disney land Paris -2-
Raspunsuri - Pagina 20
sunnyday07 spune:
Citat: |
De unde ai preturile astea? Cred ca cine a scris de TGV se referea la RER. Adica, exista gara TGV la Disneyland, dar nu exista la Charles de Gaulle. Cam 100 euro costa taxiul. RER costa muuuult mai putin. Se schimba intr-adevar dar practic cobori dintr-un RER si te urci in altul la acelasi peron. Autobuzul de la Beauvais costa 14 euro pe drum de persoana, adica 28 euro dus-intors pana la Paris si de acolo mai costa RER. Exista si autobuz direct Beauvais - Disneyland dar cred ca este numai de doua ori pe zi (noi nu am prins). Sigur mai exista o varianta, sa comanzi un microbuz. Asa a mers verisoara mea, doi adulti si doi copii. A costat 100 euro. |
Pai, de pe internet.
Sigur exista TGV, face 10 min de la CDG la disneyland, foarte tentant doar ca trebuie rezervat din timp biletul si locul (adica exact la trenul de la ora x).
Asta daca as lua bilete la airfrance.
Cu blue/wizz ar fi mai ieftin biletul, dar mai greu si mai scump de ajuns la disneyland.
De vanzare
Burtocika spune:
citat din mesajul lui Fomalhauti De unde ai preturile astea? Cred ca cine a scris de TGV se referea la RER. Adica, exista gara TGV la Disneyland, dar nu exista la Charles de Gaulle. Cam 100 euro costa taxiul. RER costa muuuult mai putin. Se schimba intr-adevar dar practic cobori dintr-un RER si te urci in altul la acelasi peron. Autobuzul de la Beauvais costa 14 euro pe drum de persoana, adica 28 euro dus-intors pana la Paris si de acolo mai costa RER. Exista si autobuz direct Beauvais - Disneyland dar cred ca este numai de doua ori pe zi (noi nu am prins). Sigur mai exista o varianta, sa comanzi un microbuz. Asa a mers verisoara mea, doi adulti si doi copii. A costat 100 euro. |
Ba exista gara TGV la Charles de Gaulle, am trecut pe langa ea.
Cand spui ca taxi-ul cost 100 euro te referi doar la un singure drum, nu ? Cu autobuzul VEA am platit 102 euro dus-intors, pt 2 adulti si 1 copil de 4 ani.
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Fomalhauti spune:
Scuze, chiar nu stiam. Nu am observat niciodata gara TGV de la Charles de Gaulle. 10 minute suna minunat, practic inseamna mai bine de o ora in plus de Disneyland, dar pe de alta parte nu poti lua bilete inainte. Eu una am ajuns la Charles de Gaulle si cu Lufthansa, am ajuns la fix, dar nu mi-a ajuns carutul asa ca am pierdut ceva timp cu problema asta.
Oricum cred ca ar fi util la intoarcere, stiu eu cum e, indiferent cat ai stat, la sfarsit mai ai ceva de vazut, mai vor micii sa se dea inca o data in ceva, asa ca e chiar importanta o ora in plus de Disneyland.
Da, taxiul este 100 euro un drum (un pic mai putin, 80 sau 90, nu am inteles niciodata exact cum se calculeaza, se adauga ceva si pentru bagaje).
sunnyday07 spune:
citat din mesajul lui Fomalhauti Scuze, chiar nu stiam. Nu am observat niciodata gara TGV de la Charles de Gaulle. 10 minute suna minunat, practic inseamna mai bine de o ora in plus de Disneyland, dar pe de alta parte nu poti lua bilete inainte. Eu una am ajuns la Charles de Gaulle si cu Lufthansa, am ajuns la fix, dar nu mi-a ajuns carutul asa ca am pierdut ceva timp cu problema asta. Oricum cred ca ar fi util la intoarcere, stiu eu cum e, indiferent cat ai stat, la sfarsit mai ai ceva de vazut, mai vor micii sa se dea inca o data in ceva, asa ca e chiar importanta o ora in plus de Disneyland. Da, taxiul este 100 euro un drum (un pic mai putin, 80 sau 90, nu am inteles niciodata exact cum se calculeaza, se adauga ceva si pentru bagaje). |
Ei, chiar nu-i nevoie de scuze
Gara TGV e in terminalul 2 si daca n-ai aterizat chiar acolo e normal sa n-o fi vazut.
Asa ma gandeam si eu, sa iau bilete de intoarcere la TGV, pentru ca atunci stiu sigur cand trebuie sa ajung la aeroport.
Pentru restul, inca mai studiez ....
De vanzare
Micky2007 spune:
Buna,
As dori sa merg si eu la disney anul acesta in iunie, mai merge careva? Ati gasit vre-o oferta buna, atat la avion cat si cazare?
Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian
POZE
Fomalhauti spune:
Merita sa analizezi oferta Air France. O gasesti pe site, numai ca nu e chiar asa cum pare la prima vedere (adica "gratis" inseamna 100 de euro). In plus cred ca ai o reducere la cazare (pe site-ul Disneylandparis.com) daca faci rezervarea mai repede.
dianap1 spune:
Gata fetelor.Saptamana aceasta am rezervat si noi biletele la Disney pe site-ul lor oficial din Romania( www.disneylandparis.ro/ )pentru inceputul lunii martie.Am avut ceva emotii la rezervare intrucat e-mail-ul de confirmare l-am primit abia a doua zi.Biletele de avion le-am luat de la Blue Air acum aproape jumatate de an cand era o oferta foarte buna(130/euro/2persoane)
Multumesc pentru raspunsurile voastre
Micky2007 spune:
diana sa te imbraci bine ca este cam frig in martie.
Eu am fost de multe ori in februarie si martie ca era mai ieftin.
Si odata in mai. Acum vreau in iunie sa fie un pic mai cald.
fomalhauti daca mi-ai scris mie iti multumesc. Eu ma uit la wizzair sa gasesc oferta mai ieftina. Anul trecut in mai am luat cu 500 ron 3 persoane.
Mai caut oferte.
POZE
dianap1 spune:
Trebuie sa fim echipati cu caciula,fular,manusi toate lucrurile ca pentru iarna?
:(...off sper sa nu fie chiar asa de rece...
Micky2007 spune:
diana da trebuie sa va imbracati ca pt iarna. Dar poti sa prinzi si o zi frumoasa cu soare, depinde de vreme. Noi in mai anul trecut am prins in prima zi un frig.....ca am inghetat de tot. A doua insa a fost extrem de cald. Ciudata vreme.
Iti doresc sa prinzi vreme calduroasa.
O sa fie superb oricum. Cat ai dat pe cazare? Cate zile?
POZE