Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
ionela.n spune:
Isi comanda careva perna de gravide? Aia mai ieftina?
M-as "combina" si eu
--------------------------------------------------
Sunt o 16+
Ingerasul meu
fulguta28 spune:
Buna dimi!
Ce fac burticile? Bine, sanatoase? Eu sunt dupa un week-end obositor.
Azi merg sa-mi cumpar de la Kiabi cate ceva pt burtica mea care creste pe zi ce trece mai mult, iar miercuri mergem la eco.
Fetelor care merg la eco azi le doresc intalnire placuta cu bebeii lor si sa vina cu vesti bune acasa.
uta28 este 16+
http://zaleboutique.wordpress.com
lucianna_83 spune:
Hello!
Multumim pentru capitol si pentru aparitia copilasilor .
Am o gramada de treaba, dar dupa aproape 2 ore de fuga prin parc, deja incep sa nu mai pot, nu prea simt eu afara dar cand intru in casa imi simt toata burtica incordata si-mi trece abia dupa ce ma intind .
Fetele care se intreaba de ce nu-l simt inca pe bebe....cum e placenta posterioara sau anterioara? Eu la Raul am avut-o anterioara si l-am simtit cam dupa 19 sapt, acum e posterioara si deja il simt. Oricum dupa 20 sapt bebe e mare si-l vor simti toate mamicile, ba chiar si loviturile in coaste care sunt suficient de dureroase
15+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
chichiutza spune:
Ionela si eu tot tubul verde il am! Si pasta e roz asa, urata! Bleeeeeee!
Cristina 17+
RalucaElenaM spune:
Felicitari ptr TT Kitty, ca idee cat timp a durat pana ai primit rezultatul? ca vad ca esti in 16 saptamani da te-ai miscat repede:)! eu am facut testul la 16,4 saptamani si mai am de asteptat cu sufletul la gura pana vineri:(....
18+
chichiutza spune:
Lucianna placenta mea e anterioara! Ma gandesc sa nu ma stresez pana dupa 20s! Dar vroiam sa am si eu cate un mesaj asa ca totul e in ordine! Si pe mine ma mai doare pe sub burta si se mai intareste, ma lasa la repaus la pat! :(
Cristina 17+
Klarisse spune:
Kiti ma bucur tare pentru rezultatul de la TT.
Klarisse graviduta 17+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
LoraG76 spune:
Klarisse, bafta la eco!
Si eu casc intruna si sunt ametita de somn...
Lora, mami de Iustina si 22+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ionela.n spune:
Chichiuta, persevereaza si o sa iti placa parodontaxul, chiar daca acum e oribil
Eu am inceput sa simt bebelusul in burtica cam de sapt trecuta, acum il simt mai bine putin si imi place ffff mult
--------------------------------------------------
Sunt o 16+
Ingerasul meu
RalucaElenaM spune:
ionela.n eu as vrea sa comand printr-o cunostintza pernutza si am spus ca o sa te am in vedere.. saptamana asta am sa iti confirm daca am facut ori nu comanda...desi toata lumea mi-a sarit in cap ca ar fi o porcarie si ca nu am si eu ce face...bla bla ..azi-noapte am luat o paturica mai subtire si am strans-o sul asa si am pus-o ca pe perna aceea si am adoptat o pozitie bunicica..din pacate in timpul noptii din cauza zvarcolelii a inceput sa ma incomodeze...inca sunt in dubiu mi-e sa nu ma pricopsesc iarasi cu un lucru inutil...
18+