Abdomen extra-plat (24)
Raspunsuri - Pagina 11
Marina spune:
salutare si de la mine, back in town ceva bicicleta si gantere acasa, sapt asta am cam sarit peste sport, de maine ma reapuc.
Am avut un wk super cu ai mei copii, aikido, balet, petrecere de kinderi etc. Saptamana viitoare ma apuc de atkins, de ceva vreme m-am stabilizat la 55 kg, acum sunt pregatita sa o iau de la capat cu kg. La 53 o sa fiu super multumita :)
O saptamana exceptionala si Deus zau ca te invidiez
z333 spune:
vin rapid cu raportul sportiv..
Total body burn level 2 si Insane Abs cu domnu' Shaun amandoua evident..insane abs nu imi mai trebuie vreo 2 luni de acum incolo:-))
noapte buna
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
Deus spune:
Marina - sa ai o saptamana plina de bucurii
Allure cand pleci? sau ai plecat? Sa ai un concediu de vis, cu mult soare, apa si dragoste
Lumi - bine faci:-)
La toata gasca de doamne sportive si nu renuntati! chiar daca faceti cate o pauza incercati sa reveniti in cursa fiindca merita sa fiti sanatoase si frumoase.
Puisorii mei de pisica sunt bine! Trupa lui papuc a implinit 3 zile lungi si late. Maine va pun poze cu ei:-)
Noapte buna
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Allure spune:
Deus, n-am plecat, sint inca in tara lui congelator, weekendul asta a fost iarna curata. Plec miercuri dimineata la prima ora.
Mersi de urari
Eunice, Manuka honey cica e buna si contra H Pylori...am luat eu si n-a facut nici o brinza, deci... In afara de bani multi nu cred ca e ceva de capul ei...o fi buna profilactic, curativ, nu cred.
Pentru streptococ in git, cea mai rapida rezolvare EVER este tinctura de propolis pusa cu pipeta direct pe amigdale/ faringe, acolo unde se vede iritat...Ustura ca naiba, nu e pentru copii mici dar pt cei mari si adulti e super. Eu am avut puroi in gat, am pus propolis seara si dimineata nu mai era aproape deloc; am mai pus o data si s-a dus. Smekeria este sa nu inghiti saliva care se secreta din abundenta ca reactie la usturatura creata de propolis...eu pun tinctura si apoi stau cu gura deschisa deasupra chiuvetei citeva secunde pina se scurge saliva si da timp propolisului sa se usuce ca o pelicula pe amigdale; care sinteti curajosi, incercati!
Vad ca toata lumea face sport pe aici...mie mi-e cam lene ca mi-au venit musafirii si am si mincat multicel (steel cut oats dimineata, salata la prinz si seara plus 3 batoane fitness, un mar si struguri pe post de snack )
Poate fac ceva pe seara...
Maseaua e in continuare frumoasa si iritata...nu cred ca scap fara antibiotice si cutit cind ma intorc. Nu sint disperata, nici nu o sa-mi strice vacanta, decit ma indispune nitel...
Luminita, maseaua ta ce mai face? Eu m-am calmat cu niste tea tree oil...am pus pe un Q tip si am masat gingia cu el...a amortit-o nitel si s-a desumflat oleaca...e un foarte bun calmant.
Miine sint libera teoretic dar am un musteriu privat pe seara, marti lucrez toata ziua :(
Luminita, mergi cu mine la Summit-ul din L.A. next year? O sa fie intre 16-18 iunie...Tot platesc eu camera la hotel, macar sa nu stau singura. Stringe si tu bani de avion pina la vara Spune-i olteanului ca am zis eu ca meriti, ca esti fata constiincioasa si muncitoare si o sa am grija de tine sa nu te fure Shaun (sau tu pe el:))
Cine mai doreste? Sanda, Caro, Xio, anybody... Ar fi fun rau de tot sa fim mai multe! Conchita e deja la locul crimei...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
conchita spune:
LA here I come!!! Allure, o sa pazesc cladirea daca veniti, sunt la o aruncatura de bat! :-)) imi pare rau de maseluta ta si bun sfatul cu tinctura de propolis, habar nu am avut! sa ai drum usor si o vacanta de vis.
Deus, ce te admir cu animalutele tale. eu nici de pesti n-am fost in stare sa ma tin mai mult de un an jumate, am dat acvariul de curand. interesanta reteta ta cu vit. C...
Macrina, de vis uichendul tau.
raportez si eu de pe coclauri, suntem plecate zilnic, am luat fermele la rand prin imprejurimi. peisaje de vis, alergatura, transpiratie, mancat la picnic si poze super. azi m-am trezit odata cu Deus la 5 dimi, yoga plus Lotte, apoi fotbal in parc cu sonia si o trupa de alti copii, sarbatorit Mother's Day ca doua fete cool la restaurant, apoi din nou afara cu bicicleta, cina frugala si acum ma dau pe net cat picteaza ea nitel inainte de baita si nani. dupa care poate bag niste abdomene la aparat, sa vedem, ca am de lucru.
Deus spune:
Buna dimineata:-)
reteta cu mierea este de la maicute de la manastire!
am hranit puisorii de pisica si ma pregatesc sa plec sa alerg cu clienta nr 1.
revin
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
eunice78 spune:
Buna dimineata!
Deus, multumesc frumos de reteta. O sa o incerc. Ma dispera streptococul asta.
Allure, chiar ma gandeam ca e posibil ca tu sa fi luat mierea asta. M-am lecuit de ea.
Am mai citit de o reteta cu tinctura de echinaceea, 100 g polen si miere poliflora, amestecate toate. Sa vedem.
Noi cu usturoiul mai usor, desi ne place la amandoi, dar avem niste gastrite care nu prea ne lasa sa ne bucuram.
Lumi si eu am facut aseara Insane abs.
O saptamana frumoasa va doresc!
Baietzii mei
carolinah spune:
Buna de dimineata, doamnelor!
N-am mai aparut prin zona ca am fost terminata de munca. S-o ia naiba de perioada aglomerata, cred ca la sfarsitul saptamanii viitoare scap.
Am avut un w/e fain, ieri ne-am aniversat copiluta de 5 ani, a primit nenumarate cadouri si s-a distrat pe cinste, sunt tare mandra de ele, de amandoua!
Sport nimicuta de vineri dimineata, ca sunt la CM si e cam mare belsugul Maine dimineata insa este another day si ma lansez in tromba. Am mancat decent in w/e, am gustat si tortul f laudat al copilului, mda, ceva cu mousee ciocolatos, whatever, nimic pt mine. Si mai si avea martipan roz pe deasupra, bleak, horror. Nu stiu de ce naiba place martipanul asta asa, mie mi se pare ceva extrem de dulce si de gretos, dar ma rog... Important este ca si ea si ceilalti copii au savurat experienta dulce.
Allure, ce fain ca pleci in concediu! Iti iei si barbatul cu tine sau mergi, asa, ca fetele?
Deus, hranesti puiutii din 3 in 3 ore? Noi ne-am luat matzele de la o colega care saraca ii hranea zi/noapte din 3 in 3 ore, fugea acasa de la birou, ca mama lor murise. Si am luat 2 sfrijiti mici si negri si s-au facut niste pisice superbe!
Lumi, ia auzi, iti vei vedea visul (Shaun) cu ochii. Ce fata cumsecade Allure asta sa te ia si pe tine, vezi?
Eunice, nasol cu streptococul asta. Chiar vorbeam in w/e cu mama unei colege a fiica-mii, ca ea a stat cu copilul bolnav de scarlatina in spital si exudatul i-a iesit permanent negativ...
Conchita, dar voi va plimbati, nu gluma! Cum merge cartea, proiectul pe care il incepusesi? In ce faza esti?
Ema, wo bist Du?
Marina, asta intentionasem si eu, sa-mi cobor greutatea de echilibru de la 58 la 56 Kg (ma rog, eu, mai micuta de statura, sunt mai modesta ca tine, am pretentiile mai mici). Dar pana la urma eu am renuntat de tot la cantarit, o vreme am avut cantarul ca sa cantaresc copiii, apoi n-a mai mers si nici ca l-am dus la reparat. Si nici nu ma deranjeaza, ca acum merg pe masurat cu cm-ul, iar cresterea copiilor o urmaresc pe haine sau cand mai merg cu ele la dr.
Mama ce limbarita cam avut. Plec, pa
z333 spune:
neata fetelor
Allureee ce frumos incep eu saptamana asta..chiar vreau sa merg si daca mai am si un om cu capul pe umeri cu mine e perfect..so, ma apuc de facut economii
Eunice, gand la gand cu bucurie, numai ca eu nu=l mai prestez curand:-))..am observat ca antrenamentele in care nu apare Akil(negroteiul de sta in fata pe langa Shaun) nu prea imi plac nici mie in mod deosebit..unde e Akil sunt si eu pe baricade
in alta ordine de idei de azi incepe iar mancatul cu bun simt si sanatos-ieri a fost asa, o iesire din rutina-..asa ca, o sa mananc acum 2 oua fierte cu rosie,telemea si dupa ce fac sportul cu Shaun imi fac dovlecei la cuptor cu mult usturoi si verdeata
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
Marina spune:
Caro,
depinde cred si de faimoasa greutate a oaselor si de psihic
cred ca pana la urma fiecare isi vede greutatea ideala in functie de propriile credinte/tinte si comparatiile intre noi gen cate kg la ce inaltime sunt nerelevante.
Sanatoase sa fim!
Sincer subiectul asta e absolut fantastic pt mine, reuseste sa fie o cale excelenta de mobilizare pt o viatza sanatoasa fare excese alimentare si esential... cu mult sport.