Abdomen extra-plat (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Salutare,

Ma primiti si pe mine in clubul vostru? :-) As vrea si eu sa am abdomen plat, sa mananc cat mai sanatos, sa fiu cat mai activa, sincer, incerc sa fac toate astea cat mai des si cat mai bine. Acum, cat reusesc, e de discutat.. :-)
Am 39 ani, am un copil de 9 ani si merg la sala de 3 ori/saptamana dimineata de la 7:30. Fac asta de vreo 4 ani de zile..cu mici intreruperi. Problema mea este ca eu cred ca m-am cam obisnuit cu tipurile de aparate, de exercitii, parca nu mai au efect asupra mea. La un moment dat, anul trecut, am mers la tae-bo, nu am mai mers la fitness si clar s-a vazut pe mine. Pb e ca in Brasov, tae-bo e numai seara si pt mine e prea complicat sa merg seara, e mult mai convenabil dimineata. Asa ca am revenit la sala, la aparate si incerc pe cat posibil sa diversific cat mai mult. Fac exercitii si la salteluta, m-am mai uitat si pe net, am incercat sa tot schimb.
Voi cum faceti la sala? Intr-o zi abdomene si picioare? In alta abdomene si brate..sau cum le imbinati astfel incat sa acoperiti toate grupele de muschi? Eu nu am la dispozitie decat 1 h dimineata, ca dupa aceea ma duc direct la munca.
Ajutati-ma si pe mine va rog cu idei despre un program cat mai divers si eficient.

O zi faina,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka1

Salutare,

Ma primiti si pe mine in clubul vostru? :-) As vrea si eu sa am abdomen plat, sa mananc cat mai sanatos, sa fiu cat mai activa, sincer, incerc sa fac toate astea cat mai des si cat mai bine. Acum, cat reusesc, e de discutat.. :-)
Am 39 ani, am un copil de 9 ani si merg la sala de 3 ori/saptamana dimineata de la 7:30. Fac asta de vreo 4 ani de zile..cu mici intreruperi. Problema mea este ca eu cred ca m-am cam obisnuit cu tipurile de aparate, de exercitii, parca nu mai au efect asupra mea. La un moment dat, anul trecut, am mers la tae-bo, nu am mai mers la fitness si clar s-a vazut pe mine. Pb e ca in Brasov, tae-bo e numai seara si pt mine e prea complicat sa merg seara, e mult mai convenabil dimineata. Asa ca am revenit la sala, la aparate si incerc pe cat posibil sa diversific cat mai mult. Fac exercitii si la salteluta, m-am mai uitat si pe net, am incercat sa tot schimb.
Voi cum faceti la sala? Intr-o zi abdomene si picioare? In alta abdomene si brate..sau cum le imbinati astfel incat sa acoperiti toate grupele de muschi? Eu nu am la dispozitie decat 1 h dimineata, ca dupa aceea ma duc direct la munca.
Ajutati-ma si pe mine va rog cu idei despre un program cat mai divers si eficient.

O zi faina,
Anca

Eu aveam asa programul :
luni: biceps , triceps , abdomene.
marti:piept,umeri, lombar
miercuri:abdomene,spate,antebrat
joi:biceps,lombar
vineri:picioare,abdomene

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Azi am avut o sedinta INTENSA de yoga timp de o ora si un pic. M-a omorat fata aia, imi tremurau si mainile si picioarele cand am iesit de acolo.. Si eu care credeam ca yoga e relaxanta Dar ma simt excelent !

Acum infulec masa de pranz: o supa cu toate legumele si un sandwich cald cu branza si sunca!

Anca, bine ai venit! Nu stiu ce sa te sfatuiesc in legatura cu sala, ca eu le cam fac dupa ureche, cum imi vine in ziua respectiva, nu am o logica anume. Ceea ce nu e tocmai bine, dar alternez cu alte antrenamente in afara de sala. Nu crezi ca ti-ar place sa faci tae bo acasa dupa dvd-uri? Poti face oricand ai timp si e convenabil pt tine.

inapoi la lucru....

Mergi la inceput

Azi am avut un antrenament suuuuper
De acum cred ca merg si joia

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Am terminat si eu 45 min de Tae Bo Cardio.. Ma bag la dus si apoi la un film
Un weekend fain va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata!

Anka 1 - bine ai venitsi la fitness ca la orice dieta se ajunge la platou. Dimineata nu gaesti si un alt fel de program de sport, orice cel putin pt o perioada? Sau un loc unde sa mergi sa alergi?
Cand se ajunge la platou trebuie sa: alternezi/cresti greutatile/cresti intensitatea

azi avem noroc de putin soare asa ca vom merge in Gradina Botanica sau in Parc

micul dejun a fost simplu : doua felii de paine de secara cu un iaurt simplu Activia de baut
apa cu lamaie si cafeluta buna

Va doresc un weekend frumos

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Mi-am inceput ziua cu paine prajita cu cascaval, dupa aceea am mers la cofetarie pt. premiul de weekend, in unirii pe terasa la un suc de porto si apoi la zoo. Am mancat repede 5 cioco fructe de mare, din alea din cutie , am scarpinat tot ce se putea scarpina , am pozat ursuletii mici , puiul de cangur , am mers si la Muzeul Satului unde am scarpinat cainii de acolo si capritele
Acum astept sa mananc niste paste cu busuioc si diseara ies in oras pe undeva.

Luni si marti merg in garda , luni la gineco si marti la orto, dar de saptamana cealalta mi-am propus sa ma apuc de invatat pt. rezi.
Cam atat...

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Azi am zi de rasfatz... Sint la coafor Urmeaza shopping.
Va citesc printre picaturi. Sport diseara...ceva yoga.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Rasfatul continua: sint la o cafenea de fitze (aka overpriced) unde am mincat vorba lui Deus, ca o sclifosita, avocado/salmon sushi rolls (am intrat aici ca m-a prins ploaia si zic sa nu compromit freza ca n-am umbrela)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Rasfatul continua: avocado/salmon sushi rolls ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mi-a plouat in gura....

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput