Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
danaisa20 spune:
Scuze de intarziere, dar sunte mult prea FERICITAAAAA, pt ca voi fi mamica de Fetita! Asta mi-am dorit si am vista toata viata mea si se pare ca asa va fi! Asa ca imi puteti pune si mie un carucior roz!![]()
Crina am facut si TT. Mi-a zis sa sun miercuri, dar nu cred ca miercurea asta. Ce zici? Pana la urma ai aflat la ce laborator se fac? Sper sa fie un rezultat bun saptamana viitoare. Pana atunci raman cu capul in nori de fericire, pt ca mi-am vazut printesica jucandu-se cu urechea (eu chiar am un asa tic...
) si tare incapatanata cand doctora o ruga sa desfaca picioarele...
Fetelor pe mine nu m-a lasat inca sa ma vopsesc. a zis sa mai asteptam...si sa folosesc nuantator deocamdata.
LoredanaB, aniast si celelalte care maine mergeti la control va dorecs muuulta bafta!
danaisa20
15+
andra_b spune:
Danaisa ma bucur tare mult pentru tine si cu tine! 
Felicitari mamica de fetita! 
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
18+ cu bebe mic
maya71 spune:
Va
fetelor de noapte buna!
Eu sunt atat de obosita de nu mai stiu nici cum ma cheama
... asa ca ma bag in scutece sa
.
Va urez o seara linistita si sa aud de bine.
PS. sunt la zi cu cititul... dar eu imi dau corigenta acuma... sper sa nu raman repetenta
carola spune:
maine am si eu programare la eco. nu am fcut triplu test si voi face o ecografie 2D pentru malformatii. abia astept sa il vad pe bebe.
eu sunt in saptamana 20 si nu scred ca l-am simtit pe bebe. am simtit azi dimi 2 batai slabe. sper sa fi fost reale si sa nu mi se fi parut pentru ca eram adormita.
20+ 
www.flickr.com/photos/carola456/
maya71 spune:
Aaaaaa, Chichiutoooo m/ai dat de gol cu gogoselele... daca nu faci si ptr Lalaaa fac revolta si vin la balconasul tau de/ti cant fals... adica zbier cat ma tin plamanii... 
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LilianaR http://www.bellemama.ro/rochii-gravide/rochii-elegant/ Din pacate, materialele sunt destul de proaste... din cate am vazut asa, rapid. Dar cum stiu putine persoane care fac atata caz de importanta materialelor naturale, poate te ajuta linkul. Mai aveam vreo doua saituri, dar nu le mai retin. Daca imi amintesc, le pun aici. 20+ ![]() |
Liliana, multumesc mult insa e putin complicat. Petrecerea la care merg eu e una mai speciala in care... nu sunt eu persoana de maxima importanta dar pe-acolo... unde "ochii lumii" clar vor fi si pe mine. Asadar trebuie neaparat sa ma imbrac cu gust si neaparat de calitate, indiferent cat ma va costa. Nu sunt nicidecum o persoana "fitzoasa", sunt chiar genul sport, dar de data asta trebuie sa fiu impecabila.
Ah... si rochia trebuie sa fie de seara, cele vazute pe site sunt elegante, dragute, dar mai mult de zi.
Andreea,
in 22+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Pity27 spune:
Aniast, in cazul in care nu iti gasesti o rochita draguta in magazine si ai totusi la dispozitie 2-3 saptamani pana la eveniment, te pot ajuta sa iti faci una la creatorul razvan ciobanu,eu mi-am lucrat la el rochii de seara si nu mi-a parut rau niciodata.cu siguranta vei atrage atentia celorlalti invitati.
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pity27 Aniast, in cazul in care nu iti gasesti o rochita draguta in magazine si ai totusi la dispozitie 2-3 saptamani pana la eveniment, te pot ajuta sa iti faci una la creatorul razvan ciobanu,eu mi-am lucrat la el rochii de seara si nu mi-a parut rau niciodata.cu siguranta vei atrage atentia celorlalti invitati. |
Pity, evenimentul e pe 14 mai... deci nu mai e asa mult timp...
Daca crezi ca s-ar putea, as veni miercuri special pt asta in Bucuresti. Am stat si am asteptat atat ca sa vad cat creste si burtica, n-am realizat ca e chiar problema cu rochiile de ocazie de gravi.Andreea,
in 22+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Ana_Perianu spune:
aniast - si eu sunt nasa la un botez in we si am fost si acum o luna si rochii speciale de gravide nu am gasit.
Asa ca acum imi fac una ...
Eu imi fac la Stephan Pelger si are un model f interesant pt gravide, nu te face sa arati ca o varza infoiata. Da nu stiu sa-ti explic cum ![]()
21 +