Cu dragoste din Iasi (95)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Buna dimineata!
La multi ani tuutror copiilor!
La multi ani copiilor nostri!
La multi ani si noua celor care ne mai simtim cu suflet de copil!
O copilarie fericita si sanatoasa si PACE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Alex este bine, va multumim.
A avut spitalizare 5 zile si desi l-am tinut acasa si am facut tratamentul ambulatoriu nu l-am dus in colectivitate decat dupa ce am avut doua exudate ok, adica dupa 10 zile. Si azi facem primul moldamin. Daca vineri face exudat si iese iar negativ ne oprim. Altfel mai continuam.

Gabriela multumesc in numele colegului meu...

Cristina, spune-le fara probleme. Asistentele astea noi sunt tare aiurea, nu imi plac defel. Aeriene si parca habar n-au de ele. Acelea mai in varsta de anul trecut erau ok...
Imi pare rau ca nu puteti participa la serbare. Sa stii a dupa 5 zile de Penicilina G intravenos, gatisorul lor e steril dar poate fi inca purtator... am inteles ca spre mijlocul perioadei de klacid - la noi au 10 zile de klacid - il poti duce in colectivitate.
Dar trebuie ferit de curent etc...
Multa sanatate la puiut.

Lacramioara, . Multumim.
Pune poze de la serbarea cu printesa.

Oana, noi abia in august avem sedinta...
E tare bine ca iti place de invatatoare. Veti avea uniforma?

Adiana multumim de invitatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

La multi ani tuturor copiilor!!!!!! Si distractie placuta!

Finutul meu, care are 12 ani si care este plecat in America cu parintii de 10 ani vine in vara asta in tara la bunici (ca in fiecare vara de altfel) si ar vrea sa faca voluntariat la o fundantie, ONG, etc si m-a rugat sa-i caut ceva. Dar zau ca nu am nici o idee si nici nu am auzit nimic. Ma puteti ajuta cu ceva sugestii?

Si noi avem o saptamana plina cu serbari, incepem maine cu serbare la optionale la Stefi, apoi joi serbarea mare, vineri are Matei serbare, iar sambata Stefi participa la Tirigong cu grupa ei.

La scoala nu am ajuns inca pentru Stefi, of, tare repede mai trece timpul acesta. Ea incepe clasa I in 2011, dar sper sa ajung saptamana aceasta si sa vorbim cu invatatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, copii!

Matei are petrecere la gradi azi si cica ii duce la aeroport in vizita. sper sa nu se strice vremea prea tare.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

tuturor copilutilor! Sa va traiasca! Si La multi ani si voua mamicilor si taticilor de puiuti scumpi!

Multumim si noi de urari.
Noi am petrecut cu o saptamana inainte, de Rusalii. (cica Ruxandra de acolo vine )

imi doresc.....
ca torul urmator ca aiba mai multe etaje!.....

In schimb acum draga mea copila are stomacelul deranjat, varsa de 2 zile....

sotul meu

Mergi la inceput

stiti de asta?

http://www.opera-romana-iasi.ro/RepertoriuDetalii.aspx?ID=168

noi la felicia nu cred ca ajungem :(, avem tenis si apoi cautam activitati afara, poate chiar o serenada in copou :)))
pe Catalina as fi vrut s-o vad

Mergi la inceput

si la multi ani, Ruxandra!
nu stiam ca se sarbatoreste de Rusalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Anca, zici ca se intampla azi in gradina Copou, la 6, nu? Suna tentant... Sper sa se fi oprit fii-mea din si sa putem sa ne bucuram un pic de ziua copilului.
Btw, nu cred ca se sarbatoreste Ruxandra de Rusalii, dar noi sarbatorim. E nascuta de Rusalii si la sugestia mamei mele a primit si numele Ruxandra, cica ar avea legatura. Dupa ce am ajuns acasa si am avut timp sa ma documentez, am vazut ca nu-i chiar asa, dar pentru noi raman legate chestiile astea doua.

sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va astept la CAPITOL NOU

Mergi la inceput