disney land Paris -2-

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianap1 spune:

Micky2007 Un pachet de 5zile/4nopti in perioada 6 martie-10 martie la hotelul Santa Fe ne-a costat 620 Euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Aha. Eu am gasit in iunie, 5 nopti, 2 adulti si 2 copii cu 803 euro. Tot la santa fe. Dar nu gasesc avion ieftin.
As vrea sa stiu cum este la hotel santa fe. Am mai citit ca este bun hotelul.
Anul trecut am stat la Dream Castel, foarte frumos, dar prea scump si nu merita. Ca nu mergem sa stam in camera. Si nici nu aveam cele 2 ore inainte de ora 10.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Micky2007, citeste pe Tripadvisor despre SantaFe, sunt o gramada de review-uri proaspete.

Ca sa-ti fac un rezumat: daca ai asteptari de 2 stele (cate are hotelul) si nu de 5 este foarte in regula.

Diana, nici noi n-am primit mailul de confirmare chiar instantaneu. Stai linistita, poate a trebuit sa fie trecut printr-un "ochi uman".
Noi am platit pe 4 nopti la Santa Fe 17-21 martie, 2 adulti si 2 copii sub 12 ani 530 EUR.

Mergi la inceput

Asa am ales si noi Santa Fe, pentru ca e cel mai ieftin si nu mergem la disney sa stam in camera.Mai bine cheltuim banii in parcuri decat pe hotel
Eu m-am uitat si pe youtube iar camerele sunt ok, e clar ca nu e lux, dar conteaza sa fie decent si curat (oricum oriunde mergem,noi ne luam si lenjeria de pat de acasa )
In legatura cu biletele de avion, la blue air nu te-ai interesat?Stiu ca ei tot timpul baga oferte bune

Mergi la inceput

lavi02 am primit si mail-ul de confirmare, gata am terminat cu rezervarile.

Mergi la inceput

lavi dar tu ai stat la santa fe?
Sunt constienta ca este un hotel de 2 stele. Dar am inteles ca este foarte curat. Asta conteaza. Nu ma astept sa fie ca la Dream Castel.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nu am stat, ti-am facut rezumatul review-urilor pe care le-am citit. Daca as fi stat as fi povestit din proprie experienta.
Asta am citit si eu: curat, mic dejun OK, nimic special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

La Santa Fe am stat noi de curand (la sfarsitul lui noiembrie). Citeste cateva pagini in urma postul meu, cred ca sunt ultima care a fost la Disney.

Hotelul este curat, camerele sunt spatioase, adica nu sunt foarte mari, dar paturile sunt duble, mari, asternuturile curate. Micul dejun este la discretie, dar sa nu va asteptati la cine stie ce varietate de produse ... Sunt croissanti, unt, gemuri de vreo 3 feluri, cateva cereale, lapte, cafea (nasoala) si cam atat. Un singur platou de mezeluri, cu o sunca obosita si un salam cam nasol si cam atat. Pentru 3 zile e ok, dar mai mult te urci pe pereti.

Apropo de martie, nu stiu cum e cu frigul, dar sa fiti pregatiti de ploaie !

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

burtocica noi vrem sa stam 6 zile. Zici ca nu putem sta mai mult de 3 zile? Aoleu....
Asta este cel mai ieftin hotel.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca stati 6 zile la ce va mai trebuie ora aia de dimineata (cand doar cei din hotelurile Disney au acces)? Noi am stat 4 zile si nu i-am simtit lipsa. In afara primei zile nici la deschiderea normala a parcului nu ajungeam Erau franti din ziua anterioara si pana mancau, pana se spalau... Noi am stat la Hotel Vienna International Dream Castle si am iesit cazare+bilete de parc la acelasi pret cu Santa Fe (noi am prins o oferta cu "stai 4 nopti si platesti 3"). Calitatea este net superioara la Dream Castle atat la masa cat si in rest. Plus ca la 6 zile de stat in zona, s-ar putea sa nu va intereseze si 6 zile de parc. Puteti lua 4 bilete de parc si in prima si ultima zi sa faceti altceva. Noi in prima zi ne-am relaxat dupa drumul lung (am fost cu masina) am facut baie in piscina, am fost la mall :).

Mergi la inceput