LMA DAN & STEFANIA!Albinutze de Mai-Iunie 2009(74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

hello

Laura, ii prajesc painea mai putin, sa nu fie uscata, si imediat ung niste unt care se topeste si o inmoaie, iar apoi tai cubulete mici si ii dau sa se serveasca singur.

meniul de azi:

8.00 paine cu unt
11.30 mar cu banana si un biscuite
14.00 supa de chimin cu crutoane
16.30 pilaf de orez cu file de piept de pui si baby carrots
19,00 cereale cu lapte

reteta pilaf cu fileuri si baby carrots (morcovi pitici)

se face separat un pilaf - ulei de masline, una-doua felii de ceapa, orez si sare, cand e aproape gata, patrunjel verde tocat si un cubulet de unt.
pieptul se taie in fasii lunguiete, se tavaleste putin in ulei de masline sa se faca alb, apoi se acopera cu apa si capac+sare, si se lasa sa fiarba. se adauga apa la nevoie. dupa ce a scazut apa si e gata, se presara deasupra putin busuioc, si 2 linguri de smantana cu o jumatate de catel de usturoi si apoi se lasa sub capac cu focul stins sa se topeasca smantana. (la bb nu ii dau cu smantana, deocamdata:))

morcovii se pun intr-o craticioara cu putin unt/ulei masline, ceapa si apa si se lasa sa fiarba bine, pana scade apa. la sfarsit se condimenteaza cu mirodenii la alegere.

se servesc pe farfurie aranjate frumos, pilaful, fasiile de piept si morcoveii - la oamenii mari adica, la bb ii pasez carnea si o amestec in orez

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Cristina eu nu as lua tablete. Cand te decizi sa intzarci fata atunci mulge-te la intervale de timp din ce in ce mai mari si corpul o sa se ajusteze. In felul asta nu iei nici pastile si nici nu faci noduli la san. Eu asa am facut si nu am avut absolut nici o problema. Unde mai pui ca laptele pe care il mulgi il potzi da fetei

Cris..merci, asta luam si noi.

Coraly...faine retetele tale, eu le salvez sa le incerc mai tarziu, mandrulitza mea nu mananca foarte variat (deocamdata)

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am culcat sectoristasper sa doarma de data asta ca de azi de dimineata e treaza si parca sa zic ca mi-au iesit si 2 fire albegreu frate cu asa kinder terorist,dar are si de unde sa mosteneasca talentul asta de a-mi manca ficatii..de la mineeeeeeeeeeeee..si ceva de la ta-su binentels ca sa nu se simta ofensat

ioana deja ROR-ul asta imi mai scoate si el cateva fire albeia sa ne pui o poza-doua cu tunsulici sa o vedem si noi pe "baiatul lu' tata"..hahahaha,pai uite ce potrivire..seara,gel din portocala= iesit in disco..esti o fericita ca ai cum sa o mai calmezi cand "o ia pe campii" la mine ramane numai sa o duc afara si sa dezblanosheasca cutu si pisidar asa scp si eu sa tund flocosii
coraly am salvat reteta,dar o portie tot o trimiti incoace prin curierat ca morrrrrrrrrr de pofta
badriana bine zis dupa ce maresti timpul intre mulsuri,la un moment dat scapi de lactatie si nici urma de noduliiar lapticul e ok tinut in frigider si se stie regula..in 34 ore trebuie consumat

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

la naiba era 24 ore

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Fetelor,aruncati un ochi aici,poate reusim sa ajutam macar putin.
http://www.helpioana.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

la naiba era 24 ore

Brotac Terorist

ma gandeam eu de unde-i scos cifra aia exacta

Ioana, multumim! ne-am simtit foarte bine si am avut si eu timp de respiro
cred ca nu mai e cazul sa spun ca vrem poze cu tunsulici

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ha, ha, mi-am amintit de fatza lui Andrei aseara cand a vazut fata... Prima intrebare a fost "tu cine esti?". O sa pun poze, desigur. Numa' sa ma invrednicesc sa si fac

Mamica_oana, am donat si noi 10 eur. Foarte buna treaba cu teledonul, daca ar face asa pentru toate campaniile umanitare ar fi excelent! Voi ce mai faceti?

Am culcat si eu broasca mica, mai nou o adorm in leagan si apoi o mut in pat. Deocamdata tine. Are zile cand adoarme singura in pat si zile cand face scandalul cat casa!

Aaa, si mai avem o luna si PLECAM LA MAAAREEEEEEEE!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

chiar si eu ma minunam de mine insami

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Coraly, esti o adevarata sursa de inspiratie pentru mine cu meniul zilnic. Dorm deodata doar daca stau mult afara, peste 2 ore si Andreea trebuie sa fie trezita de dimineata pe la 6. Dormeau dupa iesirea la iarba verde, ordinea pozele nu e buna.

Ganesha, curaj si iti doresc putere! Eu rezist la 2, dar Alexandra nu e ca Andreea la varsta ei, doarme noaptea, chiar daca se trezeste de 2-3 ori pentru supt, e f bine, fata de nenumaratele treziri ale Andreei si trebuia sa ma plimb cu ea in brate sau ne mai jucam cate un ceas. Cred ca a avut Dumnezeu grija, altfel nu stiu ce faceam. Si Andreea acum e cuminte, nu mai am grija ei, mananca frumos, le dau deodata sa manance, adoarme singura, face la olita singura. Deci asa va fi si Amir al tau, trebuie sa mai ai rabdare. Eu am simtit ca e mult mai usor dupa 1 an jumate.

multumesc pentru complimente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Mamica_oana, am donat si noi 10 eur. Foarte buna treaba cu teledonul, daca ar face asa pentru toate campaniile umanitare ar fi excelent! Voi ce mai faceti?

Bebe Beca, pentru cei 10 Euro.Din putin se face mult.Ioana chiar are nevoie de ajutor.
Noi suntem bine,chiar excelent.Saru'mana de intrebare!Poate intru intr-o zi sa povestesc mai in detaliu.
Te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput