LMA DAN & STEFANIA!Albinutze de Mai-Iunie 2009(74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

andreea (philip), tare mult imi plac pozele voastre. Si mereu vad un tati foarte implicat si aproape de baietii lui. Sunteti o familie foarte frumoasa. Amuzante costumele de sumo... Reteta aia de gogosele banuiam eu ca seamana cu cea de eclere dar nu am avut timp sa verific
Carla, multumesc. Sunt mandra de copiii mei, ma mai si supar pe ei, e inevitabil, sunt unele chestii cu care nu sunt de acord... Cum ar fi prietenul fie-mii . Inca mai am de invatat sa gestionez situatii de criza. Mai nou fie-mea mi-a reprosat ca nu sunt la fel ca celelalte mame si ca ma prind cand ma minte... Ceva de genul "a trebuit tu sa studiezi limbajul corporal si psihologia...". Si cred ca intr-adevar asta gandea . Si mai am 5 ani jumate pana la majoratul ei . Stiu cum sunt adidasii aia, ma batea si fie-mea la cap sa ii cumpar
LauraO, bv draga mea pt plimbarit. Cred ca trebuie sa iti urmez si eu exemplul si sa ies mai des. Ti-ai incarcat bateriile cu ocazia plimbarilor? La multi ani cu intarziere surioarei tale.
elena (nicuratze), mea culpa, nu prea am mai intrat pe mess, si cand intru stau pe invizibil. Poti insa sa imi lasi mesaj offline, stabilim o zi/seara si stam de vb cat vrei, daca imi doarme pitica
Alice, dragalasa foc sarbatorita si bag seama ca a stat mai mult in brate. Am admirat si tortul superb si cadourile primite
Anaela, felicitari sotului pt job. Vad ca ginerelul a inceput deja cu nazbatii
Andreea (serialbastre), cu multa placere. Tare mult ma bucur ca ti-au placut. Mi-a placut mult ideea cu pozele Cezarei. Foarte frumos ce ai facut tu acolo
Anda, vazut pozicile, filmuletul si admirat sarbatorita dragalita de toata lumea
cris, si andreea a spus ca e reteta aia. Eu va cred, asa ca o sa incerc sa bag si compozitia la cuptor, sa vad cum iese. Da's tare buneee (zisera fericite kilogramele mele)
Coraly, trebuie sa cercetezi daca ii place de vreo fatuca de la gradi . Nu degeaba vrea baiatul camasa
Lauraa, nu esti exceptie, si eu dorm cu Ioana. Dormeam si inainte, dar acum de cand a plecat sotul prefer sa o stiu langa mine
ganesha, maria,
Ana, offf, ce noapte cumplita. Sanatate puiutului si tatutului, sper sa nu fie nimic grav
Multumesc mult pt cuvintele frumoase, pe puncte, dar nu-s nici puternica nici eroina. Cat despre sotul meu, nu prea are ce sa faca. Mi-a spus ca la prima greseala ii trimite acasa, ca sunt mii care vor sa le ia locul. Si cum noi avem o gramada de datorii, e musai sa reziste. Conditiile sunt infecte, cazarea e aprox. ok (camere cu 4-6 paturi), dar masa promisa consta in cartofi natur de 6 ori/sapt si a saptea macaroane cu branza. Nu au apa calda, dus fac doar cu apa rece... Sunt si polonezi acolo, dar aia au de toate... Numai romanasii nostri sunt tratati asa...
Chestia cu laptop-ul intra in categoria "nu incercati asta acasa"?
coraly, multumesc pt reteta cu dovlecel. Chiar am luat azi unul si nu stiam cum sa i-l gatesc
Ana, inteleg eu bine ca lucrati la alt bb sau sunt dusa cu sorcova?
betty, frumoase foc fetele tale. Sa stii de la mine ca Alexandrele sunt nazdravane, am si eu una acasa
Ramona, neamtul stie f bine ce fac. Angajatorul a trimis contractul in germana/romana, am inteles ca l-a inregistrat si la camera de munca de acolo. Au incercat sa ceara sa fie tratati omeneste dar au fost amenintati ca sunt trimisi acasa. Nici macar apa calda nu au si dusul dupa munca il fac cu apa rece, asa ca sotul meu a racit si avea frisoane mai devreme, cand am vb cu el. Eu nu spun ca toti nemtii sunt asa, dar din pacate in cazul nostru neamtul e neserios. E adevarat ca nu pot generaliza de la acest fapt, dar din nefericire partea a doua a afirmatiei reprezinta o perceptie generalizata a conditiei de roman. Mai nou si francezii ne iau in ras si spun ca salutul nostru e cu mana intinsa, usor aplecat de spate...
Carla, nu am idei cu atragerea prietenei tale. Daca are un serviciu care ii place si spera sa faca o cariera, eu as lasa-o in pace si m-as bucura de momentele in care vine. In plus nu iti e teama ca relatia angajator-angajat ar schimba prietenia frumoasa pe care o aveti? Poate insa ti-ar putea recomanda ea pe cineva, poate pe mama ei care a crescut o asemenea fata minunata...

Trimit acum, linistesc un pic pitica si revin

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna seara!
Alynta, multumesc, esti draguta, dar nu am slabit cam deloc...
cercelusii sunt cei sterili, care se pun odata cu gaurile, dar si mie imi plac mult si cred ca am sa-i las mai mult de o luna;
oo..ce de sarbatori, mot dupa mot....fain, sa fie cu noroc!

Ana, ce de jucarii...mamaaaaa...si eu care ziceam ca Naty are multe... spune-mi...bilele au impact? as vrea sa-i iau si eu fetei...
si spune-le la copii sa nu mai invadeze tarcul juniorului, da? nu-i corect
ps: e o dulceata aici, manca-l-ar mama
http://share.ovi.com/media/valentin.micu.aprilie2010/valentin.micu.10627?sort=0

Carla, asa e...au crescut!

Oana, ce veselie pe capul lui Eduard si ce de cadouri! e un frumusel! sa-ti traiasca!

Ana, ma bucur ca Razvi e bine, si eu sunt in mare dilema cu ror-ul...
bafta la dieta!

Andata, multumim!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele, zi plina - a nascut fina noastra de cununie- va amintit ca am cununat in vara un mumos de 4400 g, am plimbarit prin ora,am avut ore si apoi direct in parc unde ma astepta mama cu maya (carla de accea am lipsit de la net)

philip, imi pare rau ca a dormit asa rau n, sper sa se regleze

alic,uau,cercelusi,zi-mi reactia ei te rog; urmeaza si la noi cand scapam de frica, frica mamei bineinteles

ana, uof saracutii de voi, bine ca au iesit analizele bine

carla, eu daca as fi fost in locul prietenei as veni de placere cand ai nevoie fara bani; apopo ca vroiam s ate intreb, pana in ce luna de sarcina cu Lary ai alaptat-o pe Saby? tare greu imi va fi seara la adormire, acum e si mai grea intarcarea cand ne-a revenit ca la inceput productia si ma bucur din suflet
maria, ocupata cu serviciul nu?
alynta, foarte bine ca va mai recreati si voi
coraly, zi-mi te rog ca la tine am citit, CUM procedezi cu painea prajita cu unt? sa o poata mesteca? ca e tare...
beca, ce faci? si eu as alapta maya cat mai mult; acum parca e iar lapte mult
cris, deci te feresti tare de bebe2.....dar acusi acusi te auzim ca te hotarasti si gata poc si print langa printesa
andata, am vauzt ca mai multe fete dorm cu puiutii,eu sincer , m-am obisnuit ata de mult sa-i simt manutele pe mine, cum se cuibareste langa mine, sa o sarut pe cap sa-i zic noapte buna si sa adorm pupacindu-i manutele....

am vazut poze frumoasa, pupici la toti, ana, vrem si noi la ponei

am primit astazi de pe amazon masuta leapfrog si tricicleta,sunt o nebunie,cel putin tricicelta e mortalaaaa (badriana, din inima ti-o recomand); maine o probam si facem poze

sunt franta, va pup cu drga iertare daca am omis pe cineva

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Mariana, uite asta e link-ul cu "salutul" romanesc http://pandoras.realitatea.net/politica-societate/romani-putina-demnitate-sil-vous-plait-6775.html
Dana, multumesc pt lamurirea cu tortul, muream de curiozitate. Multumesc si pt empatie in problema cu sotul
Adriana, eu la copiii mai mari merg pe retetele babesti in caz de tuse (ridiche neagra cu miere si cei de ceapa si nuca). Sanatate multa copilasilor
Alice, fata cocheta.
Andreea (philip), urata noapte. S-ar putea sa ai dreptate si sa ii fie foame. El de la bibele de la 7.30 nu mai papa nimic pana dimineata? Ioana mai vrea sa pape la 10 noaptea si la 2 dimineata si tot imi da scularea la 6.30
cris, notat si eu reteta, multam fain
lauraa, interesante raspunsuri... Oare copiii mei ce ar raspunde?
Andreea (serialbastre), intrat pe blog, intrat pe link... Bafta multa in continuare
alynta, felicitari pt deplasarea recreativa. Matei sa treaca juliturile
Carla, super faza si prezenta de spirit a Sabinei. Mi-ar fi placut si mie sa vad fata babutei. Cat despre mamicile care isi infofolesc copiii... Sunt o gramada. Dupa aia se mira cand racesc usor micutii.
Ana, superbe pozele, nici nu stiu care imi place mai mult. Cred insa ca asta http://share.ovi.com/media/valentin.micu.aprilie2010/valentin.micu.10638?sort=0
Cosminica,
Alynta, m-am adaptat singura cu copiii, ca n-am avut incotro. Simt insa lipsa lui mai ales cand am treaba de facut si pitica maraie. Asa ca deocamdata, pana gasesc formula prin care treburile sa se faca singure, incerc si eu sa le las noaptea, cand doarme ea. Din acest motiv si intru mai rarut pe forum...
Oana, m-a topit Eduard cand va "hranea". Cum e sa aveti casa plina de copilasi?

Intrebare intrebatoare: ce ar fi sa centralizam ce aleg albinutele si bondareii la mot, sa vedem spre ce merg preferintele generatiei in scutece?

Alta intrebare intrebatoare pt Andreele dragi: Ma lasati sa scriu Andreea P si Andreea S ca mi-e lene sa tastez mai mult?

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

"La multi ani,Dan Alexandru si Alessia Stefania!multa sanatate,bucurii si realizari!
Mamici si tatici sa va bucurati de minunile mici!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Subscriu si eu la cele de mai sus

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SABINA

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Ana, ma bucur sa citesc ca e mai bine minunea mica. Iti tin pumnii la slabit doar daca imi spui si mie ce iti zice nenea nutritionistu'. Ooooooooooops, Ror-ul... Nici eu nu prea am de gand sa il fac
ganesha, offfffffff, mamico. Tare greu e asa... si sa rezisti in continuare

Gata, ma bag la nani ca nu mai am chef de treaba. Pup tot stupul.

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

neata! haideti la cafea

Laurra, sa folositi cu placere jucariile ; si eu astept poze cu bicicleta ; girafa n-a sosit?
in privinta cerceilor, stiu cum e cu frica, noi cred ca de pe la 8 luni ne invartim pe langa bijuterie ..ba sa intram, ba amanam ..de data asta am intrat sa vedem ce modele au si pana la urma am iesit cu gauri in urechiuse
nu stiu cum e Maya, eu ma asteptam sa planga sau sa se zbata ; am tinut-o eu foarte usor, e drept ca a plans, dar nu de speriat; si a durat putin; poti sa ai la tine ceva ce-i place ei mult si la care are acces mai putin, ca sa-i distragi atentia (chei, telefon..de-astea) bafta!

ref la ROR, am inteles ca e un vaccin obligatoriu si care este necesar si la inscrierea la gradinita; haideti sa dezbatem mai mult pe tema asta, va rog!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Azi nu avem nici un mot de taiat.

Andata, poti sa-mi zici cum vrei (banui ca eu mi-s Andreea S).

De ROR nu stiu ce sa zic .... si eu am inteles ca e musai la intrarea in colectivitate, nu numai la gradi, ci si la scoala.

Gauri in urechi noi am facut la 3 luni, de frica ca mai tarziu nu o sa stea. Dar am inteles ca nu doare foarte tare, e mai mult sperietura.

O zi senina!

P.S. Cezara a invatat sa dea

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

alic ms de cafe

offfff ganesha multa putere iti doresc stiu ca e tare greu si eu azi noapte idem din ora in ora

ana adresa de mail pt cantecele : cris_clau01012005@yahoo.com ms frumos

sa aveti o zi frumoasa

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput