LMA DAN & STEFANIA!Albinutze de Mai-Iunie 2009(74)
Raspunsuri - Pagina 19
Raluca_Ioana spune:
Salutare!suntem si noi prin zona.acum incearca Mitza sa culce micuta asa ca am putin acces la net ca pe urma are treaba la calculator.in sfarsit pot si eu sa respir putin fiindca nu mai trebuie sa lucrez la fast food (cel putin momentan) si in sfarsit mi-am facut putin timp pt mine asa ca ieri am fost la manichiura si la un tuns,maine merg la cosmetica iar luni sunt programata la coafor pt un suvitat.mai ramane doar sa mai imi fac programare la dentist si la oftalmologie.in plus am mers si la cumparaturi si toti ne-am luat cate ceva.e asa de bine sa faci cate ceva si pt tine si sa ai putin timp liber!
Phillip...sper ca acum sa pot sta mai mult pe forum la povesti.
Fetelor...mersi mult pt raspunsurile in legatura cu felul de peste pe care sa il iau.imi sunteti de ff mare ajutor.
Andata...nu am mai dat de angajata si Mitza nici nu a mai vrut sa se complice cu ancheta.contabila i-a facut toate actele si le-a dus la ITM.sper sa nu mai avem parte de nerusinate cum a fost aceasta.
Felicitari puiutilor care au facut primii pasi singuri si Larisei pt cel de-al doilea dintisor!(sper ca am tinut bine minte)
La multi ani sarbatoritilor din zilele trecute!sa fiti sanatosi si voiosi!
Alexia mea a facut primii ei pasi singurica la 10 lunite si 3 saptamani si tot atunci a iesit si cel de-al 8-lea dintisor.
Va las acum ca mai am cate ceva de facut pana doarme micuta(vad ca a adormit si tati cu ea).va pup si daca mai am timp mai intru ca mai am vreo 10 pagini de recuperat.
tuturor!
nusy spune:
Buna,dragele mele,imi cer scuze ca n-am mai scris de foarte mult timp...de citit am mai citit dar nu reusesc sa tin pasul intrucat nu pot sta mult la calculator,nu ma lasa Ingrid...sa nu ma scoateti de pe lista,ca eu va citesc si cand mai reusesc,mai scriu,da???
Noi suntem bine,mai avem 3 zile si facem 11 luni,Ingrid nu merge inca singura,doar tinuta de o manuta sau se tine ea singura cu o manuta de pantalonul meu si merge pe langa mine..are echilibru din ce in ce mai bun,dar nu are curaj inca sa plece singura...dintisori doar cei 2 de jos,si astia au iesit abia la 10 luni si 1 zi-primul,iar al doilea dupa 12 zile...de vorbit,nu spune nimic cu directie,dar nu-i tace gurita toata ziua...singurul cuvant pe care il spune imediat cum te aude ca-l pronunti este" cahhh"...repeta dupa tine,e haioasa tare..cu somnul,doarme uneori toata noaptea dar de cele mai multe ori se trezeste o data sa manance. La capitolul mancare stam mai prost...lapte bea cat cuprinde,dar cu solidele nu se prea impaca...cateva lingurite si gata...
Cand ma gandesc ca mai e o luna si face 1 anisor...nu-mi vine sa cred ce repede a trecut....
Va pupam pe toate si pe toti bondareii si albinutele si va citim cu drag de cate ori putem!!!!
La multe lunite, respectiv la multi anisori tuturor!!!!
Poze foarte noi(de ieri si alaltaieri)avem aici: http://community.webshots.com/album/577386837GFPSNs?start=96
philip spune:
Raluca, felicitari Alexiei pt mers
Nusy, bun revenit, ce mumusica am vazut eu acolo. cum faceti sa-i convingeti sa stea cu capul acoperit?
Alic, tu esti suparata pe mine?
da, fetelor, aici sunt multe activitati pt copii, familie, dar sunt si multi copii, apoi daca te invarti in lumea militara, ca noi, sunt destui pt ca majoritatea sotiilor de militari nu lucreaza, deh, ei sunt transferati la fiecare 2-3 ani, dar pot fi mutati si la fiecare an si e greu sa gasesti angajatori.
Ioana, de ce asa scurt?
nusy spune:
Philip: multumim frumos!Pai..inainte(la inceputul toamnei)nici ea nu suporta nimic pe cap,chiar ma gandeam cu groaza ca vine iarna si ce ma fac..dar,incet-incet s-a obisnuit si acum sta...bine,mai are si momente,ca de exemplu chiar azi,cand e nervoasa in carucior si isi trage de pe cap ce are(daca nu e legata sub barba)...si noroc ca am avut gluga de la hanorac si i-am pus-o in locul baticutului ,ca batea un vant la noi....a,si mai e o chestie..ea nu suporta sa-i vina soarele in ochi..si ii pun pe cap ceva cu cozoroc si vede ca-i tine de umbra,probabil,si sta...
CarlaV spune:
Hello, am venit din parc inainte de furtuna, mi-e un somn de-mi cad dintii, Larisa s-a trezit azi-noapte de 2 ori, iar sora-sa a visat urat intre trezirile ei, asa ca de la 2 la 6 n-am dormit.
Otilia, imi pare rau ca nu se rezolva cu petele, nu mai tin minte, ati fost la alergolog?
Ana, spor la slabit! Imi pare rau ca ROR-ul produce divergente intre tine si doctorita de familie.
Andata, fiica ta cu siguranta este mandra de tine. Mi-e tare teama de varsta respectiva, mai ales ca "in ziua de azi" copiii ajung mai devreme la lucruri "serioase". Sper sa pot sa-i fiu cea mai buna prietena cand va fi momentul.
Lauraa, felicitari finutzei! A facut cezariana pentru bebe asa grasunel?
Felicitari pentru revenirea lapticului! Eu am alaptat-o pe Saby pana in luna a 6-a de sarcina cu Lary, cea "mare" avea 1 an si 7 luni.
Serialbastre, felicitari Cezarei ca da pupici!
Baby_First, imi pare rau ca nu am fost pe faza cand ai intrebat, dar ti-au zis fetele ce ti-as fi spus si eu. Daca vrei sa o intarci poti incerca sa-i dai sa suga din ce in ce mai rar, cat sa se termine lapticul de la sine, sa nu ai deloc probleme.
Cris, m-ai dat pe spate cu 34 ore .
RalucaIoana, multumesc frumos, Larisei i-a iesit al doilea dintisor chiar in ziua in care a inceput sa mearga singura 3-4m, la 10 luni si jumatate fix.
Trimit si revin daca mai pot, pun termitele la papat intre timp.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Asa, multumesc fetelor care mi-au dat idei in legatura cu bona, Alynta, Ganesha, Ana, Andata, Lauraa.
Prietena de care va spuneam este tanara, termina medicina anul acesta si lucreaza ca sa-si intretina sotul si socrii si ca sa aiba experienta pentru viitor. Deci in mod cert isi doreste o cariera.
Pe de alta parte, n-as vrea sa o jignesc oferindu-i bani, pentru ca ea m-a ajutat de placere cand a avut ocazia. Din pacate mama ei iese din discutie ca bona.
Ideea cu venitul de 1-2 ori pe saptamana este excelenta, o sa cuget sa vad in ce fel i-o expun . Asa confortabil ar fi sa stiu ca macar o jumatate de zi pot sa curat casa in liniste...
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
Nusy scumpica fetita voastra!
Carla sa inteleg ca socrii si sotii lucreaza in domeniu si au ceva al lor! Ai dreptate ca ai jignio cu banii! Cred ca daca vine la fete o face din placere! Ai sa gasesti tu solutia! Incearca si un parfum!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Raluca Ioana ce bine ca ai un pic de timp pentru tine!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
luckyblue spune:
Hoi, fetele!
In primul rand "La multi ani!" cu intarziere tuturor albinutzelor pentru implinirea primei primaveri! Cum trece timpul ... parca ieri erau in burtica. Sper intr-o zi sa am timp sa ma uit la poze ca sunt tare curioasa cat de frumos au crescut minunile voastre.
Revin cu alt mesaj, ca am ceva de zis si nu vreau sa-l stric pe acesta ...
oana_MVT spune:
Ana multumim. Eduard e privilegiat in ceea ce priveste jucariile ca are cat pentru 2 copii. Eu si sora mea facem schimb de jucarii frecvent si bebeii nostri au jucarii “noi” in fiecare luna.
Ganesha iti simt durerea, la fel face si Eduard cateodata vrea sa stea cu tzatza in gura toata noaptea. Azinoapte s-a trezit de n ori, sugea, adormea dar daca incercam sa ii scot tzatza se trezea. Pe la 1 s-a trezit si a inceput sa ne arate umbrele de pe pereti si sa vorbeasca singur. La 6 cand m-am trezit eu a adormit si a dormit bustean pana la 8, nici tzatza nu i-a mai trebuit. Eu nu pot face nimic azi la servici, parca am creierul in miere.
Nepotelul meu doarme de la 9 la 8 dimineata iar fetita colegei mele, mai mica cu 3 saptamani decat Eduard doarme de la 8 la 8 dimneata, ocazional se trezese o data pe noapte. Oare eu cu ce am gresit?
Alice, multumim si iti intoarcem urarile inzecit. Nu am avut timp sa ma uit pe poze inca.
Andata, Eduard ne da mereu de mancare. Cand papa el intinde mana sa luam si noi.
Cris bun pronostic. Mie imi place casa plina de copii. Cei mici au fost dulcei tare, Eduard si Kayla erau numai printre picioarele noastre.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)