reumatoida si se simte cam rau. Cand merge sa se interneze in spital, e ca o lege nescrisa a spitalului: taxa de 100 lei la dr ca sa te interneze. In sit in care iarna au stat si 3 femei in doua paturi (2 paturi trase unul langa altul).

E strigator la cer

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Buna burticutelor !Am intrat sa va pe ziua de azi!Vad ca sunteti somnoroase...o fi vremea de vina...aici ploua!
Fetelor bafta la echo!Ma apuca emotiile de fiecare data cand astept vesti de la voi!
Crina imi pare rau pt neintelegerile aparute !Nu lasa nimic sa te supere.
Ma apuca groaza cand citesc despre sistemul sanitar din Ro!Daca ma credeti aici n-am scos nici macar 5 euro pt vreo asistenta sau sa platesc ceva (inafara de taxa de reteta).Pacatca nu e si in Ro la fel
Fetelor care vor sa-si comande perina...eu am folosit una tot cu bilute de poliester si am fost multumita de ea.Am innapoiat-o ca nu era a mea.Acum astept sa vad cum este cea pe care v-am aratat-o voua.A venit coletul dar nu am fost pe faza cand a sunat la usa asa ca trebuie sa merg la posta dupa el.

20 + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

in spital e jale si cu infectiile.
voi apela iar la branula.

fetele,
pt burtica ce ne creste frumos: melkfett amesteata optional cu ulei de masline.
e 12 lei.uleiul il puneti voi.
efect exceptional impotriva vergeturilor.
e f grasa si s-ar putea sa nu va convina, dar bebele o accepta.

Mergi la inceput

Pe de alta parte sanatatea in Romania, ca ramura este la pamant, medicii sunt platiti foarte prost, conditiile sunt mizere dar se asteapta o calitate superioata a actului medical. Eu cred ca probleme pleaca de la varf unde importanta sanatatii este diminuata, bugetul fiind practic inexistent. In cativa ani nu vom mai avea deloc medici pentru ca toti o sa plece din tara..Spitalele private, cate sunt si alea nu au dotarile neceare si aici ma refer la cazul nostru, al gravidelor, sectiile de neonatologie care permit interventia prompta daca sunt probleme cu bebelusul. Deci ce ne ramane de facut??
Off..m-am intins ca plapuma..iertati-ma..

Klarisse graviduta 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Klarisse, sa nu uit: BAFTA MULTA LA ECO!

O sa intru maine dim sa citesc vestile bune

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Ma duc spre cabinet va pup. Sa va ganditi la noi..

Klarisse graviduta 17+

Mergi la inceput