Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 12
LUANASHANA spune:
Buna seara burtici, banuiesc ca la ora aceasta dormiti, so...sa aveti un somn linistit!
Eu m-am trezit, am apucat sa dorm vre-o 3 ore. Mi se intampla ceva ingrijorator. E a3-a noapte intr-o saptamana cand ma trezesc ca nu mai pot respira, simt o presiune pe plamani si expir cu suieraturi plus ca am o tuse seaca. stiti ce ar putea fi, v-ati confruntat cu aceste simptome vreodata? Sunt normale sarcinii? Dand google mie mi se arata cum ca ar fi un astm bronsic, dar ideea ma cam sperie...insa voi vedea ce decizii voi lua maine.
17+
mari_paun spune:
buna dimi, 
m-am trezit dimineata sa va citesc ...nu pt ca nu aveam somn...:P, acum o trezesc si pe Ema, facem micul dejun si apoi ne pregatim sa mergem la scoala si eu la job.
Sefa cam suparata ca am facut cerere pt prg redus, jurista zice ca e o procedura complicata... ma enervez, cand o fi canucula lom medical si GATA, nu mai cer voie la nimeni![]()
cititnd mail in aceasta dimi am vazut si rez la TT, ma cam speriasem ca am vazut 2 rez, unul pt sarcina biometrica NEGATIV, si 1 pt sarcina cronologica POZITIV
o sa m,erg pe aici sa vad cum interpreteaza.
va pup si va doresc o zi minunata, eu ieri obosisem de la 8 ore stat pe scaun si lucrat cu publicul, asa ca marius s-a ocupat de hranit copilul si de spalat vasele![]()
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
16+
si mami de Ema
chichiutza spune:
Buna dimineata dragalaselor! Parca sunt lovita de tren! Din ce in ce mai greu ma trezesc dimineata, iar noaptea de vreo 3 ori sa merg la baie. Parca nici pozitie nu-mi gasesc! Asa ca cine-si ia pernuta cu bilute ( ca numai de-aia gasesc si eu) sa-mi zica si mie daca e mai bine!
M-am trezit devreme, am framantat, ca m-a speriat tare Maya, mi s-a facut frica de cantecele ei esuate, si acum avem gogosele calde pudrate si aromate! Pe langa, o cafeluta, un ceiut, un laptic, ce mai vreti voi!
Mi-au placut vestile bune de ieri! :) Felicitari pentru bebei si carucioare fetelor!
Klarisse, mi s-au lungit ochii dupa tine! Vino repede cu vestile alea frumoase! Si cu cuc!
O iau incet incet din loc, offf! Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa si calda!

Cristina
17+
crina-s spune:
Buna dimineata dragilor
Chichiuta multumim ptr ceiut , dar mai ales pentru gogosele(ai vazut ca ne-am batut data trecuta pe ele). Si nu in ultimul rand felicitari pentru semnstura.
Azi si noi schimbam semnatura in 19+, deja suntem in luna a 5-a.
Fetelor sa aveti o zi minunata si plina de vesti bune.

19+
crina
cu
crina-s spune:
Carola multa bafta la eco astazi.
Mai merge cineva astazi la eco?
Klarisse unde te-ai ascuns?

19+
crina
cu
maya71 spune:
'Neata burtici!
Sunt si eu pe receptie dar mai usurel... o sa ne monitorizeze activitatea si vor performante...
Am gasit solutia la mine... ii dau pe 'mana voastra' si am rezolvat si cu activitatea si cu performanta...
RalucaElenaM spune:
Buna Dimineatza!
Danaisa20 Felicitari pentru fetitza!
Sunt tare curioasa scorul final la fetite si baieti
eu sunt pro albastrui
dar ce-o fi sa fie....
LUANASHANA si eu am probleme respiratorii, eu am considerat ca este una din neplacerile sarcinii cum am gasit si in articol desi nu stiu daca noi ne incadram la sarcina "avansata":
"In timpul sarcinii avansate, bebelusul creaza o presiune asupra diafragmei,si impiedica respiratia libera. Inconvenientul dispare cam cu oluna inainte de nastere, cind capul copilului se angajeaza.
Respiratia dificila poate fi determinate de anemie Respirati cu greutate cind faceti un effort fizic sau chiar cind vorbiti
Odihniti-va cit mai mult posibil.
Daca respiratia e dificila, stati ghemuita, daca nu exista un scaun la indemina.
Noaptea folositi o perna in plus.
Daca problema e serioasa, consultati medical.
Eu vreau carutz albastru

18+
lara_c spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aniast72
Liliana, multumesc mult insa e putin complicat. Petrecerea la care merg eu e una mai speciala in care... nu sunt eu persoana de maxima importanta dar pe-acolo... unde "ochii lumii" clar vor fi si pe mine. Asadar trebuie neaparat sa ma imbrac cu gust si neaparat de calitate, indiferent cat ma va costa. Nu sunt nicidecum o persoana "fitzoasa", sunt chiar genul sport, dar de data asta trebuie sa fiu impecabila. Ah... si rochia trebuie sa fie de seara, cele vazute pe site sunt elegante, dragute, dar mai mult de zi. Andreea, in 22+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Buna Andreea,
Eu merg la un cocktail f important in seara asta. Genul de receptie unde ti se impune tinuta pe invitatie si unde participa persoane din elita politica de aici si din UK.
La mine tinuta tb sa fie cocktail dress. Si am ales rochia asta:
http://www.mothercare.com/richContent/B0036698JE
O voi asorta cu niste sandale bej cu detalii aurii cu toc f inalt, dar foarte finute si cu un pandativ swarowsky.Si o coafura sipmpla dar eleganta si fresh.Mi-am schimbat culoarea parului de curand ( mai multe suvite blonde) si se potriveste f bine cu culoarea rochiei.
Accesoriile sunt extrem de imp, mai ales acum cand tinutele sunt mai limitate si corpul in schimbare.
Iti recomnad ca rochia sa fie intr-o culoare uni si eleganta plin simplitate si restul sa vina din accesorii.
Sincer mie asta mi se pare potrivita avand in vedere ca am experienta si stiu cam cum se imbraca lumea ( doamnele)la astfel de evenimente.
Tu alegi singura rochia de seara sau asa se impune?E cam greu sa dai sugestii daca nu stii exact ce fel petrecere este. S-ar putea sa nu fie potrivita pt ce iti tb tie. Cauti ceva mai cu paiete sau culori mai tari /stridente?
Eu nu am pus decat un kg in plus pana acum si tot nu cred ca m-as vedea in paiete , chestii mulate, corseturi alambicate sau culori prea stridente. Sigur ca depinde si de gust si de cum iti vine tie o rochie.
Eu am destule rochii de ocazie care inca imi vin dar mi se pare ca nu se potrivesc totusi cu sarcina... plus ca nu pot sa port aceeasi rochie de mai multe ori.. unele sunt rochii de bal, deci mult prea pretentioase pt un cocktail ( de aia te intreb ce fel te petrecere este, ce fel de lume vine e mai putin relevant, lume buna poate sa vina si la barbeque party)
Tu poti folosi una pe care o ai deja, sau una care nu este pt femei insarcinata poate o marime mai mare? E si asta o varianta.
Rochii gen 'oscar' pt gravide nu stiu daca gasesti dar incearca o marime mai mare daca se potrivesc evenimentului.
Poate iti e de folos linkul totusi.
A, si in realitate rochia arata muuult mai bine, materialul este de super calitate si culoarea este un bleu marin inchis ff intens.
Si la mijloc,nu se vede in poza are un 'cordon' f elegant cu care se ajusteaza foarte frumos la spate. Materialul este foarte elegant si finut.
Bafta sa gasesti tinuta potrivita si distractie placuta.
Lara
w21+
Jamie and Errie 19mthsHawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
LUANASHANA spune:
RalucaElenaM nu cred ca ne incadram la sarcina avansata. Si nu am probleme respiratorii in timpul zilei, doar noaptea in somn am gen crize asmatiforme.
Oricum, sunt la un pas de usa, plec spre colentina sa-mi fac un consult.
Sa aveti o zi frumoasa, plina de bucurii!!!!
17+