LMA DAN & STEFANIA!Albinutze de Mai-Iunie 2009(74)
Raspunsuri - Pagina 15
maria_bunica spune:
"La multi ani,Dan Alexandru si Alessia Stefania!multa sanatate,bucurii si realizari!
Mamici si tatici sa va bucurati de minunile mici!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
maria_bunica spune:
"La multi ani Sabina"!,multa sanatate si bucurii!
Mami si tati sa va bucurati de minunea mica!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
CarlaV spune:
Picky, ca bine zici, "La multi ani, Sabina!", rugam mamica sa ne mai dea un semn si sa puna poze noi.
OanaMVT, am vazut filmuletul, se pare ca s-au distrat foarte bine copiii. Ma gandesc ca Eduard al tau se indreapta catre o cariera in medicina estetica .
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
otiliap spune:
buna fetele!!
in primul rand vreau sa urez tuturor sarbatoritilor un calduros la multi ani, sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si cuminti!!!
sunt pe fuga, am intrat doar sa va spun ca nu v-am uitat, dar nu mai am timp de nimic. matei vrea numai afara, de multe ori la 8,30 dimineata noi suntem deja in curte. bine ca e cald.
va puneam de intoleranta lui matei la proteina din lapte de vaca. avem deja o luna de cand nu mai consuma niciun fel de lactate si petele continua sa apara si sa dispara. deci, nu are intoleranta la asa ceva. de vreo saptamana i-am scos din alimentatie tot ce contine gluten, dar tot ii apar pete. nu-i mai dau pe fata nici cu elocom, nici cu hidrocortizon de mult timp, acum folosim un preparat farmaceutic cu glicerina, oxid de zinc.
sper sa intru si maine, sa va mai citesc si sa povestim, ca tare mi-i dor de voi.
va pup si o seara faina in continuare.
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
oana_MVT spune:
La Multi Ani Sabina!
Carla bine le potrivesti.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
LauraOana spune:
LA MULTI ANI STEFI!!
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
alynta27 spune:
La multi ani Sabina! Picky vorbeste te rog cu fetele "plecate" sa d-ea si la noi! E poate frustrant pentru fetele care au fost in listuta si acum nu mai sunt! Dar daca revin, eu cred ca toate fetele de aici ar fi bucuroase!
Otilia poate va fi de leac preparatul pe care il folositi! Cred ca toti piticii sunt fericiti afara! Ce bine ca stati la curte!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_micu83 spune:
Seara buna stup...Razvan este ff bine, au trecut toate cele ..azi ne-am plimbat si eu m-am apucat de slabit cu nutritionist. Tineti-mi pumnii!!!
Carla, nu stiu ce sa zic de prietena ta. In primul rand , deloc de neglijat este varsta ei si felul de a fi...de ex, daca este o tipa tanara care se afla in plina ascensiune si doreste o cariera intr-un anumit domeniu ..nu stiu daca ai avea cum sa o cuceresti. Apoi ar mai veni intrebarea: pentru ce merge ea la serviciu? pentru bani?, pentru ca-i place si pentru bani? sau...merge sa nu se plictiseasca acasa...tu o cunosti mai bine, si sunt sigura ca daca undeva este scris ca ea sa va fie alaturi si sa va ajute in cresterea minunilor, Doamne Doamne o sa faca el minuni.
Anda, Razvan avea in mana banii de la postas pentru un mandat cu hainute..eu certam la tati ca nu au ce cauta banii in mana copilului si dintr-o data a inceputRazvan sa-i dea lui tati cu banii in cap...eu am vrut sa imortalizez momentul , dar nu mi-a iesit. Asta cand vede aparatul, rade si sta cumintel Am vazut filmuletul vostru..super si emotionant in acelasi timp..pana acum ma apuca bocitul cand vedeam cate o mireasa, apoi rupeam randurile cand citeam cate o poveste a nasterii si acum am inceput cu taiatul moturilor..sa vedem ce urmeaza.
Cosminica, imi era dor de voi!
LauraO, felicitari mergaretului pentru primii pasi..sa fie fara multe cazaturi si multi
Ioana, te felicit pentru devotament si daruire. Bafta multa si multi
Coraly, am fost la Zoo in Sibiu. Pupici de la noi!
Alynta, multumim de aprecieri.
Philip, si eu zic ca Razvan seamana cu mine..atat fizic cat si din alte puncte de vedere .
Maria, trimitem pupici spre voi prin curier rapid cu livrare instanta..au ajuns?
Oana, foarte frumoasa si petrecerea voastra! Ai doi puiuti extraordinari...mi-au facut cu ochii si jucarioarele
Fetelor, am ajuns la performanta de a-mi enerva asistenta de la dr de fam (cu care ne intelegem super) ca i-am spus ferm si irevocabil ca al meu copil NU o sa faca ROR-ul ! MI-A EXPLICAT DE N ORI CA ESTE OBLIGATORIU SI CA NU SE POATE SA NU I ACCEPT VACCINAREA...ne-am departit spunand ca eu nu fac vaccinul, ea ca o sa-l faca...
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
baby-first spune:
[red] LA MULTI ANI DAN ALEXANDRU SI ALESSIA STEFANIA!!!!
Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009
http://picasaweb.google.com/cristinadan08
ganesha spune:
Seara buna fetelor,
LA MULTI ANI, DAN ALEXANDRU ! sa cresti mare, sanatos si sa fi un copil bun!
Fetelor eu sunt zombiiii, noaptea trecuta al meu copil a stat 75% din timp numai cu sanul in gura, iar a inceput sa se trezeasca f des, asta si pt ca in ultimul timp mananca f putin inainte de culcare. Oricum 24 din 24 numai eu cu el ma termina, iar ziua nu mai reusesc deloc sa ma odihnesc. Nu mai sta o clipa locului, trage tot ce-i pica in cale, si a devenit fff obraznic si alintat nevoie mare. Daca nu fac ce vrea el, incepe sa urle din toti rarunchii. In casa e dezastruuu, am o tona de calcat, nu mai reusesc sa fac mancare... si tot asa
Oricum a inceput sa observe toata lumea cat e de terminator :))mai nou se cearta cu cei care nu-i fac pe plac
Ana... eu nu am putut vedea pozele imi spune ca in aceasta regiune nu pot vedea pagina
Carla...legat de prietena ta, poate ai sanse sa o convingi macar o data, de 2 ori pe saptamana sa stea cu fetele, si tot e ceva.
Un pupic mare pt mamicile cu doi pitici, va apreciez f mult, si ma intreb cum reusiti cu doi, ca eu simt ca nu mai fac fata la unul.
imi cad ochii in gura de somn dar mai am o groaza de treaba
stupul
ps vazut filmuletele frumoase de la petreceri