disney land Paris -2-
Raspunsuri - Pagina 19
Burtocika spune:
Daca mergeti in martie, neaparat sa va luati ceva pt ploaie, Parisul este un oras foarte ploios. Si noi am fi vrut sa mergem in martie, macar ar fi fost mai cald, dar n-am putut din motive de serviciu.
Ce am uitat sa spun, daca mergeti iarna si vreti sa folositi carucioarele lor, neaparat sa va luati PATURICA, altfel ingheata copilul bocna in carut ! Sau va trebui sa cumparati de-acolo ...
Referitor la tentatii, sunt la tot pasul ! Langa fiecare atractie sunt magazine cu tot felul de jucarii, suveniruri, plusuri, unele sunt inauntru, dar altele sunt afara, imposibil sa le rateze copilul ! Ca si preturi:
- baloanele cu heliu = 7.5 Euro (atentie ca nu le puteti lua cu avionul, noi nu ne-am prins si a trebuit sa-l lasam in hotel cand am plecat)
- costumele de personaje = 45-50 Euro (si de o calitate foarte proasta, dupa parerea mea)
- plusurile = 25 - 30 euro, poate si mai mult, am incercat sa le evitam pe cat posibil
- un BUZZ Lightyear mare, cu toate butoanele, foarte misto realizat, dupa care saliva barbatu-meu, = 25 euro
- o caseta cu 9 personaje din Toy Story 2 (pe care am cedat si am luat-o) = 16 euro
- o caseta in forma de inima cu cate o printesa Disney micuta si cu 4-5 tinute din cauciuc siliconic (la fel, am cedat si am luat-o) = 16 euro
- carnetel de autografe = 8-9 euro
- pixuri cu personaje = 4-5 euro
- ciocolate, bomboane = de la 2 euro pana spre 15-25 ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
dianap1 spune:
Buna ziua.
Am cumparat biletele de avion pentru Disneyland, luna martie( deci perioada nu mai poate fi modificata) 5 zile/4 nopti.Din motive evidente( este cel mai ieftin) dorim sa stam la hotelul Santa Fe. Nelamurirea mea este: am contactat aproape toate agentiile de turism, m-am uitat pe toate site-urile posibile cu rezervari si in Romania si in strainatate si peste tot am primit acelasi raspuns : in perioada dorita nu mai sunt camere disponibile la hotelul Santa Fe. DAR pe site-ul oficial al Disneyland-ului din Romania( site care functioneaza doar daca scrii corect adresa pe google, daca intri pe site-ul Disneyland-ului din strainatate si selectezi sa te redirectioneaze spre site-ul din Romania iti spune ca acest site nu exista) inca mai sunt locuri libere pentru Santa Fe. Acum, nu stim ce sa facem... sa rezervam pe acest site...mi-e sa nu avem surprize cand ajungem acolo si de fapt sa nu fi avut nici o rezervare, nimic...
E posibil ca in alta parte( agentii de turism, site-uri de booking online) sa nu mai existe camere disponibile la Santa Fe DAR pe acest site, oficial, spun ei, sa existe?A mai rezervat cineva pe disneylandparis.ro?
Multumesc
Burtocika spune:
Diana, dar tu cand ai cumparat biletele de avion, nu ai verificat si disponibilitatea hotelului in perioada dorita ??? Eu am facut zeci de teste si combinatii posibile, alegand cele mai ieftine bilete de avion si pe urma verificand disponibilitatea hotelului ... Cand aveam bilete ieftine la avion, nu era liber hotelul, si invers. Pana la urma am ales o varianta la care suma totala avion + hotel sa fie cat mai convenabila.
Eu zic sa rezervi pe site-ul pe care ai gasit, dar sa mergi cu formalitatile pana la final, inclusiv cu plata, ca sa te asiguri ca locurile disponibile chiar exista. Vezi ca exista undeva niste date de contact, un telefon de relatii cu clientii, dar sincera sa fiu nu stiu unde ... e tare incalcit site-ul ala, am bantuit si eu de mi-a venit rau ! Eu am sunat la numarul respectiv si (desi vorbesc perfect franceza) tot mi-a luat circa 15 minute pana m-a lamurit tanti de la telefon ce si cum.
E posibil sa mai existe locuri, poate agentiile le-au terminat pe ale lor ...
SUCCES !
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
dianap1 spune:
Biletele de avion le-am luat din luna august pentru ca era o promotie atunci.Si in momentul in care am rezervat biletele normal ca mai erau camere disponibile la hotelul dorit(era aproape cu 9 luni inainte), dar noi am tot amanat rezervarile la hotel...si uite asa am ajuns in situatia asta...
lavi02 spune:
Diana, noi am rezervat si platit pentru martie zilele trecute, tot hotelul Santa Fe, pe site-ul oficial. La cate zeci de corpuri de cladire mi-e imposibil sa cred ca nu mai au locuri.
Mai precis am rezervat aici:
http://www.disneylandparis.com/
Selectezi Other languages, apoi Romania si te duce aici:
http://www.disneylandparis.ro/?c=RO-EN
De aici intri pe coltul din dreapta jos "rezervati-va sejurul"
si iti spune ca te redirectioneaza catre modulul de rezervare in limba engleza si te duce aici:
https://book.disneylandparis.com/HotelSearchState.aspx
De aici selectezi data sosirii, nr de nopti, componenta familiei si hotelul si asta e tot.
Ca sa rezervi trebuie sa si platesti pe loc cu cardul online.
Noi am platit 530 EUR pe 4 nopti la Santa fe, din 17 martie (includ week-endul, daca erau doar in timpul saptamanii era mai ieftin). Eu nu am vrut sa ma complic cu intermediari si agentii, prefer sa rezerv/platesc direct la ei.
Fomalhauti spune:
Diana, noi am rezervat anul trecut pe site dar cred ca pe disneylandparis.com, nu ro. Nu a fost nicio problema.
In rest am cumparat cazare de la agentii din Romania care erau agenti autorizati derTour. Au o poza pe geam. Sunt cam toti "greii", Marshall, Paralela 45. Pretul a fost intotdeauna fix ca pe site.
Eu una nu cred ca nu mai au locuri in martie, nu vad ce ar fi special in martie si cand nu e ceva special exista locuri pana destul de tarziu (noi am luat anul trecut, pardon, anul asta, in februarie cu mai putin de 3 saptamani inainte).
Oricum, pentru eventualitatea ca este ceva special, incearca sa rezolvi cat mai repede, eventual sa iei bilete la Cheyenne daca nu mai sunt la Santa Fe. Diferenta nu e mare.
dianap1 spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsurile voastre
lavi02 despre acest site vorbeam si eu in primul mesaj postat..deci tu ai facut deja rezervarile pe acest site...inseamna ca e ok.m-am mai linistit
Am facut o simulare iar noi pentru data de 6 martie,5zile/4nopti, ar trebui sa platim 620 euro...un pic mai scump dar asta e
sunnyday07 spune:
Cu ce ati calatorit de la aeroport la Disneyland si cat a costat/cat de dese sunt cursele?
Am vazut intr-un mesaj postat de curand ca se poate ajunge si cu TGV, tentant pentru ca dureaza foarte putin calatoria - dar pentru un adult si un copil (7 ani) am vazut ca depaseste 100 euro dus-intors.
Ar mai fi autobuzele - costa cam 60-70 euro dus-intors.
Si ar mai fi si RER, nu m-am uitat cat costa, dar trebuie sa schimbi, nu?
Asta din CDG. Din Beauvais n-am gasit decat un shuttle si costa mai mult de 160 euro dus-intos.
Voi ce experiente aveti?
De vanzare
Fomalhauti spune:
De unde ai preturile astea?
Cred ca cine a scris de TGV se referea la RER. Adica, exista gara TGV la Disneyland, dar nu exista la Charles de Gaulle.
Cam 100 euro costa taxiul. RER costa muuuult mai putin. Se schimba intr-adevar dar practic cobori dintr-un RER si te urci in altul la acelasi peron.
Autobuzul de la Beauvais costa 14 euro pe drum de persoana, adica 28 euro dus-intors pana la Paris si de acolo mai costa RER. Exista si autobuz direct Beauvais - Disneyland dar cred ca este numai de doua ori pe zi (noi nu am prins).
Sigur mai exista o varianta, sa comanzi un microbuz. Asa a mers verisoara mea, doi adulti si doi copii. A costat 100 euro.
dianap1 spune:
Lavi02 In cat timp de la rezervare ai primit e-mail de confirmare si in cat timp ti s-au luat banii din cont?Eu am facut astazi dimineata rezervarea pe site-ul oficial si inca nu am primit nimic pe mail si nici nu mi-au luat banii din cont.
Multumesc