Cu dragoste din Iasi (95)
Raspunsuri - Pagina 19
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli doamnelor, o recomandare de doamna doctor ginecolog buna aveti? www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
d-na dr Tarnoveanu Mihaela are cabinet langa Billa(nu-i prea vorbareatza dar este profesionista)...sau dr Akad Maria,in Pacurari la Echomed(este foarte vorbareatza si dragutza)
Sanatate multa la toti copilasii...io am avut saptamana trecuta angina pultacee si stiu cum este
Si tuturor sarbatoritilor
herra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui l_carmen2003 Buna dimineata. Cristina, noi am lipsit de pe aici pentru ca Alex a avut... angina pultacee, streptococ beta hemolitic... maine facem si primul moldamin dupa 6 zile de penicilina G si 10 zile de Klacid. Daca ai nevoie de cineva pentru tratament la domiciliu iti recomand eu... Noi am spus ca l-a luat de la tenis dar se pare ca a fost gradinita? ar trebui sa anunti si sa spui ca a mai existat un caz la grupa pregatitoare A... se pare ca exista un purtator in libertate! |
pai dimineata mi-a spus asistenta ca nu mai au si nu au mai avut nici un caz! of, maine ma duc iar! mi-e asa ciuda ca pierde serbarea...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
ghinetz spune:
Saluty!
Reusesc si eu sa va mai scriu. Sunt intr-o criza de timp...teribila. parca toate s-au adunat pe inceputul acesta de vara.
Cristina, multa sanatate lui Vladut. Of, ce v-a prins acum, in moment festiv. imi pare rau ca pierde serbarea. Stiu ca ati mai ratat voi una, tot pe motiv de boala.
Carmen L, Alex acum e ok? A fost nevoie de spitalizare? Multa sanatate.
A! Sa nu uit: LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!. Eu am mai uitat sa felicit aici lumea, ca ma iau cu una, cu alta, dar atunci cand citesc ma bucur si trimit ganduri bune. Sper sa ajunga.
Cam atat. Succes la serbari - celor ce vor merge, costumati sau nu. Stefan al meu se pare ca a apus Gradinita in cui. Dupa 2 saptamani de stat la bunica in Bucovina, a decis ca s-a cam plictisit de Gradi, vrea la scoala. Si ca veni vorba de scoala...am fost si la prima sedinta cu parintii. Sunt foarte multumita de alegerea invatatoarei. Sa dea Dumnezeu sa fie bine din toamna, am ceva emotii numai la gandul ca voi avea scolarel.
l_carmen2003 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui herra
pai dimineata mi-a spus asistenta ca nu mai au si nu au mai avut nici un caz! of, maine ma duc iar! mi-e asa ciuda ca pierde serbarea... Eu stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa. S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919) |
eu am anuntat ca a avut amigdalita si da, a avut si spitalizare.
stii cum ne cheama si ca Alex e de la gr pregatitoare A. asa ca sa nu mai spuna prostii asistenta.
copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui l_carmen2003
Dna dr Toma... la Omniclinic sau la Cuza-Voda... si parca la clinica aceea din spatele Fostului Partid Taranesc... "La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire |
Eu tot pe doamna Toma o recomand. Eu merg la ea la Omini Clinic.
Alina
GabrielaG spune:
Buna dimineata! Dau cafelutza calda si va doersc o zi SUPERBA!
Mi-a trimis Adriana o invitatie, dar v-o transmit si voua pe aceasta cale:
http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/concert-red-grammer/3157/
Sper sa reusesc sa ajung.
Azi mai e greva?
Pupici,
Gabriela si baietii care asteapta vacanta
iulia-stefy spune:
La multi ani, tuturor copiilor!
Va ofer o fierbinte..... sau un frappe...
Carmen, ma bucur ca acum e bine Alex. Am banuit ca e ceva in neregula.... Dar e epidemie de streptococ beta hemolitic? Ca si la gradi 18 am auzit de doua cazuri.... saptamana trecuta.....
Herra, Vladut cum mai e?
herra spune:
LA MULTI ANI COPIILOR DE TOATE VARSTELE!
Carmen, multumesc; nu iti foloseam numele daca nu spuneai.
V nu mai are simptome, dar chinuim cu tratamentul intravenos...
intr-adevar, nici anul trecut nu a fost in excursia de sf de grupa mijlocie, din cauza otitei...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)