Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna burtici!

Noi am fost sambata la Bran,Poiana Brasov si Brasov.A fost frumos si obositor.

Kiti te-am visat vineri noaptea,eram cu tine in spital,urma sa nasti.

Fistiq sa stii ca si eu poftesc la bere,inainte nu o suportam.

Klarisse te asteptam cu vesti bune de la echo.

Zilele trecute au fost in vizita la noi niste prieteni,le-am aratat ultima poza de la echo la care tipul ma intreaba si cum il va chema?Stefan?Si noi inca nu stim sexul.
Mai e putin pana joi cand merg la TT.

O saptamana frumoasa!

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ma uitam pe niste site-uri cu nume de copii, dar nu m-a impresionat in mod deosebit nici unul. Mai ales cind vine vorba de nume pt baieti n-am nici un pic de inspiratie. Deocamdata am 3 pe lista (Tudor, Stefan, Vlad), dar inca il astept pe “ala”.
Nu cred ca as alege alt nume decit unul clar si fara litere care se scriu dar nu se pronunta, pt ca nu vreau sa stea de fiecare data cind se prezinta sa-si silabiseasca numele. Sau nume care fonetic seamana cu unele mai uzuale pe la noi. Ca sa dau un exemplu cunoscut, prezentatoarea aia, Alessandra Stoicescu, careia multi ii spun evident Alexadra S., pt ca suna asemanator. Ea cel putin e persoana publica si e cunoscuta cit de cit, dar mie personal nu mi-ar placea sa-mi dictez mereu pe litere numele, eventual de vreo 2-3 ori ca sa-l priceapa nu stiu ce profesor sau vreo tanti de la ghiseu.
Ma rog… fiecare cu pasarica lui…

--------------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Buna burtici!

Noi am fost sambata la Bran,Poiana Brasov si Brasov.A fost frumos si obositor.

Kiti te-am visat vineri noaptea,eram cu tine in spital,urma sa nasti.

Fistiq sa stii ca si eu poftesc la bere,inainte nu o suportam.

Klarisse te asteptam cu vesti bune de la echo.

Zilele trecute au fost in vizita la noi niste prieteni,le-am aratat ultima poza de la echo la care tipul ma intreaba si cum il va chema?Stefan?Si noi inca nu stim sexul.
Mai e putin pana joi cand merg la TT.

O saptamana frumoasa!

Si cum eram?? Tipam sau eram relaxata?
Sa stiu ce ma asteapta

Kiti, 16+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Fetelor, sa aveti o intilnire frumoasa cu bebeii azi si sa ne povestiti si noua cit de placut a fost, celor care mai avem de asteptat. Asa ne mai alinam si noi dorul.
Eu mi-am facut programarea pt morfofetala inca din saptamina 7. La prima consultatie, mi-a dat listuta cu vreo 5 medici ecografisti in ordine descrescatoare a preferintelor ei si mi-a recomandat sa-mi fac deja prgramare ca sa prind loc. Chiar si asa, am gasit liber abia pentru saptamina 23 la primul din lista. Asta inseamna 8 iunie, atunci am eu morfofetala. Dar vad si eu partea buna, si anume ca bebe o sa fie bine dezvoltat si o sa am poze clare cu mutrita lui. Ca alte probleme nu accept sa existe.

cu burticuta aproximativ bleu de 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klarisse, sa-ti fie de bine si multa bafta azi la mareata intalnire cu bebelin!
Clary, Doamne ajuta sa fie bine, sa miste bebe sa ma calmez si eu! N-am mai facut eco de 2s si nici nu mai merg pana in 2 iunie. Doar daca insista dr mea sa fac o morfologie si la 20s, atunci poate, poate.
Ionela, azi a fost prima zi de parodontax! ORIBILAAAAAAAAAAA! S-ar putea sa merg si eu la dr ta, nu cred ca am sanse sa mai dau ce cea la care mergeam eu!
Io chiulesc!

Cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Kiti erai tare relaxata,cel mai mult erai incantata de lenjeria de pat(alba cu labute de animale gri) si de faptul ca ai tv in salon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Kiti erai tare relaxata,cel mai mult erai incantata de lenjeria de pat(alba cu labute de animale gri) si de faptul ca ai tv in salon.

La lenjerie m-ai nimerit . Imi plac tare mult alea cu labute .
Sper sa fie cum ai visat tu, adica sa fiu relaxata, ca fara tv si lenjerie cu labute ma descurc

Kiti, 16+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Klarisse, sa-ti fie de bine si multa bafta azi la mareata intalnire cu bebelin!
Clary, Doamne ajuta sa fie bine, sa miste bebe sa ma calmez si eu! N-am mai facut eco de 2s si nici nu mai merg pana in 2 iunie. Doar daca insista dr mea sa fac o morfologie si la 20s, atunci poate, poate.
Ionela, azi a fost prima zi de parodontax! ORIBILAAAAAAAAAAA! S-ar putea sa merg si eu la dr ta, nu cred ca am sanse sa mai dau ce cea la care mergeam eu!
Io chiulesc!

Cristina 17+

Daaaaaaaaaa, parodontaxul are un gust ORIBIL la inceput , dar te vei obisnui. Eu il folosesc pe cel cu tubul verzului, ca mai e si unul pe rozaliu, parca.

Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

RalucaElena multumesc tare pentru link!

Cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Eu casc de mama focului, m-a luat un somn...Si abia la 3 jumate ma duc spre ecografie.., greu cu asteptarea asta..

Klarisse graviduta 17+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput