Abdomen extra-plat (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus
Conchita - ma periez cand imi amintesc (de 2-3 ori pe sapt/1 minut)
tu cu ce te mai lauzi la capitolul regim de viata? esti cuminte? ma refer la dieta pentru inimioara?

oooo daaa, vrei poza cu frigiderul meu sa te convingi cat de cuminte sunt? :-)) ma tine copila din scurt, s-a obisnuit cu mancare sanatoasa si nu pot sa strecor nimic aiurea in meniu. miscarea e miscare, ii dau cu yoga inainte, mai bag si-un Lotte cand am surplus de energie, dar iesim zilnic, ti-am zis, nu exista zi fara cateva ore, cel putin, in natura. inima s-a linistit total dupa ce mi-a plecat exul in alt stat. lol pe bune daca am mai avut probleme, mi se pare absolut incredibil. bine, problema exista, trebuie alimentatie stricta si fara stress, dar mi-a plecat stressul major! ma gandesc cum de nu mi-o fi venit ideea sa imi dau intalnire cu Allure in caraibe! multumesc pentru gandul bun.

tu vad ca mananci proteine dimineata si am vazut si la alte fete, e ok daca eu nu mananc? adica de ce aveti voi proteine la micul dejun??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Buna ziua,

Am si eu o rugaminte la voi. As vrea sa stiu daca voi va dati cu vreo crema, ceva, pe burta ca sa nu se lase pielea, pt ca eu am slabit vreo 6 kg, iar pielea de la burta atarna un pic si nu stiu cum s-o tonific .
Daca puteti sa-mi aratati si ce perie aveti pt celulita, pt ca nu stiu daca o sa am timp sa citesc tot ce ati s voi. Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

cristicross
genul asta de perii
http://www.e-machiaj.ro/periajul-uscat-al-corpului/297
http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/frumusete/corp-si-silueta/extra-ajutor-dispozitive-pentru-masaj-4950

conchita - proteinele se digera mai greu si tin mult mai mult de foame:-)si multe studii arata ca daca mananci la micul dejun proteine pana la pranz nu mai simti nevoia de gustari.Eu daca mananc cereale la micul dejun dupa 1 ora mi-e foame si trebuie sa mananc .

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Apropo de nr de calorii consumat de eliptica, adevarul este ca I don't care... Am copiat si eu ce scria acolo pe ecran. Pt ca eu nu ma apuc sa bag tort si prajituri si apoi ma asez pe eliptica se le dau jos. Mi-a placut sa pedalez, am transpirat si am gafait, cu alte cuvinte am facut un exercitiu cardio eficient pt mine. Ceea ce si doream...

E faina chestia cu periajul uscat, desi nu cred ca voi putea face zi de zi, pt ca acum, dupa vreo 4-5 zile de periaj zilnic ma ustura pielea pe anumite portiuni... Insa senzatia e f faina. Fetelor mele le place sa le scarpin cu peria aia pe spate, porcusoare mici ce sunt.

Azi am inceput cu 40 min de benzi, gantere, abdomene, combinatie parte din Burn It Up.

Am baut un shake proteic amestecat cu lapte de soia, banana, seminte de in macinate, scortisoara, miere, mi-am luat suplimentele. De pranz am mancat piept de pui la gratar cu varza calita si o imensa limonada cu miere. In continuare mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

In drum spre aeroport. Am dormit 3 ore... Sint chiauna Multam de urari!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Conchita, eu ma straduiesc sa mananc si proteine la MD ca altfel nu mai ajung la cant de proteine pe care mi-am stabilit-o de aprox 75 g/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

de ce sunt asa importante proteinele astea? stiu ca te plangeai la un momendat ca nu ai slabit dupa asteptari ca mancai prea putine proteine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Neata!

Prestai si eu aseara o ora de yoga ashtanga! imi place tipul asta de yoga, ca pot sa execut combinatiile in ce ritm vreau eu si am simtit ca se lucreaza bine muschii, cel putin la partea superioara a corpului.

Deci e clar, trebuie sa imi iau perie cu par natural ca sa faca ceva branza pt celulita mea.. Merci Deus

Si eu simt ca pe eliptica depun mai mult efort si ard mai multe calorii decat pe banda.. si mai imi place sa nu imi introduc greutatea ca sa imi arate mai multe calorii consumate. Altfel imi arata prea putine si ma demoralizez

Allure, distractie maxima in vacanta !
Eu nu vreau inca la plaja, ca mai am de lucrat la picioare. Dar intr-o luna jumate s-ar putea sa fac o escapada de 3-4 zile pana la Miami si pana atunci am mult de lucru!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Deus, ce draguta esti ca-ti mai aduci aminte de mine..
Mananc sanatos, cu asta va pot felicita, ca subiectul asta imi da niste repere pe care inainte nu le aveam.
Cu sportul cred ca trebuie sa mai astept, daca stau mai mult de o ora prin casa, in picioare, ametesc. Probabil sunt si anemica.
DAr abia astept sa merg prin parculete si sa fac bicicleta.. Atata am pe aici. Apoi o sa aleg si un program, dar sa nu fie cu zbantuiala
Va pup si eu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

de ce sunt asa importante proteinele astea? stiu ca te plangeai la un momendat ca nu ai slabit dupa asteptari ca mancai prea putine proteine

Marina

proteinele in general stiu la ce-s importante, eu intrebam daca e musai sa le introducem si la micul dejun. eu le am la pranz si cina. dar acum am inteles, multam fain.

Macrina,

Mergi la inceput